konfirm31 Posted May 19, 2015 Posted May 19, 2015 Odpowiedziałam na pw :). U mnie też - Lerka, Pomi, Ares i Blus - nie mają wzięcia :(. Chociaż telefony są pobierane, ogłoszenia - czytane. Nic z tego nie wynika....... Quote
Poker Posted May 19, 2015 Posted May 19, 2015 Podsyłałam Pomi i Lerkę chętnym na Mimi ,ale nie zagrało.Szkoda. Quote
konfirm31 Posted May 19, 2015 Posted May 19, 2015 Dziekuję :) Niestety, dzwoniący chcą tego konkretnego psa i żaden inny nie wchodzi w grę. Od Nutusi, też miałam sporo przekierowań(zwłaszcza przy Pusi) i.....nic z tego . Widać tak musi być. Najbardziej się martwię brakiem zainteresowania Pomi, bo jej potrzebny własny dom w miarę szybko. A tu - nic :( Quote
Marysia R. Posted May 20, 2015 Author Posted May 20, 2015 Rudzik był dzisiaj ze mną na uczelni :) Do listy jego zalet można dopisać umiejętność jeżdżenia metrem i pociągiem :) Trochę się stresował nową sytuacją, ale był naprawdę dzielny. Pozwalał się głaskać wszystkim zainteresowanym, wchodził wszędzie tam gdzie prosiłam, zachowywał się grzecznie podczas zajęć. To co, komu psi ideał?! ;) Quote
konfirm31 Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 Ja bym go chętnie wzięła, ale ...........rzeczywistość skrzeczy :( Nie rozumiem ludzi i tyle! Quote
Nutusia Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 Nie dość, że idealny, to w dodatku... wykształcony na wyższej uczelni - i to nie byle jakiej! :) Powiem tak - gdyby Rudek był panienką, chętnie bym się z Tobą wymieniła na Imkę. Może Tobie by się udało przemówić jej do rozumku... Quote
Mattilu Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 Chodząca psia mądrość! i te uszy, z których jedno zawsze jest nieco wyżej niż drugie... Rudziku, jakie te ludzie głupie są!!! Quote
Marysia R. Posted May 22, 2015 Author Posted May 22, 2015 Nie dość, że idealny, to w dodatku... wykształcony na wyższej uczelni - i to nie byle jakiej! :) Powiem tak - gdyby Rudek był panienką, chętnie bym się z Tobą wymieniła na Imkę. Może Tobie by się udało przemówić jej do rozumku... Rudzik zaliczył obecność na zajęciach z profilaktyki weterynaryjnej oraz z przedmiotu "pies - hodowla i utrzymanie" ;) Gdyby tak jeszcze Imka i jej rozumek chcieli Nas wszystkich słuchać... Mattilu te uszy to jest pewien fenomen, one po prostu żyją własnym życiem :) :) Quote
Marysia R. Posted May 23, 2015 Author Posted May 23, 2015 Wyróżniłam ogłoszenie na OLX na kolejny miesiąc, wpisałam w rozliczeniu 5,99zł. Quote
konfirm31 Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 Pomi ma dom i miała wyróżnione ogłoszenie do 12 czerwca. No, to podmieniłam Pomi na Rudzika ;). Telefon jest do Marysi, @ do mnie. Rudzik jest ogłoszony jako Pluszaczek. Powodzenia, kochany :). Pamiętam o tobie nieustannie :). http://olx.pl/oferta/pluszaczek-CID103-IDa8Vir.html 1 Quote
Marysia R. Posted May 26, 2015 Author Posted May 26, 2015 Konfirm bardzo dziękuję, oby to wyróżnienie przyniosło Rudaskowi szczęście :) Quote
inka33 Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 Pomi ma dom i miała wyróżnione ogłoszenie do 12 czerwca. No, to podmieniłam Pomi na Rudzika ;). Telefon jest do Marysi, @ do mnie. Rudzik jest ogłoszony jako Pluszaczek. Powodzenia, kochany :). Pamiętam o tobie nieustannie :). http://olx.pl/oferta/pluszaczek-CID103-IDa8Vir.html Oby fala Pomidorkowa była "niosąca"! ;) :) Było mu zmienić na... Ketchup! :D Konfirm bardzo dziękuję, oby to wyróżnienie przyniosło Rudaskowi szczęście :) Kciukam! :) Quote
konfirm31 Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 Było mu zmienić na... Ketchup! :D Kciukam! :) U Pomi (ma przecież i ogłoszenia od Kejciu), najbardziej chyba pomógł tytuł - "Basenji mazowiecki. No, prawie" . No, to Rudzika ogłaszam jako Pluszaczka - może pomoże?. Jak nie, będziemy modzić dalej. TZ optuje za "śladowcem malajskim" :) Quote
Marysia R. Posted May 28, 2015 Author Posted May 28, 2015 Podesłałam Rudzika do potencjalnego domku. Bardzo dziękuję Poker :) Quote
Recommended Posts