ulvhedinn Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 Kochane jesteście. Naprawdę. A Pająkenowi biegunka już przeszła- chłopak ma chyba po prostu wrażliwy przewód pokarmowy i tak reaguje na każdą zmianę. Aha- musiał być karmiony domowo, bo preferuje gotowane, a na puszki i suche patrzy podejrzliwie... żeby nie było- nie żadne chappi, tylko RC Intestinal :eviltong: a i tak uważa, że rosołek lepszy:mad: Pierogi też próbował wyżebrać... Muzeum psów: Quote
Gosiapk Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 W sprawie pierogów wcale się nie dziwię, bo sama bym je chętnie wyżebrała :oops: Quote
basiaap Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Ulv, jakie słodkie zdjęcie... naprawdę super jesteś...:Rose: Dobrze mają u Ciebie te biedaki... Szkoda że Ty taka zdołowana:shake: Przesyłam ciepłe myśli i grosik dla Pajączka Quote
rebellia Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Tak patrzę na zdjęcie, że Potworka ;) nie uciekła O.o wyrabia się dziewczyna na stare lata ;) Quote
Evelin Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Ulv trzymaj się razem z potworkami....Czemu piszesz,że jesteś nieudacznik? Ja Cię szczerze podziwiam i chciałabym żeby na świecie było więcej ludzi takich jak Ty...Byłoby pięknie.. Mam nadzieje,że wszystko się powoli wyprostuje... Quote
oktawia6 Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 piękne te zdjęcie:loveu: u mnie też taki tłok:evil_lol: Czy już trochę nastrój się poprawił Ulv? chyba, że nie od razu przejdzie-na pewno jakaś przeszkoda i to tak pognębia.....ale powiem jedno i ja to wiem: jakbyś wygrała kumulację w lotka to dopiero byś odżyła i baranki skakała na środku ulicy!!! bo ja na pewno:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
ulvhedinn Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 A jak:evil_lol: kupiłabym Kra i Pałkowi duży ogród z domem:evil_lol: Ale na razie jestem ciągle taka.... zmaltretowana w środku....:shake: Quote
oktawia6 Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 trzeba zrobic napad na bankch:mad: szczęściu trzeba czasem wyjśc na przeciw Ulv:evil_lol: Quote
agamika Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 ja przepraszam ze tak nie na temat:oops: , ale ta sunie znaleziono we Wrocławiu http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=77093 wklejam bo moze komus sie moze obiło jakies ogłoszenie o szukaniu jej.. Quote
Gosiapk Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 oktawia6 napisał(a):trzeba zrobic napad na bankch:mad: szczęściu trzeba czasem wyjśc na przeciw Ulv:evil_lol: :evil_lol: święte słowa o tym wychodzeniu! :diabloti: Ulv jak trafię w Lotto 6-tke to kupię Ci domek z dużym ogródkiem, abyś mogła te staruszki zostawić u siebie. ... marzenia :roll: Quote
Gosiapk Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Nie ma nikogo u Pajączka... a! Rozumiem, jest za wcześnie, tutaj ruch się zaczyna ok. 2 w nocy :eviltong: :lol: Quote
sacred PIRANHA Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Gosiapk napisał(a):Nie ma nikogo u Pajączka... a! Rozumiem, jest za wcześnie, tutaj ruch się zaczyna ok. 2 w nocy :eviltong: :lol: czy to jakis wrzut do Nocnych Markow? ( zapraszam na nasz wątek w OT) po prostu po 2 w nocy sie super mysli:cool3: Quote
rebellia Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 01:45 :] Jestem zła na TZ, że z nerwów nie śpię... grrr ;) hopaj pająku Quote
sacred PIRANHA Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 ach te TZ-ty...przeskrobal cos?...idz na spacer:) zapal fajke:) wychlej winska:) rzuc ceglowka w telewizor:) Quote
ulvhedinn Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 Gosiapk napisał(a):Nie ma nikogo u Pajączka... a! Rozumiem, jest za wcześnie, tutaj ruch się zaczyna ok. 2 w nocy :eviltong: :lol: Coś w tym jest:evil_lol: Pająk czuje się coraz lepiej- na spacerach podbiega, skacze i łapie zębami za smycz jak szczenior:multi: Aha- jak nie ma biegunki, to wybitnie czysty piesek- trzyma grzecznie nawet 8 godzin i więcej:cool3: Dzisiaj próbował mnie też zachęcić do zabaw i mizianka wijąc się na grzbiecie, łapiąc żartobliwie pysiem i szturchając nosem:loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 ulvhedinn napisał(a):Coś w tym jest:evil_lol: Pająk czuje się coraz lepiej- na spacerach podbiega, skacze i łapie zębami za smycz jak szczenior:multi: Aha- jak nie ma biegunki, to wybitnie czysty piesek- trzyma grzecznie nawet 8 godzin i więcej:cool3: Dzisiaj próbował mnie też zachęcić do zabaw i mizianka wijąc się na grzbiecie, łapiąc żartobliwie pysiem i szturchając nosem:loveu: czyli ma sie chlopak co raz lepiej:cool3: ...zeby tak jeszcze domek sie znalazl na stale...a co z tymi biegunkami? znana przyczyna? Quote
ulvhedinn Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 Pająk został zagłodzony prawie na śmierć i to spowodowało uszkodzenie przewodu pokarmowego... może jeść tylko lekkostrawne gotowane rzeczy, albo specjalną karmę- niestety RC Intestinal kosztuje ok. 10 zł/puszka:shake: No i każda zmiana też się odbija na jego brzuszku, bo to poza tym mocno nerwowy psiurek:-( I nawet jak zje za dużo albo łapczywie, to go od razu boli brzusio i płacze... Quote
sacred PIRANHA Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 biadactwo:( a dla ciebie wielki uklon, ze mu pomagasz!!!!!!!!! Quote
Origami-7 Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 A może byłoby dobrze dać mu jakieś imię , bo Pająk to nie brzmi zachęcająco. Ja proponuje Teo [Teoś]. Quote
pucka69 Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Ulv! Podałam nr Twojego konto dziewczynom, które wygrały torbę z psem i torbę bez psa - to wpłynie Ci trochę grosza. Jak będą juz na Twoim koncie to daj znać - zebym mogła wysłać im te torby Quote
rebellia Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Niki-lidka napisał(a):ach te TZ-ty...przeskrobal cos?...idz na spacer:) zapal fajke:) wychlej winska:) rzuc ceglowka w telewizor:) Nie palę, nie piję, nie mam telewizora :evil_lol: a poważnie, chwilowy kryzys :diabloti: Quote
Recommended Posts