Beata_Dorobczyńska Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Tobie to ja pokaże jak się leci za zderzakiem metalica combi . Quote
dariaopole Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 moje asty sa bardzo inteligentne. Wystarczy im pokazac bajorko, sadzawke lub jeziorko i od razu sie wykapia a pod prysznicem to do kurkow po prostu nie siegaja !!! :eviltong: :diabloti: Quote
dariaopole Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Szczęśliwego Nowego Roku oraz szampańskiej zabawy życzą Berdaki : Daria, Jarek, Johny, Happy, Chilli i Seven !!!:BIG::drink1: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Dziękujemy i nawzajem : Beata, Sabinka,Hejka , Berta , Killer i Quasimodo. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Nie, ksiąze nie przyjechal. Ale za to wyslalam Tobie zaproszenie na naszej klasie :) Quote
dariaopole Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Nie, ksiąze nie przyjechal. Ale za to wyslalam Tobie zaproszenie na naszej klasie :) wiem, zaproszenie przyjelam :) Quote
doddy Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Beatko wydzwonic Ci Twojego lulubionego ksiecia? Dzis moze miec konia tylko pod maska, wiec na zywego nie licz. :diabloti: Szykuj siem, bo dzwonie!:p Quote
dariaopole Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 po co Wam jacyś Księża ??? wystarczy dobry alkohol i dobre jedzonko :evil_lol: Quote
doddy Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Ja alkohol mam - wlasnie pije biale wino. A na kolacje czekam bo siem robi :eviltong: Quote
dariaopole Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 doddy napisał(a):Ja alkohol mam - wlasnie pije biale wino. A na kolacje czekam bo siem robi :eviltong: nie mów doddy ,że będziesz jeść cos normalnego ???:evil_lol: przyznaj się co bedziesz szamać ?? Quote
Beata_Dorobczyńska Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Nie dzwon - ten wybrakowany ksiąze siedzi w "dzikim zakatku " na Tarchominie . Moj ukochany ksiaze wyslal mi wlasnie sms zyczenia. A Doddy pewnie siedzi u mamusi :) A konie pod maska to ja mam , nawet 145 :) Oddalam sie w sina dal, bawcie sie dobrze, Quote
doddy Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Co bede jesc to jeszcze nie wiem, bo wejscie do kuchni jak jest w niej moja mama grozi dostaniem patelnia w glowe za robienie sztucznego tlumu... Pichci do 45min wiec pewnie bedzie co jesc... Raju... kiedy ja schudne :placz: Quote
dariaopole Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 ohhh doddy nie czas na odchudzanie !!!! zwłaszcza jak mamusia pichci, jak odmówisz jedzenia to pewnie też dostaniesz patelnią :evil_lol: Quote
doddy Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Nie odmowie bo za dobrze potrawy som. :evil_lol: Bede grzecznie jesc :p Quote
dariaopole Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 doddy napisał(a):Nie odmowie bo za dobrze potrawy som. :evil_lol: Bede grzecznie jesc :p to siem ciesze!!! ucałuj Twoje dziewczynki ode mnie. Ja chyba przystopuje z tym alkoholem bo do 24.00 jeszcze trochę czasu :evil_lol: Quote
dariaopole Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 moje burki puszczają bąki. tak świętują nowy rok :diabloti: Quote
JarekOpole Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Jak by podpalic to jak fajerwerki by byly :) Quote
Beata_Dorobczyńska Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Wszystkiego dobrego w Nowym Roku . A poza tym to bardzo mnie cieszy nowy regulamin dogo zgodnie , z ktorym skonczy sie wreszcie - som, koopa, koffany itd. Hurrraaa. Quote
doddy Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Daria tego pregusa z Elblaga ma odebrac wlasciciel... Nie oddadza nam go... Quote
andzia69 Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 doddy napisał(a):Daria tego pregusa z Elblaga ma odebrac wlasciciel... Nie oddadza nam go... cholera:shake::shake::shake: i znowu go pusci albo mu zgonie....gnoj:angryy: Quote
doddy Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Na domiar zlego wrocil Brodawka, bo wywrocil wlascicielke. Quote
andzia69 Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Wszystkiego dobrego w Nowym Roku . A poza tym to bardzo mnie cieszy nowy regulamin dogo zgodnie , z ktorym skonczy sie wreszcie - som, koopa, koffany itd. Hurrraaa. Ja ci też życzę wszystkiego naj!!!:loveu: I żebyś mniej gderliwa byla!!!:eviltong: a z regulaminu się nie cieszę - tak fajnie bylo:placz: Quote
Recommended Posts