Jump to content
Dogomania

Rudzik (teraz Kuba) - młodzik spod balkonu MA DOM! Zamieszkał nad morzem :)

Recommended Posts

Posted

Dziekuję :) Niestety, dzwoniący chcą tego konkretnego psa i żaden inny nie wchodzi w grę. Od Nutusi, też miałam sporo przekierowań(zwłaszcza przy Pusi) i.....nic z tego . Widać tak musi być. Najbardziej się martwię brakiem zainteresowania Pomi, bo jej potrzebny własny dom w miarę szybko. A tu - nic :(

Posted

Rudzik był dzisiaj ze mną na uczelni :) Do listy jego zalet można dopisać umiejętność jeżdżenia metrem i pociągiem :) Trochę się stresował nową sytuacją, ale był naprawdę dzielny. Pozwalał się głaskać wszystkim zainteresowanym, wchodził wszędzie tam gdzie prosiłam, zachowywał się grzecznie podczas zajęć.

To co, komu psi ideał?! ;)

Rudzik57.JPG

Rudzik58.JPG

Posted

Nie dość, że idealny, to w dodatku... wykształcony na wyższej uczelni - i to nie byle jakiej! :)

Powiem tak - gdyby Rudek był panienką, chętnie bym się z Tobą wymieniła na Imkę. Może Tobie by się udało przemówić jej do rozumku...

Posted

Nie dość, że idealny, to w dodatku... wykształcony na wyższej uczelni - i to nie byle jakiej! :)

Powiem tak - gdyby Rudek był panienką, chętnie bym się z Tobą wymieniła na Imkę. Może Tobie by się udało przemówić jej do rozumku...

Rudzik zaliczył obecność na zajęciach z profilaktyki weterynaryjnej oraz z przedmiotu "pies - hodowla i utrzymanie" ;)

Gdyby tak jeszcze Imka i jej rozumek chcieli Nas wszystkich słuchać...

Mattilu te uszy to jest pewien fenomen, one po prostu żyją własnym życiem :) :)

Posted

Pomi ma dom i miała wyróżnione ogłoszenie do 12 czerwca. No, to podmieniłam Pomi na Rudzika ;). Telefon jest do Marysi, @ do mnie. Rudzik jest ogłoszony jako Pluszaczek. Powodzenia, kochany :). Pamiętam o tobie nieustannie :).

http://olx.pl/oferta/pluszaczek-CID103-IDa8Vir.html

Oby fala Pomidorkowa była "niosąca"! ;) :)

Było mu zmienić na... Ketchup! :D

Konfirm bardzo dziękuję, oby to wyróżnienie przyniosło Rudaskowi szczęście :)

Kciukam! :)

Posted

Było mu zmienić na... Ketchup! :D

Kciukam! :)

U Pomi (ma przecież i ogłoszenia od Kejciu), najbardziej chyba pomógł tytuł - "Basenji mazowiecki. No, prawie" . No, to Rudzika ogłaszam jako Pluszaczka - może pomoże?. Jak nie, będziemy modzić dalej. TZ optuje za "śladowcem malajskim" :)