Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie dziękujcie mi , bo nie ma za co. Ludzie są nieodpowiedzialni. proszą o pomoc w znalezieniu psa,ja się napracuję ,a oni ani be , ani me , ani kukuryku. Aż się wszystkiego odechciewa. Ale czego się nie robi dla psów.

Posted

U Pomi (ma przecież i ogłoszenia od Kejciu), najbardziej chyba pomógł tytuł - "Basenji mazowiecki. No, prawie" . No, to Rudzika ogłaszam jako Pluszaczka - może pomoże?. Jak nie, będziemy modzić dalej. TZ optuje za "śladowcem malajskim" :)

Pluszowy Miodek...? ;)

Posted

Wykupiłam na bazarku Kejciu i Ziutki jeden wypasiony pakiet ogłoszeń dla Rudka - Maryś, podeślij jej go, dobrze?

Mattilu bardzo dziękuję :)

Jeśli pozwolisz to wstrzymam się z wysyłaniem dziewczynom danych do przyszłego tygodnia bo wczoraj miała telefon w sprawie Rudzika! Na razie nie wiele wiem i nie wiem czy coś z tego wyniknie ale zawsze coś się dzieje. Pani chciała by poznać Rudzielca w przyszły weekend i ma dzwonić w ciągu tygodnia żeby się umówić. Tak więc na razie bez zbędnej ekscytacji ale gdyby ktoś miał ochotę potrzymać kciuki to na pewno nie zaszkodzi :)

• Upvote 1
Posted

Musicie się uzbroić w cierpliwość ;) Pani ma dzwonić dopiero w okolicach środy żeby umówić się na weekend więc jeszcze trochę trzeba poczekać na nowe wieści :)

Posted

Pozdrawiam z pracy, nie mam wolnego w ten piątek, bo nadal wypełniamy wnioski na dopłaty dla rolników. Jutro będziemy z Mazowszanką w ND :)