Jump to content
Dogomania

Rudzik (teraz Kuba) - młodzik spod balkonu MA DOM! Zamieszkał nad morzem :)

Recommended Posts

Posted

Mazowszanko bardzo dziękuję :) Zdjęcia nie trzeba, wierzymy na słowo ;)

A Rudek pozdrawia upalnie (zdjęcia z soboty) :)

Rudzik76.JPG

Rudzik75.JPG

Nie ważne, że gorąco. Okład z psa musi być ;)

Rudzik74.JPG

Posted

Mi też nie! Ale rozumiem, że jest to komplement i objaw uwielbienia ;) :D

Gorąco czy nie - okład z psa jest obowiązkowy! I jakie tam gorąco? Ani Kreska ani Gapcia nie zrezygnowały ze spania pod kołdrą "na beztlenowca". Kreska jeszcze w tym roku ani razu nie ziajała - wniosek? - upału w pełnym tego słowa znaczeniu jeszcze nie było :)

Posted

Tak, zgadzam się z Marysią - to co było wczoraj u nas też to był roztapiający mózg upał i koniec. A porządne psy nie tylo ziają i dyszą, ale i kładą się na kocyku (lub człowieku) w cieniu a nie kopią czy wykazują jakąkolwiek inną aktywność. Jak Rudzik :) Proszę go wymiziać ode nie najserdeczniej po brzuszku, czy gdzie tam lubi.

Posted

Rudzik w domku, z resztą bandy, pod opieką zaprzyjaźnionej osoby :D Pewnie wolałby pojechać z Marysią, ale jak się ma co się lubi, to się lubi, co się ma ;)

• 2 weeks later...
Posted

Jestem z powrotem!

Moje stado a razem z nim Rudzik na czas mojego wyjazdu zostały w domu pod opieką znajomej osoby, którą wszystkie dobrze znają (dokładnie tak jak napisała Nutusia) :) Kiedy dzisiaj wróciłam radości było co niemiara, Rudzik aż się posiusiał z tej wielkiej radości ;)

Waszej wizyty u Nas ja też nie mogę się doczekać (myślę, że gdyby Rudzik wiedział, że się zapowiedzieliście to też by przebierał nogami z niecierpliwości ;)).

Nutusiu jestem pewna, że Figusia będzie wniebowzięta :D

Przez te dwa tygodnie tyle się na dogo wydarzyło, że z trudem nadążam. Mam dużo do czytania ;) Ale najważniejsze, że przede wszystkim dużo dobrego!

Posted

Witaj Marychna w DOMU :D

:) :)

Doszły mnie słuchy, że przed Rudzikiem Wielki Dzień :)

Zgadza się, w Rudzikowym życiu szykują się duże zmiany :)

Ale to dopiero w przyszłym tygodniu, na razie nie zapeszamy i mocno trzymamy kciuki, żeby wszystko poszło zgodnie z planem :)

Posted

Jutro wielki dzień :) Bardzo prosimy o kciuki, żeby Rudzik stanął na wysokości zadania i zachował się jak gentleman ;)

Kropkę (wcześniej Puszkę) z Radys, która przyjechała wczoraj przywitał trochę hałaśliwie ale w ogólnym rozrachunku przyjaźnie :)

zdj%2525C4%252599cie%2525204-19.JPG