Neris Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Chciałam tę oliwkową, bez pieska. Ja podejrzewam że Dyzio z Łodzi odszedł właśnie przez cieczkę Iriski mojej - może serce nie wytrzymało czy co... Quote
fona Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 ulv, kilka opakowan witamin dla seniorow jedzie do Pajaka przesylka do ksiegarni ;) Quote
ulvhedinn Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Romantycznie :roll: umarł z nieodwzajemnionej miłosci.... A Pająken najwyraźniej nie zamierza się łatwo poddać:eviltong: wczoraj jak miał dobry humor na spacerze, to podskakiwał i łapał zebami za smycz, jak głupi szczeniak:evil_lol: A dziś zobaczyłam, jak "biedny stary dziadzio" iście jelenim skokiem przesadza zawadzającą kałużę:crazyeye: On ma długaśne łapska i jest niesamowicie wręcz skoczny, wybija się lekko i sprężyście- oczywiście jeśli chce:evil_lol: To samo Ruda- w zależności od chęci i zainteresowania czymś prezentuje bądź to "umierającą, drżącą starowinkę"- np. na smyczy, albo jak nie chce iść, albo radosny sprint- np jak postanowi iść na samowolną wycieczkę:mad: Quote
fona Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 wiesz, co, ulv, napisz te ksiazke, masz latwosc pisania, wyjdzie bestseller :) Quote
ulvhedinn Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Dobraaa, napiszę, i nawet dostaniecie po egzemplarzu z autografem :eviltong: Quote
oktawia6 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 tutaj towarzystwo się zebrało:evil_lol: no proszę nie śpią tylko buszują!!!:mad: :eviltong: Quote
sacred PIRANHA Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 o tej porze sie po prostu najlepiej mysli...mysli jak tu znalezc domek psiakom:) Quote
fona Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 ja sie próbuje spakowac, bo za dwie godziny wyjezdzam i nic mie nie wychodzi, a jeszcze caly dom do sprzatniecia lacznie z myciem kuwet... jeszcze pranie mokreee... Quote
yewcia1 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 I jakie wieści u pajączka???? Może coś się ruszyło? Quote
Gosiapk Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 ulvhedinn napisał(a):Dobraaa, napiszę, i nawet dostaniecie po egzemplarzu z autografem :eviltong: Ja też chcę, ja też :razz: Quote
rebellia Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 OT: Ulv jestem na gadulcu, byłam na tivu i nie słyszałam, jak dzwonisz. :( Quote
Beata J. Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Podnoszę biedaka... Potrzebny dom, potrzebna kasa. Jeśli ktoś może to proszę o wsparcie zwierzyńca Ulv. Zrobiłam dzisiaj mały przelew, a tu bazarek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=76904 Quote
ulvhedinn Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 KrA dzisiaj mnie dobiła.... :-( Mało, że nie udało mi się pojechać na zlot, a strasznie chciałam- ciotka w ostatniej chwili odwołała transport:placz: mało, że nie mam klawiatury, piszę na ekranie, wszystko w życiu mi się wali, to dziś rano cholera zeżarła mi całą czekoladę:placz: ostatnią!!! :placz: I tak dobrze, że po soli zwymiotowała.... ale teraz nie mam nawet czekolady.... Quote
basiaap Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Ulv:calus: Ściskam Cię mocno, bo tylko tyle mogę:roll: Odpisz mi proszę na priva Kochana jesteś, naprawdę. Quote
Gosiapk Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Myślę, że musimy jakoś wspomóc Ulv. Coś jest nie tak. Ulv powiedz tylko kto Ci zrobił przykrość, a ja mu :lmaa: sprawię. :diabloti: Quote
ulvhedinn Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 Ech, to nie takie proste.... :mad: to bym sama.... Strasznie mi smutno z powodu zlotu- liczyłam na chociaż kilka dni wakacji...:shake: i mam problem z powrotem na studia... i ciągle mi nie wychodzi ze szpitalem, a czuję się coraz gorzej...:shake: i w ogóle jakiś taki ze mnie nieudacznik. Quote
oktawia6 Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 ulvhedinn napisał(a): Ech, to nie takie proste.... :mad: to bym sama.... Strasznie mi smutno z powodu zlotu- liczyłam na chociaż kilka dni wakacji...:shake: i mam problem z powrotem na studia... i ciągle mi nie wychodzi ze szpitalem, a czuję się coraz gorzej...:shake: i w ogóle jakiś taki ze mnie nieudacznik. Ulv to Ciebie też czeka szpital?.....operacja? jesteś udacznikiem! nie pisz w ten sposób bo Cię jeszcze ochrzanię!!! Quote
ulvhedinn Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 Właśnie, że nieudacznik, co nic nie potrafi zrobić i ciągle się zagapia....:shake: Quote
oktawia6 Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 jak bym mogła to bym pojechała tam do Ciebie i normalnie baty bym Ci dała:mad: Ulv jak możesz:placz: normalnie zabiłabym tę Twoją depresję- Quote
ulvhedinn Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 Żeby to było taki proste... Coraz częściej marzę, żeby zasnąć i już się nie obudzić:shake: Quote
BIANKA1 Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 ulvhedinn napisał(a):Żeby to było taki proste... Coraz częściej marzę, żeby zasnąć i już się nie obudzić:shake: No to chyba ja się wybiorę i ustawię Magdę do pionu .:cool1: Może napisz konkretnie o co chodzi . Co się stało ? Quote
Kar0la Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Ulv nawet tak nie myśl. A jak z biegunkami Pajączka? Ustały? Quote
rebellia Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Madzia moje zdanie znasz... nie będę tutaj na forum pisać. Pozwól sobie dać tę szansę, jeśli jest jeszcze aktualna. (Nie pytać o co chodzi ;) Ulv wie ) Quote
Neris Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Ulv, Tundra już działa, może się coś dla chuderlaka wykluje, trzymajmy się tej myśli! Quote
Gosiapk Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 ulvhedinn napisał(a):Żeby to było taki proste... Coraz częściej marzę, żeby zasnąć i już się nie obudzić:shake: to przerażające co myślisz! Potrzebujesz pomocy i to już! Piszę od Ciebie na piv. Quote
Recommended Posts