basiaap Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Też trzymam, ale...hm... jesli sytuacja taka niewyklarowana z tym domem, to byłabym ostrożna. Żeby nie było zaraz tak, jak ostatnim razem - że po paru albo parunastu dniach Ulv zasuwa z powrotem po Pająka. Ani Jej to nie pomoże, ani Pająkowi:roll: . Ale to Ulv podejmie decyzję - i na pewno dobrą;) . A jak Pajączkowe zdrówko? Quote
agamika Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 A wiecie ze ja własnie sie dowiedziałam ,ze osoba która dzwoniła do Ulv to nie ta z mojego meila?Przed chwilą na gg rozmawiałamAgata będzie dzwonic dopiero w sobotę, t mam nadzieje ze Pajączek trafi do jakiegoś kochającego domku. Quote
agamika Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 a jak tam mierzenie gąbeczek idzie ;) ?Pajączku w góre hop (cioteczki pewnie znowu w nocy zawitają) Quote
sacred PIRANHA Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Pajączku dobrego domku i to szybko zycze...i juz na stale!!!!!:loveu: Quote
Neigh Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Cięzko pisać ..............jak się kciuki trzyma:diabloti: Quote
agathon Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 z tej strony agata, tak jestem zdecydowana zabrac pajaczka na stale do domku i obiecuje ze bede dbac o niego, u nas w domku kocha sie zwierzatka, wszystko bedzie ok P.S. Nie bedzie on jedynem zwierzątkiem Quote
rebellia Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Trzymamy kciuki... i czekamy na Ulvika i wieści ;) Quote
Neigh Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 No Pająk...........może koniec twojej wędrówki się zbliża....... Quote
sacred PIRANHA Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 agathon napisał(a):z tej strony agata, tak jestem zdecydowana zabrac pajaczka na stale do domku i obiecuje ze bede dbac o niego, u nas w domku kocha sie zwierzatka, wszystko bedzie ok P.S. Nie bedzie on jedynem zwierzątkiem ...w takim razie my wszyscy z dogo czekamy na weryfikacje Ulv...zeby nie zapeszyc na razie sie nie cieszymy:diabloti: Quote
rebellia Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Niki-lidka napisał(a):zeby nie zapeszyc Ja Ci dam wierzyć w takie coś :mad: :eviltong::eviltong: Quote
sacred PIRANHA Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 rebellia napisał(a):Ja Ci dam wierzyć w takie coś :mad: :eviltong::eviltong: ...oj...cieszylam sie juz ze Gucio znajdzie domek...nawet transport sie znalazl...i co? nie wypalilo w ostatniej chwili....teraz sie boje:-( Quote
rebellia Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Niki-lidka napisał(a):...oj...cieszylam sie juz ze Gucio znajdzie domek...nawet transport sie znalazl...i co? nie wypalilo w ostatniej chwili....teraz sie boje:-( Będzie dobrze :cool3: mam nosa ;) Quote
sacred PIRANHA Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 rebellia napisał(a):Będzie dobrze :cool3: mam nosa ;) ja poczekam na wiesci od Ulv...:eviltong: Quote
yewcia1 Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Biedna cioteczka Ulv ma awarię i nie bedzie miała dostępu do netu do poniedziałku lub wtorku - wlaśnie do mnie dzwoniła. Kochane a więc przekazuję wieści od Ulv - Pajączek już grzeje doopkę w nwym domku - nic więcej nie wiem, nie chciałam ciotki narażać na koszty :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
sacred PIRANHA Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 yewcia1 napisał(a):Biedna cioteczka Ulv ma awarię i nie bedzie miała dostępu do netu do poniedziałku lub wtorku - wlaśnie do mnie dzwoniła. Kochane a więc przekazuję wieści od Ulv - Pajączek już grzeje doopkę w nwym domku - nic więcej nie wiem, nie chciałam ciotki narażać na koszty :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: o rany jak super :multi: :multi: :multi: Quote
Gosiapk Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 agathon napisał(a):z tej strony agata, tak jestem zdecydowana zabrac pajaczka na stale do domku i obiecuje ze bede dbac o niego, u nas w domku kocha sie zwierzatka, wszystko bedzie ok P.S. Nie bedzie on jedynem zwierzątkiem :multi::multi: :multi: Quote
Gosiapk Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Pani Agato, podobno Pajączek juz jest u Pani. Baaaardzo prosimy o wieści jak się dogadujecie. :) Quote
sacred PIRANHA Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Gosiapk napisał(a)::multi::multi: :multi: chyba wszyscy dogomaniacy sledzący ten wątek tak reaguja:lol: jestem pewna ze Ulv wszystkiego dopilnowala i trzyma reke na pulsie...tak na wszelki wypadek...a my w takim razie czekamy na wiesci od nowej/nowego opiekunki/opiekuna Pajączka, relacje i zdjęcia:cool3: Quote
Neigh Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Uffff po tylu dniach trzymania..........można puścić kciuki:-). No co za ulga. I nie mogę się doczekać wieści.......zresztą nie tylko ja............. Quote
sacred PIRANHA Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 rebellia napisał(a):super wieści :) (a nie mówiłam? ;) ) Ja jestem urodzona pesymistką ( a wszyscy myslą ze jest odwrotnie) nie lubie sie cieszyc za wczasu, zeby sie nie zawiesc...wole byc milo zaskoczona:p ...wiec na razie ciesze sie bardzo ale nadal z pewną dawką podejrzen:eviltong: Quote
Gosiapk Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Niki-lidka napisał(a):Ja jestem urodzona pesymistką ( a wszyscy myslą ze jest odwrotnie) nie lubie sie cieszyc za wczasu, zeby sie nie zawiesc...wole byc milo zaskoczona:p ...wiec na razie ciesze sie bardzo ale nadal z pewną dawką podejrzen:eviltong: Z pewną taką nieśmiałością? ;) Quote
sacred PIRANHA Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Gosiapk napisał(a):Z pewną taką nieśmiałością? ;) yhy:cool3: ...ja sobie poczekam te kilka dni az ciotka Ulv dorwie sie do neta...dopoki od niej nie uslysze, ze wszystko oki nie uwierze:eviltong: Quote
Recommended Posts