Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziekuje Anitko.
Z Uzi musimy sie niestety wstrzymac, bo okazuje sie, ze ona nie zostala wysterylizowana w schronisku.

Mysle, ze trzeba bedzie rozpatrzec zabranie Ivana z hotelu, bo nic nie skazuje na to, by Sandra dopelnila slowa i go zabrala do siebie.
Hotel daleko, o psie malo wiadomo itd.

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

doddy napisał(a):
Dziekuje Anitko.
Z Uzi musimy sie niestety wstrzymac, bo okazuje sie, ze ona nie zostala wysterylizowana w schronisku.

Mysle, ze trzeba bedzie rozpatrzec zabranie Ivana z hotelu, bo nic nie skazuje na to, by Sandra dopelnila slowa i go zabrala do siebie.
Hotel daleko, o psie malo wiadomo itd.

dokładnie, tam to on domku nie znajdzie, nawet jak ktos się nim zainteresuje to wątpię ,że będzie chciał tam podjechać go zobaczyć :shake:

Posted

Tengusia dziekuje za bannerki. :loveu:
Powoli szukamy transportu dla Sevenka albo do Lodzi albo do Krakowa, a moze i niebawem do Opola.

Zrobilam dzis nowe allegro dla pieknisia. Teraz ma super zdjecia wiec moze kogos poruszy ;)
Dalam takze na portalach nowe ogloszenia.

Posted

doddy napisał(a):
Tengusia dziekuje za bannerki. :loveu:
Powoli szukamy transportu dla Sevenka albo do Lodzi albo do Krakowa, a moze i niebawem do Opola.

Zrobilam dzis nowe allegro dla pieknisia. Teraz ma super zdjecia wiec moze kogos poruszy ;)
Dalam takze na portalach nowe ogloszenia.

oby mu się poszczęścilo...bo jak do tej pory to tego szczęścia nie miał - nawet ogloszen nie mial za wiele to jak mial ten dom znaleźć:-(

Posted

Dziewczyny
ale dałam plamę !!:oops:
nie wiedziałam że Seven ma topik i nowy nieudolnie założyłam :oops: muszę poprosić moderatorów o jego zlikwidowanie

Co do psa to na pewno trzeba go z tego hotelu zabrać - sami gospodarze mówią że zimą będzie ciężko bo boksy nie są ogrzewane
Pies ciągnie do ludzi choć nie jest to pies który "łasi się" - ma charakter i potrzebuje mocnej ręki - wyrażnie woli mężczyzn - mnie ignorował choć nie wykazywał ani odrobiny agresji..
Kochane moje - jeśli uda się znaleść domek ja postaram się pomóc w transporcie choćby do poznania

Posted

Anitko ja go ciagle oglaszalam ;)

Aniu, na razie domku nie ma wiec myslismy chociaz o hotelu z ktorym bylby dobry kontakt przez wolontariusza. W Darszycach tylko na Ciebie mozna bylo ostatnio liczyc, za co Ci wielkie DZIEKI!

Mysle, by Sevena dac na domek tymczasowy do Darii. U niej by mial najlepiej! Tylko najpierw boks musi powstac a po drugie w pierwszej kolejnosci ma do Darii trafic Blu z Sosnowca, wiec ona musi trafic do adopcji. Ona na szczescie mila, lagodna, gotowa do adopcji i ma 2 latka. Jest wiec spora szansa na w miare szybka adopcje. Oby...

Posted

dariaopole napisał(a):
kochanie robimy z jednego kojca dwa, tzn na drugi trzeba poczekać aż dojedzie jeden panel. Kombinujemy jak koń pod górę bo tyle tych biedactw :shake:

Ivanka mi szczegolnie zal, byloby super gdyby byl u ciebie :p

Posted

Tengusia napisał(a):
Ivanka mi szczegolnie zal, byloby super gdyby byl u ciebie :p

dokładnie mnie też dołuje jego sytuacja, nikt sie nim tam nie interesuje oprócz biednej Lukan która ma do niego ponad 100 km !!!

Posted

Dobrze ze chociaz ona czasem tam zaglada, ech miejmy nadzieje ze juz niedlugo sie to zmieni i ze bede mogla cie odwiedzic i poznac Ivanka osobiscie :p a nie powiem chlopak mi sie wyjatkowo podoba ... marzy mi sie rednosek :loveu:

Posted

wlasnie pokazalam Ivanka Jarkowi i powiedzialam ,że bedzie u nas. Bardzo się ucieszyl bo Ivan mu sie bardzo podoba. No i dobrze , szybciej się zmobilizuje zeby drugi kojec zmontować :p

CIOTKI KOMBINUJCIE TRANSPORT !!!!

Posted

dariaopole napisał(a):
wlasnie pokazalam Ivanka Jarkowi i powiedzialam ,że bedzie u nas. Bardzo się ucieszyl bo Ivan mu sie bardzo podoba. No i dobrze , szybciej się zmobilizuje zeby drugi kojec zmontować :p

CIOTKI KOMBINUJCIE TRANSPORT !!!!

No to spodziewaj sie moich odwiedzinek :eviltong: