Mattilu Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 My w ogóle nie mieliśmy wolnego ;) Zazdroszczę Wam spotkania :) A pani najwyraźniej nie odezwała się więcej... Quote
Marysia R. Posted June 5, 2015 Author Posted June 5, 2015 Tak, Pani nie zadzwoniła... Zaraz wyślę do kejciu i Ziutki tekst i zdjęcia do pakietu od Mattilu. Malagos o której będziecie w NDM? Może uda mi się podjechać :) Quote
Mazowszanka13 Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 Nie jestem malagos, ale odpowiem. Przed południem. Zadzwonimy do Nutusi z drogi (z okolic Pomiechówka). Quote
Kejciu Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 Nie jestem malagos, ale odpowiem. Przed południem. Zadzwonimy do Nutusi z drogi (z okolic Pomiechówka). Mazowszanko chyba masz ode mnie jakiś fant z bazarku do odebrania :) potem sprawdzę i napiszę PW :) bo może bym jutro przekazała ?:) 1 Quote
Marysia R. Posted June 5, 2015 Author Posted June 5, 2015 Postaram się jutro podjechać :) A przy okazji... Rudzik pozdrawia swoich fanów wypoczynkowo ;) Quote
Mazowszanka13 Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 Mazowszanko chyba masz ode mnie jakiś fant z bazarku do odebrania :) potem sprawdzę i napiszę PW :) bo może bym jutro przekazała ? :) Nic mi nie przychodzi do głowy, ale chętnie przyjmę prezent :) Sjesta na trawie wspaniała ! Quote
Nutusia Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 Rudek, masz szczęście, że się na czerwono nie opalasz ;) :) Z długości to byś się z "naszą" Szyszką zgrał wprost idealnie :) Quote
inka33 Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 Najlepsze jest to z wywalonym brzucholem i rozdziawioną paszczą! :wub: Quote
Marysia R. Posted June 6, 2015 Author Posted June 6, 2015 Uwaga, uwaga, pełna mobilizacja! Wszystkie kciuki na pokład! Prowadzę właśnie obiecującą rozmowę mailową z pewną Panią zainteresowaną adopcją Rudzika! :) :) Młode małżeństwo, drugi młodziutki pies, dom z ogrodem. Ze względu na skłonność do ucieczek drugiego psiaka i niebezpieczną okolicę w ramach ogrodu wydzielony bezpieczny wybieg (konsultowany z behawiorystą, 11x11metrów - to prawie jak mój dom!), możliwość przebywania w domu lub w ogrodzie w zależności od aktualnych preferencji, Pani pracująca w domu, wspólne wyjazdy nad Wisłę, na działkę. Oby to było to :) Quote
Nutusia Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 O ranyyyyyyyyyyy..... kciuki, łapki, ogonki i inne odnóża na pokładzie od nas!!!!!! Quote
Marysia R. Posted June 6, 2015 Author Posted June 6, 2015 Marysiu wyslałaś mi maila ? Z danymi do ogłoszeń? Wysłałam do Ziutki bo taka była informacja w pierwszym poście wątku bazarkowego, nie wiedziałam jeszcze, że Ona na razie ma ważniejsze sprawy na głowie. Mogę wysłać do Ciebie tylko zastanawiam się, czy się jednak jeszcze przez moment nie wstrzymać ze względu na zainteresowanie ze strony tej Pani. Bardzo dziękuję za wszystkie kciuki, będę dawać znać co i jak :) Quote
Marysia R. Posted June 7, 2015 Author Posted June 7, 2015 Jestem umówiona na przyszłą sobotę na wizytę pa i zapoznanie psów. Państwo mieszkają we Włochach. Zobaczymy :) Quote
Poker Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 https://lh3.googleusercontent.com/-l8aXLr1hLKw/VXGLlsDh_SI/AAAAAAAAB-k/52jMpacCu1c/s640/Rudzik59.JPGPo prostu beztroski, rozwalony chłop . Quote
malagos Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Ale to już coś, taka rozmowa i plan wizyty :) Gdyby to były Włochy czyli Italia, to ja mogę pojechać na tę wizytę :) Quote
Nutusia Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Ło matko - cały tydzień czekania?!?!?! My to mamy los! ;) :) 1 Quote
inka33 Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Rety! 6 dni jeszcze! :wacko: Ale wieści choć jakieś skromniuchne może jeszcze - na osłodę oczekiwania i kciukania...? Quote
Recommended Posts