Marysia R. Posted June 18, 2015 Author Posted June 18, 2015 Rudzik ma plakat robiony przeze mnie, wrzucałam go kiedyś nawet na wątek. Ja niestety średnio mam pomysł gdzie takie plakaty wieszać ale jeśli ktoś ma sprawdzone miejsca to na pewno warto spróbować :) Mój plakacik wyglądał tak ale jeśli Inko masz chwilę czasu i wenę to bardzo chętnie przyjmiemy coś nowego :) Quote
Mattilu Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 Mazowszanka miala jakies magiczne miejsce do wieszania plakatu, ale ona chyba teraz na wsi urzeduje... Quote
Nutusia Posted June 19, 2015 Posted June 19, 2015 W plakacie trzeba koniecznie wymienić to zdjęcie na śniegu (brrrrrr.....). Mazowszanka na wsi, ale może TZ by się "poświęcił" ;) Rudek, gamoniu, nie tylko u Marysi jest fajnie :D Quote
malagos Posted June 19, 2015 Posted June 19, 2015 Mazowszanka miala jakies magiczne miejsce do wieszania plakatu, ale ona chyba teraz na wsi urzeduje... To jedna magiczna brzoza na Kabatach :) choć w lesie ma ich Gosia całe mnóstwo :lol: Quote
Marysia R. Posted June 25, 2015 Author Posted June 25, 2015 Muszę uaktualnić ten plakat bo faktycznie to zdjęcie na śniegu jest średnio zachęcające :D Mattilu u Rudzika wszystko w porządku, bez zmian. Był kolejny zainteresowany dom ale z małym dzieckiem i zamilkł na amen po tym jak przedstawiłam sytuację z Krysią. Choć jest bardzo prawdopodobne, że taka sytuacja w nowy domu i innych warunkach nigdy by się nie powtórzyła to ludzie nie chcą ryzykować. A ja nie mogę o tym nie powiedzieć. A tak jak do tej pory domu z dziećmi zdarzały mi się sporadycznie tak przy Rudziku dzwonią i piszą właściwie tylko takie, ot przewrotność losu ;) Ale tym sposobem prawdopodobieństwo, że będziecie mieli okazję poznać Rudzielca w lecie z dnia na dzień wzrasta ;) Zawsze są jakieś plusy ;) 1 Quote
konfirm31 Posted June 26, 2015 Posted June 26, 2015 Rudziku, dobry domek gdzieś na ciebie czeka. Quote
Nutusia Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 Wczoraj słyszałam tylko jak Marysia woła "Rudek, zostaw to!" Nawet nie wiem co ;) Quote
Marysia R. Posted July 1, 2015 Author Posted July 1, 2015 O ile mnie pamięć nie myli to krzyczałam "Rudek, wyłaź stamtąd!" bo chłopak bez krępacji łaził po grządkach na które wstęp (przynajmniej teoretycznie ;)) jest wzbroniony. Ale dziwnym trafem nikt się tym zakazem nie przejmuje :P A nowego... no cóż, faktycznie nic ;) Quote
Nutusia Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 Faktycznie "wyłaś stamtąd!" :D Hmmm... są tacy, którzy się chyba po cichutku cieszą z tego "nic" ;) 1 Quote
Nutusia Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 Rudek, sorry, ale kasa potrzebna: http://www.dogomania.com/forum/topic/147531-lektury-na-lato-na-szyszk%C4%99-tomiego-i-benia-do-1307-godz-21/?p=16276363 Quote
Marysia R. Posted July 1, 2015 Author Posted July 1, 2015 Nie przepraszaj, Rudek się nie gniewa ;) :) Quote
Nutusia Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 Przecież wiem, że równy z niego gość - dlatego się odważyłam! :D Quote
Mattilu Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 Rudek, łaziłeś po grządkach sprawdzając co rośnie? doglądasz ogródka Marysi? Dobry piesek! Quote
Poker Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 Rudziku, dobry domek gdzieś na ciebie czeka. Czeka, czeka tylko jeszcze się nie ujawnił. Quote
Marysia R. Posted July 4, 2015 Author Posted July 4, 2015 Kochani dość pilnie szukam jakiegoś miejsca dla suczki znalezionej u mnie we wsi. Gdyby ktoś coś to dawajcie znać. Quote
Marysia R. Posted July 4, 2015 Author Posted July 4, 2015 Sprawa nieaktualna, niestety znalazł się właściciel suczki. Niestety bo burak straszny, jeszcze po głowie dostałam, że psa mu chciałam ukraść. Jakbym miała mało swoich... Quote
Mazowszanka13 Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 Plakacik Rudzika powieszony na słynnej brzósce. Poproszę TZ-a, aby zrobił zdjęcie na dowód :) 1 Quote
malagos Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 Oby brzózka spełniła swe zacne zadanie :) Potem powiesimy na niej Amisię, dobraaaa? Quote
Nutusia Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 Szkoda suni... Może pojawi się jeszcze raz, skoro jest psem, który "musi się wychodzić". Trzeba być czujnym ;) Za magiczną działalność brzózki trzymam kciuki! Quote
Recommended Posts