Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Też trzymam, ale...hm... jesli sytuacja taka niewyklarowana z tym domem, to byłabym ostrożna. Żeby nie było zaraz tak, jak ostatnim razem - że po paru albo parunastu dniach Ulv zasuwa z powrotem po Pająka. Ani Jej to nie pomoże, ani Pająkowi:roll: .
Ale to Ulv podejmie decyzję - i na pewno dobrą;) .

A jak Pajączkowe zdrówko?

• Replies 573
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A wiecie ze ja własnie sie dowiedziałam ,ze osoba która dzwoniła do Ulv to nie ta z mojego meila?Przed chwilą na gg rozmawiałamAgata będzie dzwonic dopiero w sobotę, t mam nadzieje ze Pajączek trafi do jakiegoś kochającego domku.

Posted

z tej strony agata, tak jestem zdecydowana zabrac pajaczka na stale do domku i obiecuje ze bede dbac o niego, u nas w domku kocha sie zwierzatka, wszystko bedzie ok

P.S.
Nie bedzie on jedynem zwierzątkiem

Posted

agathon napisał(a):
z tej strony agata, tak jestem zdecydowana zabrac pajaczka na stale do domku i obiecuje ze bede dbac o niego, u nas w domku kocha sie zwierzatka, wszystko bedzie ok

P.S.

...w takim razie my wszyscy z dogo czekamy na weryfikacje Ulv...zeby nie zapeszyc na razie sie nie cieszymy:diabloti:

Posted

Niki-lidka napisał(a):
...oj...cieszylam sie juz ze Gucio znajdzie domek...nawet transport sie znalazl...i co? nie wypalilo w ostatniej chwili....teraz sie boje:-(

Będzie dobrze :cool3: mam nosa ;)

Posted

Biedna cioteczka Ulv ma awarię i nie bedzie miała dostępu do netu do poniedziałku lub wtorku - wlaśnie do mnie dzwoniła.

Kochane a więc przekazuję wieści od Ulv - Pajączek już grzeje doopkę w nwym domku - nic więcej nie wiem, nie chciałam ciotki narażać na koszty

:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

yewcia1 napisał(a):
Biedna cioteczka Ulv ma awarię i nie bedzie miała dostępu do netu do poniedziałku lub wtorku - wlaśnie do mnie dzwoniła.

Kochane a więc przekazuję wieści od Ulv - Pajączek już grzeje doopkę w nwym domku - nic więcej nie wiem, nie chciałam ciotki narażać na koszty

:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

o rany jak super :multi: :multi: :multi:

Posted

agathon napisał(a):

P.S.

:multi::multi: :multi:

Posted

Gosiapk napisał(a):
:multi::multi: :multi:

chyba wszyscy dogomaniacy sledzący ten wątek tak reaguja:lol:
jestem pewna ze Ulv wszystkiego dopilnowala i trzyma reke na pulsie...tak na wszelki wypadek...a my w takim razie czekamy na wiesci od nowej/nowego opiekunki/opiekuna Pajączka, relacje i zdjęcia:cool3:

Posted

Uffff po tylu dniach trzymania..........można puścić kciuki:-). No co za ulga. I nie mogę się doczekać wieści.......zresztą nie tylko ja.............

Posted

rebellia napisał(a):
super wieści :) (a nie mówiłam? ;) )

Ja jestem urodzona pesymistką ( a wszyscy myslą ze jest odwrotnie) nie lubie sie cieszyc za wczasu, zeby sie nie zawiesc...wole byc milo zaskoczona:p ...wiec na razie ciesze sie bardzo ale nadal z pewną dawką podejrzen:eviltong:

Posted

Niki-lidka napisał(a):
Ja jestem urodzona pesymistką ( a wszyscy myslą ze jest odwrotnie) nie lubie sie cieszyc za wczasu, zeby sie nie zawiesc...wole byc milo zaskoczona:p ...wiec na razie ciesze sie bardzo ale nadal z pewną dawką podejrzen:eviltong:

Z pewną taką nieśmiałością? ;)