Beata_Dorobczyńska Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Tengusia , szykuj sie do drogi :) Quote
lukann Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 dziewczyny muszę wiedzieć jak planować weekend..muszę mieć info dziasiaj Quote
Tengusia Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Tengusia , szykuj sie do drogi :) Ja jak najbardziej jestem gotowa ale tez musze miec stu procentowe potwierdzenie poniewaz musze zaplanowac caly wypad zeby zgrac sie z Lukann i zeby dotrzec do domu jeszcze w niedziele :cool3: no i jesli bede jechac po Ivanka to musze odwolac odwiedzinki u Basiagk :oops: Quote
andzia69 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Tengusia , szykuj sie do drogi :) powiedziała pani dyrektor, która nie lubi bullowatych!:eviltong: Quote
lukann Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Kochane moje teraz dopiero dotarło do mnie że bedę musiała w niedzielę zrobić 600 km bo najpierw muszę pojechać po Sevena 100 km w stronę koszalina a potem wrócić się na poznań nie ukrywam że to przekracza moje możliwości czasowe i finanosowe dlatego wolałabym żeby któraś z ciotek odebrała go z darszyc i ja bym go odebrała z trasy przemyślcie to ja do poznania go zawiozę bardzo chętnie ale trasa darszyce poznań trochę jest za długa jak na niedzielę Quote
doddy Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Przemyslcie wiec ciotki mozliwosci a my zwrocimy koszta. Lukann Tobie takze oddamy za paliwo, tylko obys czas miala. Quote
lukann Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 dziewczyny ja widzę to tak - jutro jadę po Sevena do darszyc, kąpiemy królewicza - Tengusia przyjeżdża do mnie i w niedzielę razem z Sevenem wracają Quote
Tengusia Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 lukann napisał(a):dziewczyny ja widzę to tak - jutro jadę po Sevena do darszyc, kąpiemy królewicza - Tengusia przyjeżdża do mnie i w niedzielę razem z Sevenem wracają Lukann a ty mieszkasz gdzie ??? :oops: mysle ze takie rozwiazanie byloby najlepsze i Sevenek by pachnacy do Darii pojechal :cool3: Quote
lukann Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 rozmawiałam przed chwilą z Agatą - koleżanką z forum może uda jaj się odebrać Sevena z darszyc i podwieźć go do pyrzyc - wtedy ja go przechwycę i pojedziemy dalej do poznania myślę że w poznaniu bede na ok 13 Tengusia musisz sprawdzić jak Tobie pasują pociągi Quote
lukann Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 ja mieszkam w szczecinie Tengusia zapraszam :) Quote
wanda szostek Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Czy to znaczy, że problem domu rozwiązany? Quote
Tengusia Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 lukann napisał(a):ja mieszkam w szczecinie Tengusia zapraszam :) dzieki za zaproszenie ale poki co wycieczka tylko do poznania :) zaraz sprawdze pociagi zeby byc tak w okolicach 13 na miejscu ;) Quote
doddy Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Problem domu nie. Dalej chlopak szuka. Na razie problem domu tymczasowego rozwiazany. Quote
lukann Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 czyli widzimy się w niedzielę w poznaniu - jeśli Agata jutro potwierdzi że odbierze Sevena z darszyc Quote
Tengusia Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 A wiec w poznaniu bede o 13:25, z poznania do opola mam pociag o 14:35 i na miejscu bede o 18:01 .... Daria mam nadzieje ze sie pojawisz po Ivanka ;) Quote
Beata_Dorobczyńska Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 andzia69 napisał(a):powiedziała pani dyrektor, która nie lubi bullowatych!:eviltong: Andzia, ja sie zajmuje finansami a nie bullowatymi i dzis mi odpusc bo mam tragedię w rodzinie . :placz: Quote
andzia69 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Andzia, ja sie zajmuje finansami a nie bullowatymi i dzis mi odpusc bo mam tragedię w rodzinie . :placz: ja wiem, ze ty sie finansami zajmujesz - a więc jesteś pani dyrektor finansowa!:lol: to idź na mój wątek Zgredkowy i się pociesz choć troszkę!:calus: Quote
Tengusia Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Doddy jak sie domyslam to bileciki mam na fakture kupowac tak ??? na swoje dane ??? przepraszam za glupie pytania ale to moj pierwszy raz :eviltong: Quote
lukann Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Dziewczyny z Fundacji - załatwcie z hotelem żeby potem nie było problemów i w drogę:) Quote
ruda76 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Tengusia ale wyprawa Ci się szykuje:cool3:zresztą masz juz doswiadczenie, bo po Kazia tez jechałas i bido kilka godzin spędziłas z nim chodzac po ulicy za co jestesmy Ci bardzo wdzięczni :calus: Quote
Tengusia Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 ruda76 napisał(a):Tengusia ale wyprawa Ci się szykuje:cool3:zresztą masz juz doswiadczenie, bo po Kazia tez jechałas i bido kilka godzin spędziłas z nim chodzac po ulicy za co jestesmy Ci bardzo wdzięczni :calus: Sylwia nabieram wprawe :cool3: musze tylko jeszcze prawko sobie zrobic zeby sie samochodem przemieszczac i bedzie super :lol: Buuuuuziole dla Kazia :loveu: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Tengusia , bilety na fundacje . Andzia , mnie dzis nic nie pocieszy , taka tragedia jest u mnie niespotykana, wrecz po raz pierwszy , to straszne. Quote
dariaopole Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Beata - wspólczuje:-( Tengusia ja w niedziele pracuje do 16 30 więc po prostu nie będę po pracy wracać do domu i Ivanka odbiorę spod dworca. Jakbyś chciała u nas przenocować to miejsce jest :cool3: kurka niedziela niedługo muszę załatwić coś co zasłoni przestrzeń między boksami by sie Ivanek ze Stefką nie kłócił :evil_lol: Quote
Tengusia Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 dariaopole napisał(a):Beata - wspólczuje:-( Tengusia ja w niedziele pracuje do 16 30 więc po prostu nie będę po pracy wracać do domu i Ivanka odbiorę spod dworca. Jakbyś chciała u nas przenocować to miejsce jest :cool3: kurka niedziela niedługo muszę załatwić coś co zasłoni przestrzeń między boksami by sie Ivanek ze Stefką nie kłócił :evil_lol: Oj Daria ja caly czas mysle ze bede tak blisko ze to az grzech nie odwiedzic twojego trio no i Stefki ... ale czasu zbyt malo w poniedzialek na 6:00 do pracy trzeba isc :placz: Quote
Agusia i Busiu Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 A tu jestescie!!! Szukanm po forach i szukam gdzie ten watek z transportem ? A to na dogo! Więc jutro rano zabieram Sevenka z Darszyc i podrzucam Lukann do Pyrzyc, to jej zaoszczędzi drogi i czasu. A potem Lukann rusza na Poznań. Bardzo prosze dziewczyny fundacji żeby zadzwoniły do hotelu i wszystko tam potwierdziły i żeby koniecznie przygotowano książeczkę zdrowia Sevenka ! No tyle :-) Ciesze się że znów mogę choć troszkę pomóc .Zdjęcia popstrykam oczywiście .A co nalezy mi się trochę przyjemności:-D Jak mam w Darszycach cosik jeszcze obfotografować to dajcie znać. Quote
Recommended Posts