Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chciałam tę oliwkową, bez pieska.

Ja podejrzewam że Dyzio z Łodzi odszedł właśnie przez cieczkę Iriski mojej - może serce nie wytrzymało czy co...

• Replies 573
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Romantycznie :roll: umarł z nieodwzajemnionej miłosci....

A Pająken najwyraźniej nie zamierza się łatwo poddać:eviltong: wczoraj jak miał dobry humor na spacerze, to podskakiwał i łapał zebami za smycz, jak głupi szczeniak:evil_lol: A dziś zobaczyłam, jak "biedny stary dziadzio" iście jelenim skokiem przesadza zawadzającą kałużę:crazyeye: On ma długaśne łapska i jest niesamowicie wręcz skoczny, wybija się lekko i sprężyście- oczywiście jeśli chce:evil_lol:
To samo Ruda- w zależności od chęci i zainteresowania czymś prezentuje bądź to "umierającą, drżącą starowinkę"- np. na smyczy, albo jak nie chce iść, albo radosny sprint- np jak postanowi iść na samowolną wycieczkę:mad:

Posted

ja sie próbuje spakowac, bo za dwie godziny wyjezdzam
i nic mie nie wychodzi, a jeszcze caly dom do sprzatniecia lacznie z myciem kuwet...
jeszcze pranie mokreee...

Posted

KrA dzisiaj mnie dobiła.... :-(
Mało, że nie udało mi się pojechać na zlot, a strasznie chciałam- ciotka w ostatniej chwili odwołała transport:placz: mało, że nie mam klawiatury, piszę na ekranie, wszystko w życiu mi się wali, to dziś rano cholera zeżarła mi całą czekoladę:placz: ostatnią!!! :placz:
I tak dobrze, że po soli zwymiotowała.... ale teraz nie mam nawet czekolady....

Posted

Ech, to nie takie proste.... :mad: to bym sama....
Strasznie mi smutno z powodu zlotu- liczyłam na chociaż kilka dni wakacji...:shake: i mam problem z powrotem na studia... i ciągle mi nie wychodzi ze szpitalem, a czuję się coraz gorzej...:shake: i w ogóle jakiś taki ze mnie nieudacznik.

Posted

ulvhedinn napisał(a):

Ech, to nie takie proste.... :mad: to bym sama....
Strasznie mi smutno z powodu zlotu- liczyłam na chociaż kilka dni wakacji...:shake: i mam problem z powrotem na studia... i ciągle mi nie wychodzi ze szpitalem, a czuję się coraz gorzej...:shake: i w ogóle jakiś taki ze mnie nieudacznik.

Ulv to Ciebie też czeka szpital?.....operacja? jesteś udacznikiem! nie pisz w ten sposób bo Cię jeszcze ochrzanię!!!

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Żeby to było taki proste... Coraz częściej marzę, żeby zasnąć i już się nie obudzić:shake:

No to chyba ja się wybiorę i ustawię Magdę do pionu .:cool1:
Może napisz konkretnie o co chodzi . Co się stało ?

Posted

Madzia moje zdanie znasz... nie będę tutaj na forum pisać. Pozwól sobie dać tę szansę, jeśli jest jeszcze aktualna. (Nie pytać o co chodzi ;) Ulv wie )

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Żeby to było taki proste... Coraz częściej marzę, żeby zasnąć i już się nie obudzić:shake:

to przerażające co myślisz! Potrzebujesz pomocy i to już! Piszę od Ciebie na piv.