Jump to content
Dogomania

Paputek za TM :( :(:( Płaczemy ze szczęścia - Pszeniczny już w swoim domu w Warszawie :)

Recommended Posts

Posted

Oddałam kiedyś psa ludziom, którzy wynajmowali mieszkanie. Jest to jedna z lepszych adopcji moich tymczasów. Od chwili przyjęcia psa pani już parokrotnie zmieniała mieszkanie i zawsze znajdowała takie, gdzie mogła zamieszkać z psem ;)

Posted

Druga wizyta jest umówiona na poniedziałek. Zobaczymy , który dom będzie lepszy.

Ten najnajnaj dla naszego Pszenicznego! :D

Posted

Trzymam za domki mocno kciuki! Tez jestem ciekawa,który będzie odpowiedniejszy... Miałam takie przeczucie,że będzie zainteresowanie naszym Pszenicznym,bo on jest bardzo ładnym i spokojnym pieskiem.Nie każdy szuka "zwariowanego" młodzieniaszka,co widać po odzewie z ogłoszeń :) Havanko,przynosisz szczęście swoimi ogłoszeniami :) więc jak będę w wielkiej potrzebie /a raczej jakaś bidulka / to będę błagać,oj będę...! :)

Posted

Mimo, że trudno się pisze trzymając zaciśnięte kciuki to napiszę że Pszeniczny otrzymał z bazarku 65 zł

www.dogomania.com/forum/topic/148206-koniec-zagrajmorska-bitwaczyli-gra-w-statki-wygraj-i-wybierz-cel-do-24082014-godz-20-zapraszam/page-12

• Upvote 1
Posted

Mimo, że trudno się pisze trzymając zaciśnięte kciuki to napiszę że Pszeniczny otrzymał z bazarku 65 zł

www.dogomania.com/forum/topic/148206-koniec-zagrajmorska-bitwaczyli-gra-w-statki-wygraj-i-wybierz-cel-do-24082014-godz-20-zapraszam/page-12

Czego się nie robi dla dobra futerka ! Pisanie z zaciśniętymi kciukami, to nie lada sztuka !
  • Upvote 2
Posted

O, fajnie ze Jo się zgodziła zrobić wizytę :)

Fajnie :)

Jo od paru lat  wizytuje w Warszawie domki dla zamojskich psów i robi to znakomicie :)

Posted

Poproszę o konto do wpłaty dla Pszenicznego :).

Co do oceny powodzenia adopcji, to jest naprawdę bardzo indywidualna sprawa. Wyadoptowałam kiedyś labradorkę do naprawdę mikroskopijnego mieszkanka, ludziom z maleńkim dzieckiem. Minęło już kilka lat od tej adopcji. Dzisiaj sunia mieszka w domu z ogrodem z dostępem do lasu i jest najukochańszym psem w swojej rodzince. Ma wszystko to, o czym marzyłby każdy pies :).

A za Pszenicznego trzymam nieustająco kciuki :).