malagos Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 Może już panienka załapała, ze pańcia wraca, i nie zostawi psa samego - dziś pewnie się okaże. Quote
ewu Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 Czekam też na wieści co nasza Panna porabia pod nieobecność Gabi:) Quote
Gabi79 Posted June 8, 2015 Author Posted June 8, 2015 Dzisiaj nie było czasu sprawdzić, jak mała zachowuje się pod naszą nieobecność. Ja przed pracą i po miałam kilka spraw do załatwienia, a po południu byłam z AgusiąP na wizycie pa. Michał był cały dzień w domu i nie wychodził, bo źle się czuł, a do pracy w tym tyg. ma na noc. Quote
Gabi79 Posted June 8, 2015 Author Posted June 8, 2015 Na koncie Nelusi 27,- od sleepingbyday, dziękuję serdecznie!!! Quote
AgusiaP Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 Miałam dzisiaj przyjemność poznać ta cudna psinkę! Nielcia w rzeczywistości jest dużo ladniejsza niż na zdjęciach i drobniejsza. Mam zdjecia wkleję je jutro w pracy. Quote
Gabi79 Posted June 8, 2015 Author Posted June 8, 2015 Miałam dzisiaj przyjemność poznać ta cudna psinkę! Nielcia w rzeczywistości jest dużo ladniejsza niż na zdjęciach i drobniejsza. Mam zdjecia wkleję je jutro w pracy. Aguś, nie można się w Nelci nie zakochać prawda??? Właśnie wróciłyśmy ze spacerku, troszkę padało i grzmiało od czasu do czasu. Jak pościeliłam łóżko Kajunia natychmiast usadowiła się na poduszce, pochyliłam się by ją pomiziać, a tu nagle obok Kajuni znalazła się Nelcia - wskoczyła mała, cudna zazdrośnica. Quote
Gabi79 Posted June 8, 2015 Author Posted June 8, 2015 A burzy się dziewczyny nie boją? Kaja się boi - weszła pod stół, a Nelcia leży na posłanku i chyba też się trochę boi, bo nie śpi tylko spogląda na mnie co chwilę Quote
AgusiaP Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 Aguś, nie można się w Nelci nie zakochać prawda??? Właśnie wróciłyśmy ze spacerku, troszkę padało i grzmiało od czasu do czasu. Jak pościeliłam łóżko Kajunia natychmiast usadowiła się na poduszce, pochyliłam się by ją pomiziać, a tu nagle obok Kajuni znalazła się Nelcia - wskoczyła mała, cudna zazdrośnica. To cudowna, kochana psina! Nie da się w niej nie zakochać Gabrysiu! Quote
Gabi79 Posted June 9, 2015 Author Posted June 9, 2015 O rany, Aguś tego słonia trzeba wyciąć, bo psuje foty Quote
AgusiaP Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 O rany, Aguś tego słonia trzeba wyciąć, bo psuje foty Gabrysiu jakiego słonia, no coś ty! 1 Quote
Gabi79 Posted June 9, 2015 Author Posted June 9, 2015 Jak to jakiego tego w różowej bluzce!!! A Nelusia oczywiście przecudna!!! Dzięki Aguś!!! Quote
paula_t Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 O rany, Aguś tego słonia trzeba wyciąć, bo psuje foty Gabrysiu, co to za głupoty w głowie?! (nie mam jak wkleić emotikona z bijącą pałką, bo mi nie działają, ale chyba domyślasz się o który chodzi;)) Quote
Gabi79 Posted June 9, 2015 Author Posted June 9, 2015 Dobra, daję już słoniom spokój. Kurde, wczoraj Nelka nie została sama i dzisiaj przy kilku próbach okazało się, że jednak wyje. Najpierw jakieś minuty jest cisza, potem ciche piszczenie i wycie, coraz głośniejsze. Niech to jasny gwint. Wychodzę na chwilę kolejny raz.... Quote
Gabi79 Posted June 9, 2015 Author Posted June 9, 2015 Dobra, daję już słoniom spokój. Kurde, wczoraj Nelka nie została sama i dzisiaj przy kilku próbach okazało się, że jednak wyje. Najpierw jakieś minuty jest cisza, potem ciche piszczenie i wycie, coraz głośniejsze. Niech to jasny gwint. Wychodzę na chwilę kolejny raz.... Tym razem była cisza... Quote
joanka40 Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 Przejrzalam watek od poczatku. Psinka jest sliczna. Wycie w samotnosci bez swoich ludziow powinno z czasem ustapic. Ale czasami to jednak troche moze trwac. Zapisuje sobie watek i z wielka przyjemnoscia beda tu zagladac. Gabrysiu - Kochana Dziewczyna z Ciebie :) Quote
Mysza2 Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 Zapisuje sobie watek i z wielka przyjemnoscia beda tu zagladac. Gabrysiu - Kochana Dziewczyna z Ciebie :) Nie da się zaprzeczyć:):) Quote
Guest Elżbieta481 Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 A nie można tak na próbę podać jej czegoś na uspokojenie?Tableteczkę Strss-out?Trochę będzie,,przymulona,, pójdzie spać..Lepiej -tak myślę-żeby przespała czas kiedy nie ma ludzi w chałupie niż żeby wyła.. A obroża z hormonami?... ------------------------------------------------- E Quote
malagos Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 A moze zacząć ją ogłaszać i szukać domu z domownikiem będącym często na miejscu? Quote
Recommended Posts