Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochane jesteście. Naprawdę.

A Pająkenowi biegunka już przeszła- chłopak ma chyba po prostu wrażliwy przewód pokarmowy i tak reaguje na każdą zmianę. Aha- musiał być karmiony domowo, bo preferuje gotowane, a na puszki i suche patrzy podejrzliwie... żeby nie było- nie żadne chappi, tylko RC Intestinal :eviltong: a i tak uważa, że rosołek lepszy:mad:
Pierogi też próbował wyżebrać...

Muzeum psów:

• Replies 573
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ulv, jakie słodkie zdjęcie... naprawdę super jesteś...:Rose:
Dobrze mają u Ciebie te biedaki...
Szkoda że Ty taka zdołowana:shake:
Przesyłam ciepłe myśli i grosik dla Pajączka

Posted

Ulv trzymaj się razem z potworkami....Czemu piszesz,że jesteś nieudacznik? Ja Cię szczerze podziwiam i chciałabym żeby na świecie było więcej ludzi takich jak Ty...Byłoby pięknie..
Mam nadzieje,że wszystko się powoli wyprostuje...

Posted

piękne te zdjęcie:loveu: u mnie też taki tłok:evil_lol:
Czy już trochę nastrój się poprawił Ulv? chyba, że nie od razu przejdzie-na pewno jakaś przeszkoda i to tak pognębia.....ale powiem jedno i ja to wiem: jakbyś wygrała kumulację w lotka to dopiero byś odżyła i baranki skakała na środku ulicy!!! bo ja na pewno:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

oktawia6 napisał(a):
trzeba zrobic napad na bankch:mad: szczęściu trzeba czasem wyjśc na przeciw Ulv:evil_lol:

:evil_lol: święte słowa o tym wychodzeniu! :diabloti:

Ulv jak trafię w Lotto 6-tke to kupię Ci domek z dużym ogródkiem, abyś mogła te staruszki zostawić u siebie. ... marzenia :roll:

Posted

Gosiapk napisał(a):
Nie ma nikogo u Pajączka... a! Rozumiem, jest za wcześnie, tutaj ruch się zaczyna ok. 2 w nocy :eviltong: :lol:

czy to jakis wrzut do Nocnych Markow? ( zapraszam na nasz wątek w OT)
po prostu po 2 w nocy sie super mysli:cool3:

Posted

Gosiapk napisał(a):
Nie ma nikogo u Pajączka... a! Rozumiem, jest za wcześnie, tutaj ruch się zaczyna ok. 2 w nocy :eviltong: :lol:

Coś w tym jest:evil_lol:
Pająk czuje się coraz lepiej- na spacerach podbiega, skacze i łapie zębami za smycz jak szczenior:multi: Aha- jak nie ma biegunki, to wybitnie czysty piesek- trzyma grzecznie nawet 8 godzin i więcej:cool3:
Dzisiaj próbował mnie też zachęcić do zabaw i mizianka wijąc się na grzbiecie, łapiąc żartobliwie pysiem i szturchając nosem:loveu:

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Coś w tym jest:evil_lol:
Pająk czuje się coraz lepiej- na spacerach podbiega, skacze i łapie zębami za smycz jak szczenior:multi: Aha- jak nie ma biegunki, to wybitnie czysty piesek- trzyma grzecznie nawet 8 godzin i więcej:cool3:
Dzisiaj próbował mnie też zachęcić do zabaw i mizianka wijąc się na grzbiecie, łapiąc żartobliwie pysiem i szturchając nosem:loveu:

czyli ma sie chlopak co raz lepiej:cool3: ...zeby tak jeszcze domek sie znalazl na stale...a co z tymi biegunkami? znana przyczyna?

Posted

Pająk został zagłodzony prawie na śmierć i to spowodowało uszkodzenie przewodu pokarmowego... może jeść tylko lekkostrawne gotowane rzeczy, albo specjalną karmę- niestety RC Intestinal kosztuje ok. 10 zł/puszka:shake: No i każda zmiana też się odbija na jego brzuszku, bo to poza tym mocno nerwowy psiurek:-( I nawet jak zje za dużo albo łapczywie, to go od razu boli brzusio i płacze...

Posted

Ulv! Podałam nr Twojego konto dziewczynom, które wygrały torbę z psem i torbę bez psa - to wpłynie Ci trochę grosza. Jak będą juz na Twoim koncie to daj znać - zebym mogła wysłać im te torby

Posted

Niki-lidka napisał(a):
ach te TZ-ty...przeskrobal cos?...idz na spacer:)
zapal fajke:)
wychlej winska:)
rzuc ceglowka w telewizor:)

Nie palę, nie piję, nie mam telewizora :evil_lol: a poważnie, chwilowy kryzys :diabloti: