Marysia R. Posted July 6, 2015 Author Posted July 6, 2015 Mazowszanko bardzo dziękuję :) Zdjęcia nie trzeba, wierzymy na słowo ;) A Rudek pozdrawia upalnie (zdjęcia z soboty) :) Nie ważne, że gorąco. Okład z psa musi być ;) Quote
Mattilu Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Rudziku śliczny! kazałam TZowi Cię oglądać i się zachwycać. Oglądał i stwierdził, że Rudzik trochę przypomnia kangura :) Quote
Marysia R. Posted July 6, 2015 Author Posted July 6, 2015 Kangura?? :D To by mi nie przyszło do głowy :D Quote
Nutusia Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Mi też nie! Ale rozumiem, że jest to komplement i objaw uwielbienia ;) :D Gorąco czy nie - okład z psa jest obowiązkowy! I jakie tam gorąco? Ani Kreska ani Gapcia nie zrezygnowały ze spania pod kołdrą "na beztlenowca". Kreska jeszcze w tym roku ani razu nie ziajała - wniosek? - upału w pełnym tego słowa znaczeniu jeszcze nie było :) Quote
Marysia R. Posted July 6, 2015 Author Posted July 6, 2015 Jeśli to co było wczoraj to nie był upał to ja się boję myśleć co rozumiesz przez "upał" ;) Quote
Mattilu Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Tak, zgadzam się z Marysią - to co było wczoraj u nas też to był roztapiający mózg upał i koniec. A porządne psy nie tylo ziają i dyszą, ale i kładą się na kocyku (lub człowieku) w cieniu a nie kopią czy wykazują jakąkolwiek inną aktywność. Jak Rudzik :) Proszę go wymiziać ode nie najserdeczniej po brzuszku, czy gdzie tam lubi. Quote
Mattilu Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 Marysia wyjechana na wakacje, a Rudzik gdzie? Quote
Nutusia Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 Rudzik w domku, z resztą bandy, pod opieką zaprzyjaźnionej osoby :D Pewnie wolałby pojechać z Marysią, ale jak się ma co się lubi, to się lubi, co się ma ;) Quote
Mattilu Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 Rudziku, mam nadzieję, że już niedługo Cię poznam osobiście :) Quote
Nutusia Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 Znając Rudka - będzie zachwycony! :D A ja skorzystam z okazji i wytarmoszę moją ulubienicę w "Marysiowie", czyli Figusię :) Quote
Marysia R. Posted July 25, 2015 Author Posted July 25, 2015 Jestem z powrotem! Moje stado a razem z nim Rudzik na czas mojego wyjazdu zostały w domu pod opieką znajomej osoby, którą wszystkie dobrze znają (dokładnie tak jak napisała Nutusia) :) Kiedy dzisiaj wróciłam radości było co niemiara, Rudzik aż się posiusiał z tej wielkiej radości ;) Waszej wizyty u Nas ja też nie mogę się doczekać (myślę, że gdyby Rudzik wiedział, że się zapowiedzieliście to też by przebierał nogami z niecierpliwości ;)). Nutusiu jestem pewna, że Figusia będzie wniebowzięta :D Przez te dwa tygodnie tyle się na dogo wydarzyło, że z trudem nadążam. Mam dużo do czytania ;) Ale najważniejsze, że przede wszystkim dużo dobrego! Quote
Mazowszanka13 Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 Doszły mnie słuchy, że przed Rudzikiem Wielki Dzień :) Quote
Marysia R. Posted July 27, 2015 Author Posted July 27, 2015 Witaj Marychna w DOMU :D :) :) Doszły mnie słuchy, że przed Rudzikiem Wielki Dzień :) Zgadza się, w Rudzikowym życiu szykują się duże zmiany :) Ale to dopiero w przyszłym tygodniu, na razie nie zapeszamy i mocno trzymamy kciuki, żeby wszystko poszło zgodnie z planem :) Quote
Marysia R. Posted August 2, 2015 Author Posted August 2, 2015 Jutro wielki dzień :) Bardzo prosimy o kciuki, żeby Rudzik stanął na wysokości zadania i zachował się jak gentleman ;) Kropkę (wcześniej Puszkę) z Radys, która przyjechała wczoraj przywitał trochę hałaśliwie ale w ogólnym rozrachunku przyjaźnie :) Quote
Poker Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 Dokładnie nie wiem co i jak.Ale chyba szykuje się coś dobrego,więc trzymam kciuki z całych sił. Quote
Nutusia Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 Szykuje się coś rewelacyjnego! Chodzi tylko o to, żeby pieski chciały tak samo mocno jak my ;) Quote
Florentyna Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 Skoro coś rewelacyjnego to trzymam kciuki z całych sił! Quote
Marysia R. Posted August 2, 2015 Author Posted August 2, 2015 Dobrze powiedziane Nutusiu ;) Za wszystkie kciuki ślicznie dziękujemy :) Quote
Mazowszanka13 Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Pies i suka pod jednym dachem to chyba nie problem ? Quote
Poker Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Pies i suka pod jednym dachem to chyba nie problem ? Różnie bywa. Ale się nadziejam ,że będzie dobrze. Quote
malagos Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 I ja nie wiem, w czom dzieło, ale trzymam to i owo :) Quote
Recommended Posts