Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

rebellia napisał(a):
Nie palę, nie piję, nie mam telewizora :evil_lol: a poważnie, chwilowy kryzys :diabloti:

ja tez nie palę, nie piję, telewizor mam ale jakos szkoda mi rzucac ceglowka (bo moj, co innego gdyby byl tego kogos:evil_lol: ) ...więc biore psa i ide na spacer...dlugi spacer...az sie stęsknia za mna wszyscy ci ktorzy mnie wku****:evil_lol:

• Replies 573
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ho,ho gdzie ja się znalazłam....co za porządne towarzystwo...
Mogę się tylko pochwalic,że ni palę....bo nie umiem....Piję czasem z przyjemnością, a telewizor mam stary i też nie chcę w niego rzucać cegłówka bo za dużo mam wydatków...
A tak wracając do tematu-co u Pajaczka?

Posted

Evelin napisał(a):
Ho,ho gdzie ja się znalazłam....co za porządne towarzystwo...
Mogę się tylko pochwalic,że ni palę....bo nie umiem....Piję czasem z przyjemnością, a telewizor mam stary i też nie chcę w niego rzucać cegłówka bo za dużo mam wydatków...
A tak wracając do tematu-co u Pajaczka?

wlasnie Ulv co u Pajączka ( i przepraszam za te ceglowki itp...mam sklonnosc do zasmiecania ludziom wątkow, taka gadula jestem:( )

Posted

dziewczyny, jest promyk nadzieji, zglosiła sie do mnie osoba z ogłoszenia na gumtree.
[SIZE=2]

[SIZE=2]Czy ogloszenie jest aktualne bo jesli tak to moge sie zaopiekowac dziadziusiem, niedawno stracilam swojego pieska wiec domek jest wolny,

no wiec jak ? dac jej namiary na watek czy do ulv??

Posted

Ja miałm tel do ulv wpisany w ogłoszeniu, wysłałam jej juz smsa o tym meilu, bo wiem ze ona teraz chyba nie ma czasu na czeste zagladanie tu.
edit:
meila wysłalam do Agaty, nr od Magdy miałam dobry (uff)

Magda pozdrawiam Cie gorąco, i jestem pełna uznania dla tego co robisz.
( ps kiedys wyslałam Ci pw,bo mam materiały nadające się na pokrowce na posłania, a widziałam na jakimś zdjeciu ze macie gąbki , jakbnyś mi podała rozmiary tych gąbek, i jak chcecie oczywiście, to wam uszyje takie pokrowce )

Posted

Trzymamy teraz mocnooo kciuki:p

A sam deliwent... cóż- ożywia się coraz ardziej z dnia na dzień:lol: Wczoraj byłam świadkiem, jak się cieszył z powrotu cioci- były i skoki i kwiki i szturchanie łebkiem:loveu: Poza tym został znów uprany szamponem "z księgarni":evil_lol: więc ładnie pachnie i jest mięciutki. Skórka na zadku się leczy, porasta fuferkiem- to było po prostu zapalenie od tych tabunów pcheł, które miał. Tak więc Pająk pięknieje i robi się coraz weselszy, i próbuje się nawet bawić:razz:

Posted

agamika napisał(a):
mam materiały nadające się na pokrowce na posłania, a widziałam na jakimś zdjeciu ze macie gąbki , jakbnyś mi podała rozmiary tych gąbek, i jak chcecie oczywiście, to wam uszyje takie pokrowce )

trzymam kciuki cały czas, i ponawima pytanie ;)

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Trzymamy teraz mocnooo kciuki:p

A sam deliwent... cóż- ożywia się coraz ardziej z dnia na dzień:lol: Wczoraj byłam świadkiem, jak się cieszył z powrotu cioci- były i skoki i kwiki i szturchanie łebkiem:loveu: Poza tym został znów uprany szamponem "z księgarni":evil_lol: więc ładnie pachnie i jest mięciutki. Skórka na zadku się leczy, porasta fuferkiem- to było po prostu zapalenie od tych tabunów pcheł, które miał. Tak więc Pająk pięknieje i robi się coraz weselszy, i próbuje się nawet bawić:razz:

No a jak! Ileż mógł być brzydkim pająkiem?! :evil_lol: :lol:

Posted

Rozmawiałam wstępnie z osobą chętną do wzięcia Pająka- umówiłyśmy się na jutro u cioci. Jest jedno ale- na razie nie wiadomo, czy byłby to dom stały, czy tymczas... to zależy od współlokatorów, którzy się wypowiedzą jaj wrócą. A osobiście bymwolała, żeby Paj trafił już do absolutnie stałego domu- on jest straznie wrażliwy i odchorowuje każdą zmianę....

Posted

agamika napisał(a):
ulv a ja ciagle robiąc OT sie o te pokrowce pytam:oops: sorki ze tak napastliwie, ale nie wiem czy bedziecie chciały?

i kciuki trzymam cały czas, bardzo mocno

Byłoby super, gdybyś mogła uszyć :)