Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja się jeszcze nie cieszę. Na razie serce mi ściska.

Ale kota za to poczuje ulgę, bo w ostatnich dniach Wiga goni ją okropnie.Do tego stopnia ,że kota zaczęła załatwiać się do donic z kwiatami i codziennie parę razy mam sprzątanie. Pomimo wszystko potrafią spać razem .

Posted

Może piesiowi będzie lepiej niż dotychczas.

Wigusia już w nowym domku. Zawiozłam dziewczyny , poszłyśmy na spacer i jak zwykle uciekłam. Wigunia oglądała się za mną.

Wróciłam do domu ,a tu pusto smutno, po drodze się poryczałam. Dolar też smutasek.

Wiga od kilku dni bardzo linieje.Zastanawiałam się dlaczego i doszłam do wniosku ,że ona chyba czuła co się święci i dlatego zaczęła zrzucać sierść.

Wiele suczek zrzucało sierść kilka dni przed pójściem do DS.One chyba rozumieją atmosferę toczących się rozmów i przygotowań.Zrzucają sierść ze stresu.

Dałam sunieczce kocyk z jej zapaszkiem, obciumkane resztki ulubionych pluszaków, piłeczkę , 2 porcje karmy i ulubione smaczki.

I tak czuję się oszustką.

Posted

Pokerku, będzie dobrze:). Na brakującego Tymczasa, potrzebny.......kolejny Tymczas(albo -dwa).

Mnie też Sońki brakowało, ale - krótko ;). Zapraszam do Makowa Mazowieckiego - tu po  jarmarczych środach - ogromna podaż tymczsów :(

Posted

Wiga mocno zapadła mi w serce. Dziękuję Ci Poker, że dzięki Tobie Wigunia znalazła swoje miejsce na ziemi. Marzy mi się, zeby jeszcze Aria i Bezik szybko znalazły domki. Miałybyśmy wtedy satysfakcję, że kolejne psy z tej beznadziejnej wsi zostały uratowane.

Posted

Dzięki ,że jesteście.To bardzo podtrzymuje na duchu.

Rozmawiałam z DS. 2 razy.

Wigusia jest grzeczna, chodzi za swoją pańcią krok w krok.Przynosiła piłeczkę i bawiły się.  Współlokatorów powitała radośnie.

Jak przypuszczałam, nie robiła sioo i nie jadła, dobrze ,że pije. Na spacerach była kilka razy, bo pańcia robi sobie przerwy w nauce do egzaminów i wychodzi się przewietrzyć do pobliskiego parku.

Wiga goni po schodach jak perszing ,a mieszka na 3.piętrze w poniemieckiej kamienicy.

Jutro będę dzwonić.

Wiga jest naszą prawdziwą 35.tymczaską.

Posted

dobre dobre wieści o Wiguni, będzie dobrze ...

Pokerku 35 tymczasów, niesamowite ... gratulacje i dzięki za oddane serce dla tych bezdomniaków - zapomniałabym przecież jeden z nich jest u mnie to ten na fotce ... przesyła Wam moc buzioli i ma się dobrze

Posted

Cieszę się z dobrych wieści z DS. Fajnie, że Widze trafił się taki aktywny dom.

Jeśli już po kilku godzinach sunia ma ochotę na zabawy z piłeczką,

to znaczy, że dobrze tam się czuje.  :) 

Gratuluję- 35 szczęśliwych psiaków w domach  :wub: 

Posted

Napadłam dziś telefonicznie pańcię Wiguni. Jest bardzo zadowolona z suni.Wiga przychodzi do niej, macha ogonkiem , włazi na kolana,przynosi piłeczkę.Pańcia powiedziała,że właśnie chciała mieć taka sunię.Sunieczka  tak bała się wyjść na sioo w nocy z młodym chłopakiem,że nalała na kocyk.Była tak mądra,że mokry ściągnęła i położyła się na suchym. Na szczęście koo było na spacerze.

Sunia urzęduje już na kanapie.

A teraz niespodzianka

Wiga_w_DS_4_16_01_15.jpg

Wiga_w_DS_3_16_01_15.jpg

Wiga_w_DS_2_16_01_15.jpg

Wiga_w_DS_1_16_01_15.jpg

Aż mi gardło ścisnęło, moja malutka  kochana Wigunia :calus: