doddy Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Dziekuje Anitko. Z Uzi musimy sie niestety wstrzymac, bo okazuje sie, ze ona nie zostala wysterylizowana w schronisku. Mysle, ze trzeba bedzie rozpatrzec zabranie Ivana z hotelu, bo nic nie skazuje na to, by Sandra dopelnila slowa i go zabrala do siebie. Hotel daleko, o psie malo wiadomo itd. Quote
dariaopole Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 doddy napisał(a):Dziekuje Anitko. Z Uzi musimy sie niestety wstrzymac, bo okazuje sie, ze ona nie zostala wysterylizowana w schronisku. Mysle, ze trzeba bedzie rozpatrzec zabranie Ivana z hotelu, bo nic nie skazuje na to, by Sandra dopelnila slowa i go zabrala do siebie. Hotel daleko, o psie malo wiadomo itd. dokładnie, tam to on domku nie znajdzie, nawet jak ktos się nim zainteresuje to wątpię ,że będzie chciał tam podjechać go zobaczyć :shake: Quote
Tengusia Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Psiak naprawde piekny ci widac na fotkach szkoda by utrudniac mu jeszcze znalezienie dobrego kochajacego domku ... dziewczyny jedyne co moge zrobic to podrzucic Ivanka :( Quote
Tengusia Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Podnosze Ivana moze ktos go jednak wypatrzy ;) Quote
doddy Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Tengusia dziekuje za bannerki. :loveu: Powoli szukamy transportu dla Sevenka albo do Lodzi albo do Krakowa, a moze i niebawem do Opola. Zrobilam dzis nowe allegro dla pieknisia. Teraz ma super zdjecia wiec moze kogos poruszy ;) Dalam takze na portalach nowe ogloszenia. Quote
Tengusia Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Tengusia dziekuje za bannerki. :loveu: chociaz tak moge pomoc ;) Quote
andzia69 Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 doddy napisał(a):Tengusia dziekuje za bannerki. :loveu: Powoli szukamy transportu dla Sevenka albo do Lodzi albo do Krakowa, a moze i niebawem do Opola. Zrobilam dzis nowe allegro dla pieknisia. Teraz ma super zdjecia wiec moze kogos poruszy ;) Dalam takze na portalach nowe ogloszenia. oby mu się poszczęścilo...bo jak do tej pory to tego szczęścia nie miał - nawet ogloszen nie mial za wiele to jak mial ten dom znaleźć:-( Quote
lukann Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Dziewczyny ale dałam plamę !!:oops: nie wiedziałam że Seven ma topik i nowy nieudolnie założyłam :oops: muszę poprosić moderatorów o jego zlikwidowanie Co do psa to na pewno trzeba go z tego hotelu zabrać - sami gospodarze mówią że zimą będzie ciężko bo boksy nie są ogrzewane Pies ciągnie do ludzi choć nie jest to pies który "łasi się" - ma charakter i potrzebuje mocnej ręki - wyrażnie woli mężczyzn - mnie ignorował choć nie wykazywał ani odrobiny agresji.. Kochane moje - jeśli uda się znaleść domek ja postaram się pomóc w transporcie choćby do poznania Quote
doddy Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Anitko ja go ciagle oglaszalam ;) Aniu, na razie domku nie ma wiec myslismy chociaz o hotelu z ktorym bylby dobry kontakt przez wolontariusza. W Darszycach tylko na Ciebie mozna bylo ostatnio liczyc, za co Ci wielkie DZIEKI! Mysle, by Sevena dac na domek tymczasowy do Darii. U niej by mial najlepiej! Tylko najpierw boks musi powstac a po drugie w pierwszej kolejnosci ma do Darii trafic Blu z Sosnowca, wiec ona musi trafic do adopcji. Ona na szczescie mila, lagodna, gotowa do adopcji i ma 2 latka. Jest wiec spora szansa na w miare szybka adopcje. Oby... Quote
Beata_Dorobczyńska Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 I co robimy ? Zimno jest okropnie :( Zal mi go . Quote
lukann Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 niestety w ten weekend nie uda mi się do niego pojechac bo mam szkolenie :( Quote
Beata_Dorobczyńska Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Dziękia Ania , ze wogole jeździsz . Martwię sie o niego bo zimno jest a to nie jest fajne jak sie nei ma futerka. Quote
andzia69 Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 k..a - coraz zimniej:shake: nikt z ogloszen nie dzwonil????:-( Quote
Tengusia Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Podnosze Ivanka moze ktos go wypatrzy ;) Quote
dariaopole Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 dołuje mnie ten Ivan i to bardzo :-( czy ktos może wie jak on się zachowuje w boksie ??? czy rzuca się na psy obok???do suk tez jest zadziorny ? to może byc istotna informacja!! Quote
Tengusia Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Daria czytalam na niebieskim fo ze Ivanek idzie do ciebie ??? czy to znaczy ze sunia Blu zostaje w hotelu, czy powstaja u ciebie dwa kojce ??? ja tak tylko z ciekawosci :p Quote
dariaopole Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 kochanie robimy z jednego kojca dwa, tzn na drugi trzeba poczekać aż dojedzie jeden panel. Kombinujemy jak koń pod górę bo tyle tych biedactw :shake: a fundacja zbankrutuje na te hotele :( Quote
Tengusia Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 dariaopole napisał(a):kochanie robimy z jednego kojca dwa, tzn na drugi trzeba poczekać aż dojedzie jeden panel. Kombinujemy jak koń pod górę bo tyle tych biedactw :shake: Ivanka mi szczegolnie zal, byloby super gdyby byl u ciebie :p Quote
dariaopole Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Tengusia napisał(a):Ivanka mi szczegolnie zal, byloby super gdyby byl u ciebie :p dokładnie mnie też dołuje jego sytuacja, nikt sie nim tam nie interesuje oprócz biednej Lukan która ma do niego ponad 100 km !!! Quote
Tengusia Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Dobrze ze chociaz ona czasem tam zaglada, ech miejmy nadzieje ze juz niedlugo sie to zmieni i ze bede mogla cie odwiedzic i poznac Ivanka osobiscie :p a nie powiem chlopak mi sie wyjatkowo podoba ... marzy mi sie rednosek :loveu: Quote
dariaopole Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 wlasnie pokazalam Ivanka Jarkowi i powiedzialam ,że bedzie u nas. Bardzo się ucieszyl bo Ivan mu sie bardzo podoba. No i dobrze , szybciej się zmobilizuje zeby drugi kojec zmontować :p CIOTKI KOMBINUJCIE TRANSPORT !!!! Quote
Tengusia Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 dariaopole napisał(a):wlasnie pokazalam Ivanka Jarkowi i powiedzialam ,że bedzie u nas. Bardzo się ucieszyl bo Ivan mu sie bardzo podoba. No i dobrze , szybciej się zmobilizuje zeby drugi kojec zmontować :p CIOTKI KOMBINUJCIE TRANSPORT !!!! No to spodziewaj sie moich odwiedzinek :eviltong: Quote
Recommended Posts