Poker Posted May 28, 2015 Posted May 28, 2015 Nie dziękujcie mi , bo nie ma za co. Ludzie są nieodpowiedzialni. proszą o pomoc w znalezieniu psa,ja się napracuję ,a oni ani be , ani me , ani kukuryku. Aż się wszystkiego odechciewa. Ale czego się nie robi dla psów. Quote
Mattilu Posted May 29, 2015 Posted May 29, 2015 Wykupiłam na bazarku Kejciu i Ziutki jeden wypasiony pakiet ogłoszeń dla Rudka - Maryś, podeślij jej go, dobrze? Quote
inka33 Posted May 29, 2015 Posted May 29, 2015 U Pomi (ma przecież i ogłoszenia od Kejciu), najbardziej chyba pomógł tytuł - "Basenji mazowiecki. No, prawie" . No, to Rudzika ogłaszam jako Pluszaczka - może pomoże?. Jak nie, będziemy modzić dalej. TZ optuje za "śladowcem malajskim" :) Pluszowy Miodek...? ;) Quote
Marysia R. Posted May 30, 2015 Author Posted May 30, 2015 Wykupiłam na bazarku Kejciu i Ziutki jeden wypasiony pakiet ogłoszeń dla Rudka - Maryś, podeślij jej go, dobrze? Mattilu bardzo dziękuję :) Jeśli pozwolisz to wstrzymam się z wysyłaniem dziewczynom danych do przyszłego tygodnia bo wczoraj miała telefon w sprawie Rudzika! Na razie nie wiele wiem i nie wiem czy coś z tego wyniknie ale zawsze coś się dzieje. Pani chciała by poznać Rudzielca w przyszły weekend i ma dzwonić w ciągu tygodnia żeby się umówić. Tak więc na razie bez zbędnej ekscytacji ale gdyby ktoś miał ochotę potrzymać kciuki to na pewno nie zaszkodzi :) 1 Quote
konfirm31 Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 Bez ekscytacji, ale kciuki trzymam bardzo, bardzo mocno :) Quote
malagos Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 A ja coś mam! http://www.dogomania.com/forum/topic/147181-wiejska-zniedbana-misia-tak-bardzo-chce-by%C4%87-kochana-w-bdt-u-nas/ Quote
Mazowszanka13 Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 Oby to było to ! Raz i skutecznie. Ja kiedyś tak miałam. Quote
malagos Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 I ja tak sobie zaglądam, nie żebym czekała czy coś, nie...... Quote
Marysia R. Posted June 1, 2015 Author Posted June 1, 2015 Musicie się uzbroić w cierpliwość ;) Pani ma dzwonić dopiero w okolicach środy żeby umówić się na weekend więc jeszcze trochę trzeba poczekać na nowe wieści :) Quote
Mattilu Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 O mamusiu, ilez tej cierpliwosci ostatnio potrzeba...no dobra, uzbrajam sie :) Quote
malagos Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Oj dobra, nie pierwszy to raz i nie ostatni, ze się tak czeka... Ale w kupie raźniej :) Quote
Nutusia Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Jeszcze żeby człowiek był dobry w tej cierpliwości! Niby pracuje nad sobą, ale w tym względzie wciąż cieniutko... ;) 1 Quote
Poker Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Jutro środa, a wtorek jest w jej okolicy , więc może..... Quote
malagos Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 Jak na razie cisza... Ehhh, będzie co ma być, nic na siłę.... Quote
malagos Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 Pozdrawiam z pracy, nie mam wolnego w ten piątek, bo nadal wypełniamy wnioski na dopłaty dla rolników. Jutro będziemy z Mazowszanką w ND :) Quote
Recommended Posts