Gusiaczek Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 Nie doświadczyłam głodu, ale niedostatku i owszem i wiem jak smakuje "micha" - ciepła, podana wtedy, gdy jest tak bardzo potrzebna Tiffani, Kochana, trzymam za Ciebie kciuki Quote
malagos Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 Takie miękkie posłanko to się bardzo przyda, na te jej gnatki... Quote
arim Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 Zaglądam do suni z bazarku.Podeśle za jakiś czas grosik i będę zaglądać. Quote
kinga_kinga7 Posted March 8, 2015 Author Posted March 8, 2015 Karma już u kuriera, będzie w poniedziałek. W takim razie czekamy :) :) Quote
agat21 Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 Poszła mała wpłata na konto schroniska. Trzymaj się maleńka, zdrowiej.. Quote
danusiadanusia Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 Poszła mała wpłata na konto schroniska. Trzymaj się maleńka, zdrowiej.. dziękujemy:) czekamy na potwierdzenie wpłat na konto schroniska i napiszemy na wątku malutkiej:) Quote
kinga_kinga7 Posted March 9, 2015 Author Posted March 9, 2015 Tiffani pozdrawia wszystkie cioteczki, dziękuje za wsparcie i prosi pięknie o dalsze! 1 Quote
yolanovi Posted March 9, 2015 Posted March 9, 2015 Jaka ona jest śliczna i już odrobinkę lepiej wygląda, w oczkach zaświeciła nadzieja. Kochana sunieczka Quote
Madie Posted March 9, 2015 Posted March 9, 2015 I widać, że będzie lgnęła do człowieka. Ktoś będzie miał z niej megapociechę Quote
kinga_kinga7 Posted March 9, 2015 Author Posted March 9, 2015 I widać, że będzie lgnęła do człowieka. Ktoś będzie miał z niej megapociechę KOCHANA! Dzisiaj dotarła do Tiffani karma i nie tylko :) Dziękujemy, wieczorem wstawię zdjęcia z otrzymanych paczek. bo doszły także legowiska od cioteczki Dana i Muszkieterowie :) :) : :) Quote
agat21 Posted March 9, 2015 Posted March 9, 2015 KOCHANA! Dzisiaj dotarła do Tiffani karma i nie tylko :) Dziękujemy, wieczorem wstawię zdjęcia z otrzymanych paczek. bo doszły także legowiska od cioteczki Dana i Muszkieterowie :) :) : :) Kochane dziewczyny :) Quote
Martika&Aischa Posted March 9, 2015 Posted March 9, 2015 śliczne słoneczko :) wierzę że już niedługo sunieczka zapomni o koszmarze :( Quote
ALMA2 Posted March 9, 2015 Posted March 9, 2015 Jak by się chciało jej dać buziaki i przytulić. Bożyczku, głupie pytanie, ale czy ona troszkę przybrała na wadze. Quote
kinga_kinga7 Posted March 9, 2015 Author Posted March 9, 2015 Jak by się chciało jej dać buziaki i przytulić. Bożyczku, głupie pytanie, ale czy ona troszkę przybrała na wadze. Tak, pomału ładnie waga dziewczynie rośnie :) Quote
ALMA2 Posted March 9, 2015 Posted March 9, 2015 Tak, pomału ładnie waga dziewczynie rośnie :) Dobra wiadomość :) Quote
Dana i Muszkieterowie Posted March 9, 2015 Posted March 9, 2015 Dziękujemy, wieczorem wstawię zdjęcia z otrzymanych paczek. bo doszły także legowiska od cioteczki Dana i Muszkieterowie :) :) : :) Kinga_kinga7 dziękuję za potwierdzenie, że paczka doszła :). A swoją drogą poczta coś bardzo flegmatycznie :D doręcza przesyłki, paczka powinna już dawno być w schronisku. Kochane słoneczko: http://i57.tinypic.com/2gvio44.jpg :) już zupełnie inaczej wygląda. Tiffani ma już inne oczka. Widać, że sunia jest prawidłowo pojona i karmiona :). Będzie dobrze :). Zdrowiej słonko :). Quote
Anula Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 A ja czekam z utęsknieniem na fotki Tiffani w legowisku,na mięciutkim posłanku.Te kosteczki powinny mieć mięciutko.Zdrowiej malutka i dochodź do siebie.Jesteś śliczna. Quote
Gusiaczek Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 Tiffani jest naprawdę zjawiskowa. Ogromnie cieszy jej widok, oczka i to, że powoli nabiera ciałka. Quote
halszka Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 Zaglądam do kochanej suni i przypomnę bazarek z którego 50% będzie przeznaczone dla Tiffani Dzisiaj kończymy http://www.dogomania.com/forum/topic/145928-dzisiaj-ko%C5%84czymyco%C5%9B-do-domuubrania-i-poczytania-dla-tiffani-i-szczeniak%C3%B3w-do-1003-godz2000/ Quote
agat21 Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 A ja czekam z utęsknieniem na fotki Tiffani w legowisku,na mięciutkim posłanku.Te kosteczki powinny mieć mięciutko.Zdrowiej malutka i dochodź do siebie.Jesteś śliczna. Oj tak, oj tak :) Quote
Loczka Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 Odwiedzam Tiffani z bazarku. Zapisałam wątek. Quote
kinga_kinga7 Posted March 10, 2015 Author Posted March 10, 2015 Odwiedzam Tiffani z bazarku. Zapisałam wątek. Witamy Cię u Tiffani :) :) Quote
Recommended Posts