mama_Alfika Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 oooo mamy nową podczytywaczkę :) Nikt mnie nie zawołał to sama się wprosiłam :) Sunieczka jest w moim typie :) Jak mój Alfik, tylko w innym kolorze :) Quote
malagos Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 Nutusi znowu w nagrodę trafił się super tymczas :) Pochwalę się, ze tym razem i ja mam super tymczaskę :) Tyk gorsze będzie rozstanie.........mamusiu........ Quote
elik Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 Pochwalę się, ze tym razem i ja mam super tymczaskę :) Tyk gorsze będzie rozstanie.........mamusiu........ Tak to już w tym "interesie" bywa :P Quote
mari23 Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 Jakim draniem ja musiałam być w poprzednim życiu, jak bardzo krzywdzić zwierzęta, że teraz mnie taka kara spotyka? ;) dokładnie takim samym, jak ja :) Odwiedzam Szyszkę, odszukuję wątki na dogo, bo widzę, że kolejna "dogo-rewolucja" za nami :( Quote
Nutusia Posted June 15, 2015 Author Posted June 15, 2015 Mnie też "rewolucja" pozbawiła subskrypcji :( Szycha ma się bardzo dobrze. Weekendy bardzo lubi, bo wyleguje się gdzie chce - raz w domu (na fotelu!), raz na dworze, zmieniając tylko posłanka ze słońca do cienia i na odwrót :) Quote
AMIGA Posted June 15, 2015 Posted June 15, 2015 Inka33 dala na moim wątku instrukcję jak zobaczyć zawartość, którą się utraciło Cytuję: Należy wejśc po zalogowaniu w ZOBACZ NOWĄ ZAWARTOŚC. Potem z boku, po lewej stronie należy wybrac funkcję TEMATY, W KTÓRYCH UCZESTNICZYŁEŚ. I zaznaczyc okres, z jakiego ma byc ta zawartosc. Np. rok. To będzie odpowiednik MOJEJ ZAWARTOŚCI, która po awarii jest pusta. 1 Quote
Gabi79 Posted June 15, 2015 Posted June 15, 2015 Jaka piękna sunia!!! Miała sporo szczęścia w tym nieszczęściu. Quote
inka33 Posted June 15, 2015 Posted June 15, 2015 AMIGA, to jest instrukcja Rozi. Ja tylko "ukradłam" od Elisabety i puszczam dalej... ;) Quote
malagos Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 I gdzie mam zaznaczyć te tematy, w których uczestniczyłam, i gdzie ten okres, np.rok? Według typu zawartości Forums Members Zobacz tego użytkownika Tematy i posty Tylko tematy Tylko posty Quote
Mattilu Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 A mi się Szyszka nigdy nie zgubiła ;) Za to na bazarek Mazowszanki nie mogę nijak wejść :( Quote
Nadziejka Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 serdecznie pozdrawiamy Szyszeczkowo calunkie Quote
Nadziejka Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 Dwa razy ten sam poscik wiec dwakroc serdecznosci sle Szyszuni Quote
Nutusia Posted June 16, 2015 Author Posted June 16, 2015 Bardzo dziękujemy :) Szyszolina się wczoraj wmeldowała na... łóżko!!! I pogoniła Imkę, która swoim zwyczajem sądziła, że każdemu bez wyjątku może skakać po głowie (ze mną włącznie!) Dziś została w domu z Lesiem, bo Lesław wpadł Panu Fryzjerowi pod maszynkę i jest... golutki ;) Niestety, widać kolejny objaw Cushinga - skórę ma taką jakby "papierową", jakby był odwodniony. Marszczy się na karku, jak nie przymierzając u słonia :( Quote
jaguska Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 Głaski dla chorutka Lesia i całej ferajny, co to teraz z tym Cushingiem, tyle psiaków na to choruje :-( Quote
Nutusia Posted June 17, 2015 Author Posted June 17, 2015 No właśnie nie wiadomo... Albo to kiedyś nie było odpowiednio diagnozowane albo jest to choroba... cywilizacyjna :( Szyszka bez zmian - zakosztowała wylegiwania się na łóżku i z rzadka zaszczyca nas swoim towarzystwem ;) Helena nie jest zachwycona, bo Tomka łóżko było dotąd jej królestwem i azylem. Chyba w ramach protestu i żeby zaznaczyć swoją "własność", przedwczoraj przytachała i zostawiła na kołdrze (!)... mysz!!! Nie pomogło :) Quote
jaguska Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 Myszy i u nas się trafiają, szczególnie na wycieraczce i na tarasie, dzikuny znoszą w podzięce, moje przyniosły w tym roku tylko raz ale ptaszka, nie wytropiłam który to zrobił bo bym mu ogon z d... wyrwała, a wszystkim przecież nie wyrwę ;-) Psiaki szybko załapują luksus ;-) to i Szyszencja zakosztowała spania na piernatach i się jej spodobało, co dziwne raczej nie jest ;-) Pozdrawiam. Quote
jaguska Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 Aaaaa w sobotę mam wizytę lub może wizytację czy moja chałupka nadaje się dla Misia, bo już sama nie wiem, może się jednak nie nadaje? Quote
Nutusia Posted June 17, 2015 Author Posted June 17, 2015 O kurka - też taką wizytację miałam kiedyś... trauma mnie trzyma do dziś ;) Quote
jaguska Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 Ty się kochana ze mnie nie podśmiewaj, bo mi taka wizytacja zaburza poczucie wartości, wprawia w konsternację czy aby na pewno jestem dobra dla zwierząt a może mi się tylko tak wydaje. Wiem jedno, kiedyś, za lat kilka oby jak najdłużej nie, jeśli zdrowie pozwoli i będę mogła dać dom na dożycie jakiemuś chorutkiemu starusiowi, to wyszukam w jakimś schronisku małą, starą, chorą bidulę i wezmę bezpośrednio ze schroniska, bo wolę żeby ktoś do mnie przyjechał towarzysko w odwiedziny, zobaczyć jak się zwierzaczek czuje, niż na kontrolę. Quote
Nutusia Posted June 17, 2015 Author Posted June 17, 2015 Się nie podśmiewywyuję - gdzież bym śmiała?!!?!? :) A tak na poważnie, to dobrze, że chcą kontrolować. Tak powinno być. Dziś nikomu na słowo wierzyć nie można, a adopcje schroniskowe cieszą, ale jednak cień niepewności o dobry los zwierzaka zostaje. Im łatwiej się coś dostaje, tym łatwiej się z dostanego "wymiksować"... Ja swego czasu bardzo chciałam być skontrolowana i doprosić się nie mogłam! Wydawało mi się, że powinnam być skontrolowana, czy na pewno wszystko dobrze robię, czy czegoś nie zaniedbuję, czy właściwie korzystam z pomocy. A tu nic - pełne zaufanie! ;) 1 Quote
inka33 Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 Czy moja opieka nad psem jest właściwa nie zainteresowało nikogo nawet, jak napisałam, że przecież nie wiadomo, czy psa nie karmię... obierkami z marchewek... ;) Quote
Recommended Posts