Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 573
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przyznam, że czuję się z lekka załamana... Pająk ma ogłoszenia niemal wszędzie ... i zero odzewu. A ja sobie nie bardzo wyobrażam jak on się u mnie w domu zmieści, pomijając juz fakt, że nie mam go jak odseparować od Pałka. A Pałek nie toleruje innych dorosłych samców:-( Boję się konfrontacji....

Posted

wspolczuje sytuacji naprawde...moze jakas znajoma/y przechowa go u siebie w domu do czasu az sie ktos znajdzie, moze masz znajomego weta, ktory wzialby go "po znajomosci" do lecznicy jako np. pozabiegowy ( ja tak kiedys zrobilam u siebie jak nie bylo co zrobic z bardzo chorym psem, znajomy wet przetrzymal go kilka dni w klinice, potem jeszcze are dni u innego byl juz za oplatą)...:(

Posted

Tak Ulv-Ty chyba jak i ja masz wielkie salony-tj.kawalerkę w całości:evil_lol: ja mam choc loggię-te 8 m kw-ale to nadal nie 100 m kw-na małej powierzchni kilka psów-stale trzeba uważac-:roll: jeśli Twój na przykład nie dzierży innych samców

Posted

Nie da się uważac, bo nawet nie ma jak ich rozdzielić, a niestety mam też inne obowiązki, nie tylko siedzenie cały dzień z psami...:shake: Strasznie się boje, żeby nie doszło do scysji, bo Pałek, choć mały potrafi użyć zębów, wcale nie ostrzegawczo. A po drugie, jak nie to- to obecność drugiego samca go mocno deprymuje- a Pał ma padaczkę i o jego stan też się martwię:placz:

Posted

Ja bardzo bym chciała, ale w żaden sposób nie mogę pomóc... co prawda mam dom z ogrodem ale 19 psów, w tym 3 nietolerujące się samce i naprawdę czasami nie jest mi wesoło...

Posted

Cały dzień zasuwam hihi..

Ale to nie wątek Neris i jej psów.
Mam duże zaufanie do Tundry - bierze psy nieadopcyjne, stare, kalekie i znajduje dobre domy. Działa z ramienia niemieckiego TOZ. Co sądzicie o tym, żeby ją poprosić o pomoc?

Posted

Ja uważam, że wręcz świetny :lol:
Na razie jeśli się uda, to na kilka dni umieszczę Pajączka u cioci... ale po pierwsze, muszę jej cioś podrzucić za to- ciocia i tak ma sporo na głowie i dużo robi dla moich zwierzów. Po drugie yto nie jest rozwiązanie na dłuższą metę....