Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Beata_Dorobczyńska napisał(a):
Tengusia , szykuj sie do drogi :)

Ja jak najbardziej jestem gotowa ale tez musze miec stu procentowe potwierdzenie poniewaz musze zaplanowac caly wypad zeby zgrac sie z Lukann i zeby dotrzec do domu jeszcze w niedziele :cool3: no i jesli bede jechac po Ivanka to musze odwolac odwiedzinki u Basiagk :oops:

Posted

Kochane moje
teraz dopiero dotarło do mnie że bedę musiała w niedzielę zrobić 600 km bo najpierw muszę pojechać po Sevena 100 km w stronę koszalina a potem wrócić się na poznań
nie ukrywam że to przekracza moje możliwości czasowe i finanosowe
dlatego wolałabym żeby któraś z ciotek odebrała go z darszyc i ja bym go odebrała z trasy
przemyślcie to
ja do poznania go zawiozę bardzo chętnie ale trasa darszyce poznań trochę jest za długa jak na niedzielę

Posted

lukann napisał(a):
dziewczyny ja widzę to tak -
jutro jadę po Sevena do darszyc, kąpiemy królewicza
- Tengusia przyjeżdża do mnie i w niedzielę razem z Sevenem wracają

Lukann a ty mieszkasz gdzie ??? :oops: mysle ze takie rozwiazanie byloby najlepsze i Sevenek by pachnacy do Darii pojechal :cool3:

Posted

rozmawiałam przed chwilą z Agatą - koleżanką z forum
może uda jaj się odebrać Sevena z darszyc i podwieźć go do pyrzyc - wtedy ja go przechwycę i pojedziemy dalej do poznania
myślę że w poznaniu bede na ok 13
Tengusia musisz sprawdzić jak Tobie pasują pociągi

Posted

lukann napisał(a):
ja mieszkam w szczecinie

Tengusia zapraszam :)

dzieki za zaproszenie ale poki co wycieczka tylko do poznania :) zaraz sprawdze pociagi zeby byc tak w okolicach 13 na miejscu ;)

Posted

Beata_Dorobczyńska napisał(a):
Andzia, ja sie zajmuje finansami a nie bullowatymi i dzis mi odpusc bo mam tragedię w rodzinie .
:placz:

ja wiem, ze ty sie finansami zajmujesz - a więc jesteś pani dyrektor finansowa!:lol:

to idź na mój wątek Zgredkowy i się pociesz choć troszkę!:calus:

Posted

Tengusia ale wyprawa Ci się szykuje:cool3:zresztą masz juz doswiadczenie, bo po Kazia tez jechałas i bido kilka godzin spędziłas z nim chodzac po ulicy za co jestesmy Ci bardzo wdzięczni :calus:

Posted

ruda76 napisał(a):
Tengusia ale wyprawa Ci się szykuje:cool3:zresztą masz juz doswiadczenie, bo po Kazia tez jechałas i bido kilka godzin spędziłas z nim chodzac po ulicy za co jestesmy Ci bardzo wdzięczni :calus:

Sylwia nabieram wprawe :cool3: musze tylko jeszcze prawko sobie zrobic zeby sie samochodem przemieszczac i bedzie super :lol:

Buuuuuziole dla Kazia :loveu:

Posted

Beata - wspólczuje:-(

Tengusia ja w niedziele pracuje do 16 30 więc po prostu nie będę po pracy wracać do domu i Ivanka odbiorę spod dworca. Jakbyś chciała u nas przenocować to miejsce jest :cool3:

kurka niedziela niedługo muszę załatwić coś co zasłoni przestrzeń między boksami by sie Ivanek ze Stefką nie kłócił :evil_lol:

Posted

dariaopole napisał(a):
Beata - wspólczuje:-(

Tengusia ja w niedziele pracuje do 16 30 więc po prostu nie będę po pracy wracać do domu i Ivanka odbiorę spod dworca. Jakbyś chciała u nas przenocować to miejsce jest :cool3:

kurka niedziela niedługo muszę załatwić coś co zasłoni przestrzeń między boksami by sie Ivanek ze Stefką nie kłócił :evil_lol:

Oj Daria ja caly czas mysle ze bede tak blisko ze to az grzech nie odwiedzic twojego trio no i Stefki ... ale czasu zbyt malo w poniedzialek na 6:00 do pracy trzeba isc :placz:

Posted

A tu jestescie!!! Szukanm po forach i szukam gdzie ten watek z transportem ? A to na dogo!
Więc jutro rano zabieram Sevenka z Darszyc i podrzucam Lukann do Pyrzyc, to jej zaoszczędzi drogi i czasu. A potem Lukann rusza na Poznań.

Bardzo prosze dziewczyny fundacji żeby zadzwoniły do hotelu i wszystko tam potwierdziły i żeby koniecznie przygotowano książeczkę zdrowia Sevenka !

No tyle :-) Ciesze się że znów mogę choć troszkę pomóc .Zdjęcia popstrykam oczywiście .A co nalezy mi się trochę przyjemności:-D

Jak mam w Darszycach cosik jeszcze obfotografować to dajcie znać.