pinczerka_i_Gizmo Posted February 22, 2015 Author Posted February 22, 2015 Na wołanie lili zaglądam...Boziu, jaki cudny! w tym miesiącu już nie dam rady, w marcu grosik mu wpłacę To już na "zaś" przesyłam numer konta, żeby w marcu mi nie umknęło - dziękujemy!!! Przelew na Rufiego zrobiony. Serdeczne dzięki! Jak tylko wpłynie na konto - potwierdzę na wątku :) 1 Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 22, 2015 Author Posted February 22, 2015 jestem i ja - w marcu coś dorzucę Dziękujemy serdecznie! To ogromna szansa dla tego psiaka! Przesyłam nr konta :) 1 Quote
elficzkowa Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 I ja poproszę o nr konta. Mogę tylko 10 zł. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 22, 2015 Author Posted February 22, 2015 I ja poproszę o nr konta. Mogę tylko 10 zł. 10zł to już np. odrobaczenie biedaka! Także każdy grosz na wagę złota! Dziękuję i już przesyłam konto :) 1 Quote
agat21 Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Jestem na zaproszenie. Proszę o numer konta - wspomogę biedaka. Zabierzcie go proszę jak najszybciej tylko możecie, on może być poważnie chory :( Quote
teresaa118 Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Poprosze o numer konta, cos sie wyslupie ze skarpety rencistki. Quote
bela51 Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Ja tez prosze o nr konta. Na razie wiecej niz dyszke nie dam rady wpłacic, ale moze sie nazbiera na weterynarza. Czy macie jakis pomysł , co dalej ??? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 23, 2015 Author Posted February 23, 2015 Jestem na zaproszenie. Proszę o numer konta - wspomogę biedaka. Zabierzcie go proszę jak najszybciej tylko możecie, on może być poważnie chory :( Dziękuję Kochana! Już przesyłam numer konta! Tak, jak Lili pisała - nie mamy żadnej innej możliwości DT, jak zaoferowany kojec z ocieplaną budą - niestety kojec trzeba najpierw uporządkować i doprowadzić do takiego stanu, żeby Rufi mógł tam bezpiecznie przebywać, wcześniej musimy mieć też pieniądze na pierwszą wizytę u weta - żeby koniecznie obejrzał psiaka i osłuchał ... Także planujemy zabrać biedaka końcem tego tygodnia... :( Poprosze o numer konta, cos sie wyslupie ze skarpety rencistki. Serdecznie dziękujemy Cioteczko! Jesteś niezawodna - jak zawsze :) Ja tez prosze o nr konta. Na razie wiecej niz dyszke nie dam rady wpłacic, ale moze sie nazbiera na weterynarza. Czy macie jakis pomysł , co dalej ??? Grosz do grosza... 10zł w obecnej sytuacji to dla nas na wagę złota! Nie mając żadnej innej alternatywy Rufiego chcemy umieścić w DT zewnętrznym, o którym była już kilka razy mowa. Jeżeli w miedzyczasie znajdzie do domowy DT to oczywiście zostanie tam przeniesiony... Na pewno czeka go obserwacja u weta, mam nadzieję, że nieskomplikowane leczenie, szczepienie, kastracja - no i szukanie nowego domu... Żeby już nie musiał nigdy koczować na ulicy :( 1 Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 23, 2015 Author Posted February 23, 2015 Spływają pierwsze wpłaty dla Rufiego - na moim koncie wpłata od Elficzkowej i Atulek. Rozliczenie w pierwszym poście. Serdecznie dziękujemy! :) 1 Quote
jotpeg Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 jestem i ja. Dostałam zaproszenie, ale widziałam go i wcześniej. Nic nie pisałam, bo mam słabą sytuację finansową :( Quote
Ayame Nishijima Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Jestem na zaproszenie. Nie mam jak wspomóc finansowo, ale jeśli chcecie, mogę zrobić banerek. Proszę tylko o tekst jaki mam zamieścić. Quote
asiuniab Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 zapisuję sobie Rufiego, prześlijcie nr konta to po pierwszym skromnie wspomogę:( Quote
Agnieszka103 Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Jestem na zaproszenie. Proszę zapisać ode mnie stałą deklaracje - skromniutko 5 zł. W miarę możliwości będę starała się przelać coś więcej niż te 5 zł Quote
ASTRA 126 Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Witam! poproszę o nr konta, dam jednorazowo 20,00 zł. Quote
ASTRA 126 Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Witam! Poproszę o nr konta, wpłacę jednorazowo 20 zł. Quote
ASTRA 126 Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Witam! Poproszę o nr konta, wpłacę jednorazowo 20 zł. Quote
Baltimoore Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Ja też poproszę o numer konta. Trzeba szybko działać, dobrze że ktoś Was powiadomił. Szkoda psiaka :( Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 23, 2015 Author Posted February 23, 2015 Jestem na zaproszenie. Nie mam jak wspomóc finansowo, ale jeśli chcecie, mogę zrobić banerek. Proszę tylko o tekst jaki mam zamieścić. Dziękujemy za samą obecność - i ta jest dla nas na wagę złota :) z bannerkiem może poczekamy aż pojedziemy do chłopaka i zrobimy lepsze zdjęcia - wtedy na pewno się przypomnimy, dzięki! zapisuję sobie Rufiego, prześlijcie nr konta to po pierwszym skromnie wspomogę :( Dorzucę grosik. Proszę o nr konta. Jestem na zaproszenie. Proszę zapisać ode mnie stałą deklaracje - skromniutko 5 zł. W miarę możliwości będę starała się przelać coś więcej niż te 5 zł Witam! poproszę o nr konta, dam jednorazowo 20,00 zł. Ja też poproszę o numer konta. Trzeba szybko działać, dobrze że ktoś Was powiadomił. Szkoda psiaka :( Kochane Cioteczki! Aż się łza w oku kręci - po raz kolejny uświadamiacie nam, że można na Was liczyć, że jest tu tyle osób, dzięki którym psi los odmienia się niczym wygrana w Lotto... Rufi jeszcze nie wie, ile ma tutaj fanek!!! Powoli zabieram się za rozesłanie numeru konta. Dzisiaj dobra duszyczka, która powiadomiła nas o Rufim spróbowała założyć mu obrożę - nie protestował ani przez moment, wychodzi na to, że prawdziwy aniołek z niego... Jesteśmy ciągle w kontakcie z DT, lecznicą oraz osobami które doglądają i dokarmiają Rufiego. W tej chwili jeszcze nie możemy go zabrać, ale mocno liczymy, że uda się wszystko zgrać, uzbierać pieniążki i jeszcze w tym tygodniu wyciągnąć Rufiego z ulicznego piekła. Dobrze, że temperatury są na plusie... 1 Quote
Recommended Posts