Bogusik Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 Zaglądam z kciukami!Powodzenia dziewczynki kochane :) Quote
Gabi79 Posted March 21, 2015 Author Posted March 21, 2015 Rany, wreszcie jestem. Chyba od trzech dni nie mogłam nic napisać, nie dało się dodać posta. Dziękujemy wszystkim za odwiedziny, deklaracje i pozytywne myśli. Zaraz wszystko uzupełnię Quote
szafranekm Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 Zaglądam do Henia i moje kciuki też mocno zaciśnięte. Quote
Mysza2 Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 Niestety Henio dzisiaj się nie objawił:(:( Ale nie tracimy nadziei i nie poddajemy się Quote
ewu Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 Matko Heniek nie rób ludziom Hitchcocka. Co chwilę tu zaglądam z bijącym sercem i nadzieją. Daj sobie pomóc, Heniutek... 1 Quote
Poker Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 Dzielne jesteście. Nadal kciuki mocno zaciśnięte. Quote
Nadziejka Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 Dzielne przecudne silne dziewczyny kciukamy pozdrawiamy calunki czas kochane Quote
Gabi79 Posted March 22, 2015 Author Posted March 22, 2015 Przebiegły Henio... może jakieś pieczone mięsko na przynętę zastosować, hm...? albo rybkę wędzoną...hm? jakieś konto poproszę na priwa to podeślę grosik na przynęty dla zwabienia Heniutka Na prośbę niezastąpionej ewy gonzales dołączyłam Henia do beneficjentów mojego bazarku :) Zapraszam Wszystkich serdecznie :) Wejście przez podpis. Czytałam cały wątek jak powieść sensacyjną z sercem w gardle. Chłopaku daj się złapać.Zaufaj. Wpłacę na niego jakiś grosz.W razie gdybym zapomniała, proszę o PW. Witajcie cioteczki Kochane u Henia!!! Poker, Usiata dziękujemy za deklaracje, a Tobie Mazowszanko za przepiękny bazarek Niestety Henio dzisiaj się nie objawił :(:( Ale nie tracimy nadziei i nie poddajemy się Heniu, Heniu nie uciekaj, nie chowaj się, błagam!!! Quote
Mysza2 Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 Niestety dalej nic. Henio się pokazał, ale tylko z daleka obserwował Monikę. Nie poddajemy się, pewnie to potrwa dłużej, ale mamy nadzieję że znowu zacznie podchodzić do Moniki. Już wcześniej tak bywało, że jak go coś spłoszyło, to tak się właśnie zachowywał. Codziennie po pracy będziemy próbować dalej, wierzymy, że prędzej czy później ale musi się udać. Quote
Gabi79 Posted March 22, 2015 Author Posted March 22, 2015 Niestety dalej nic. Henio się pokazał, ale tylko z daleka obserwował Monikę. Nie poddajemy się, pewnie to potrwa dłużej, ale mamy nadzieję że znowu zacznie podchodzić do Moniki. Już wcześniej tak bywało, że jak go coś spłoszyło, to tak się właśnie zachowywał. Codziennie po pracy będziemy próbować dalej, wierzymy, że prędzej czy później ale musi się udać. Heniu, cwaniaku daj się wreszcie złapać, błagam!!! Quote
agat21 Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 Podziwiam Waszą wytrwałość! Wielki szacunek. Quote
Poker Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 Podziwiam Waszą wytrwałość! Wielki szacunek. Ja też. Quote
Nadziejka Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 Zagladam kciukam mocno za wszystko dzielne dziewczyny a mrozisko teraz na dworze ech ... psinuniu kochany i tobie zimnica doskwiera przeciez trzymam mocno mocno Quote
elficzkowa Posted March 23, 2015 Posted March 23, 2015 No Heniek, wstyd ! Tyle fajnych kobitek za Tobą lata i kusi a Ty nie i nie :) Quote
Mela Jakimiuk Posted March 23, 2015 Posted March 23, 2015 Heniutek jesteś taki mądry psiaczek, daj się złapać tym wspaniałym dziewczynom, plissss Quote
elik Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 Myszko kochana, dobrze chociaż, że już nieco cieplej na polu, bo przynajmniej nie zmarzniecie tak bardzo. Trzymam kciuki. Quote
Nadziejka Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 Oj tak ciociu eliczkowa oj tak i noce cieplejsze sciskam za wszystko Elzuniuuuuu ciociuniuuuuuu mialas mi zabenko slac adresik adresosik Bruniaczkowy sciskam Quote
Kamila Proc Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 zastrzyk pozytywnej energii od Ewy - brawo Quote
Panna Marple Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 No Heniek, wstyd ! Tyle fajnych kobitek za Tobą lata i kusi a Ty nie i nie :) Z chłopami czasami tak bywa-nie dogodzisz ;) Quote
Recommended Posts