Jump to content
Dogomania

Rudzik (teraz Kuba) - młodzik spod balkonu MA DOM! Zamieszkał nad morzem :)

Recommended Posts

Posted

Tak, Pani nie zadzwoniła... Zaraz wyślę do kejciu i Ziutki tekst i zdjęcia do pakietu od Mattilu.

Malagos o której będziecie w NDM? Może uda mi się podjechać :)

Posted

Nie jestem malagos, ale odpowiem.
Przed południem. Zadzwonimy do Nutusi z drogi (z okolic Pomiechówka).

Mazowszanko chyba masz ode mnie jakiś fant z bazarku do odebrania :) potem sprawdzę i napiszę PW :) bo może bym jutro przekazała ?:)
  • Upvote 1
Posted

Mazowszanko chyba masz ode mnie jakiś fant z bazarku do odebrania :) potem sprawdzę i napiszę PW :) bo może bym jutro przekazała ? :)

Nic mi nie przychodzi do głowy, ale chętnie przyjmę prezent :)

Sjesta na trawie wspaniała !

Posted

Uwaga, uwaga, pełna mobilizacja! Wszystkie kciuki na pokład!

Prowadzę właśnie obiecującą rozmowę mailową z pewną Panią zainteresowaną adopcją Rudzika! :) :) Młode małżeństwo, drugi młodziutki pies, dom z ogrodem. Ze względu na skłonność do ucieczek drugiego psiaka i niebezpieczną okolicę w ramach ogrodu wydzielony bezpieczny wybieg (konsultowany z behawiorystą, 11x11metrów - to prawie jak mój dom!), możliwość przebywania w domu lub w ogrodzie w zależności od aktualnych preferencji, Pani pracująca w domu, wspólne wyjazdy nad Wisłę, na działkę.

Oby to było to :)

Posted

Marysiu wyslałaś mi maila ?

Z danymi do ogłoszeń? Wysłałam do Ziutki bo taka była informacja w pierwszym poście wątku bazarkowego, nie wiedziałam jeszcze, że Ona na razie ma ważniejsze sprawy na głowie. Mogę wysłać do Ciebie tylko zastanawiam się, czy się jednak jeszcze przez moment nie wstrzymać ze względu na zainteresowanie ze strony tej Pani.

Bardzo dziękuję za wszystkie kciuki, będę dawać znać co i jak :)