sacred PIRANHA Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 rebellia napisał(a):Nie palę, nie piję, nie mam telewizora :evil_lol: a poważnie, chwilowy kryzys :diabloti: ja tez nie palę, nie piję, telewizor mam ale jakos szkoda mi rzucac ceglowka (bo moj, co innego gdyby byl tego kogos:evil_lol: ) ...więc biore psa i ide na spacer...dlugi spacer...az sie stęsknia za mna wszyscy ci ktorzy mnie wku****:evil_lol: Quote
pucka69 Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 no cóż - nie palę, nie piję, tv - nowy i śliczny więc nie będe rzucać w niego niczym. jak mam chandrę - patrzę co robia świnki, albo robię moje szaliki i wyszywam torby lniane dla psów tu nowe torby: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=77162 Quote
Evelin Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Ho,ho gdzie ja się znalazłam....co za porządne towarzystwo... Mogę się tylko pochwalic,że ni palę....bo nie umiem....Piję czasem z przyjemnością, a telewizor mam stary i też nie chcę w niego rzucać cegłówka bo za dużo mam wydatków... A tak wracając do tematu-co u Pajaczka? Quote
sacred PIRANHA Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Evelin napisał(a):Ho,ho gdzie ja się znalazłam....co za porządne towarzystwo... Mogę się tylko pochwalic,że ni palę....bo nie umiem....Piję czasem z przyjemnością, a telewizor mam stary i też nie chcę w niego rzucać cegłówka bo za dużo mam wydatków... A tak wracając do tematu-co u Pajaczka? wlasnie Ulv co u Pajączka ( i przepraszam za te ceglowki itp...mam sklonnosc do zasmiecania ludziom wątkow, taka gadula jestem:( ) Quote
agamika Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 dziewczyny, jest promyk nadzieji, zglosiła sie do mnie osoba z ogłoszenia na gumtree. [SIZE=2][SIZE=2]Czy ogloszenie jest aktualne bo jesli tak to moge sie zaopiekowac dziadziusiem, niedawno stracilam swojego pieska wiec domek jest wolny, no wiec jak ? dac jej namiary na watek czy do ulv?? Quote
rebellia Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Do Ulv, będzie szybciej (Mam nadzieje, że Magda też tak myśli ;) ) Quote
agamika Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Ja miałm tel do ulv wpisany w ogłoszeniu, wysłałam jej juz smsa o tym meilu, bo wiem ze ona teraz chyba nie ma czasu na czeste zagladanie tu. edit: meila wysłalam do Agaty, nr od Magdy miałam dobry (uff) Magda pozdrawiam Cie gorąco, i jestem pełna uznania dla tego co robisz. ( ps kiedys wyslałam Ci pw,bo mam materiały nadające się na pokrowce na posłania, a widziałam na jakimś zdjeciu ze macie gąbki , jakbnyś mi podała rozmiary tych gąbek, i jak chcecie oczywiście, to wam uszyje takie pokrowce ) Quote
ulvhedinn Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 Trzymamy teraz mocnooo kciuki:p A sam deliwent... cóż- ożywia się coraz ardziej z dnia na dzień:lol: Wczoraj byłam świadkiem, jak się cieszył z powrotu cioci- były i skoki i kwiki i szturchanie łebkiem:loveu: Poza tym został znów uprany szamponem "z księgarni":evil_lol: więc ładnie pachnie i jest mięciutki. Skórka na zadku się leczy, porasta fuferkiem- to było po prostu zapalenie od tych tabunów pcheł, które miał. Tak więc Pająk pięknieje i robi się coraz weselszy, i próbuje się nawet bawić:razz: Quote
agamika Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 agamika napisał(a):mam materiały nadające się na pokrowce na posłania, a widziałam na jakimś zdjeciu ze macie gąbki , jakbnyś mi podała rozmiary tych gąbek, i jak chcecie oczywiście, to wam uszyje takie pokrowce ) trzymam kciuki cały czas, i ponawima pytanie ;) Quote
Monia70 Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 No to Trzymamy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
rebellia Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 ulvhedinn napisał(a):Trzymamy teraz mocnooo kciuki:p A sam deliwent... cóż- ożywia się coraz ardziej z dnia na dzień:lol: Wczoraj byłam świadkiem, jak się cieszył z powrotu cioci- były i skoki i kwiki i szturchanie łebkiem:loveu: Poza tym został znów uprany szamponem "z księgarni":evil_lol: więc ładnie pachnie i jest mięciutki. Skórka na zadku się leczy, porasta fuferkiem- to było po prostu zapalenie od tych tabunów pcheł, które miał. Tak więc Pająk pięknieje i robi się coraz weselszy, i próbuje się nawet bawić:razz: No a jak! Ileż mógł być brzydkim pająkiem?! :evil_lol: :lol: Quote
Neigh Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Ręce mnie już bolą od tego trzymania..........fajnie by było z radością puścić te kciuki:-) Quote
Gosiapk Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 No ale co z tą Panią, która wyraziła chęć pomocy rozbrykanemu ;) Pajęczakowi? Quote
agamika Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 ja przekazałam, zgodnie z zyczeniem ulv :) link do wątku i jej nr telefonu. no i trzymam kciuki Quote
ulvhedinn Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 Rozmawiałam wstępnie z osobą chętną do wzięcia Pająka- umówiłyśmy się na jutro u cioci. Jest jedno ale- na razie nie wiadomo, czy byłby to dom stały, czy tymczas... to zależy od współlokatorów, którzy się wypowiedzą jaj wrócą. A osobiście bymwolała, żeby Paj trafił już do absolutnie stałego domu- on jest straznie wrażliwy i odchorowuje każdą zmianę.... Quote
agamika Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 ulv a ja ciagle robiąc OT sie o te pokrowce pytam:oops: sorki ze tak napastliwie, ale nie wiem czy bedziecie chciały? i kciuki trzymam cały czas, bardzo mocno Quote
pucka69 Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 w poście 308 - dziadzio wygląda jak młody kangur :) Ulv - w księgarni sa dla Ciebie różne rzeczy - smycz i ksiazka ode mnie i rzeczy od Fonki, Quote
Gosiapk Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 agamika napisał(a):ulv a ja ciagle robiąc OT sie o te pokrowce pytam:oops: sorki ze tak napastliwie, ale nie wiem czy bedziecie chciały? i kciuki trzymam cały czas, bardzo mocno Byłoby super, gdybyś mogła uszyć :) Quote
ulvhedinn Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 A ja ciągle zapominam odpisać:oops: - jasne że byłoby świetnie!! Zaraz pomierzę... Pucka, to ja jutro tup, tup do księgarni:evil_lol: Quote
oktawia6 Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 czyli jest promyk nadzieji!!! na dom dla Pajączka! Quote
sacred PIRANHA Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 oktawia6 napisał(a):czyli jest promyk nadzieji!!! na dom dla Pajączka! no to ja trzymam moooocno kciuki!!!!!!!!:lol: Quote
Recommended Posts