Poker Posted January 13, 2015 Author Posted January 13, 2015 Nie mam jeszcze upatrzonej. Podobno w naszym schronie są 2 maluśkie biedne sunieczki. Quote
Mela Jakimiuk Posted January 13, 2015 Posted January 13, 2015 No i kochane pasiaste psisko też ma domek, hurra! Quote
Poker Posted January 13, 2015 Author Posted January 13, 2015 Ja się jeszcze nie cieszę. Na razie serce mi ściska. Ale kota za to poczuje ulgę, bo w ostatnich dniach Wiga goni ją okropnie.Do tego stopnia ,że kota zaczęła załatwiać się do donic z kwiatami i codziennie parę razy mam sprzątanie. Pomimo wszystko potrafią spać razem . Quote
Nutusia Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 Biedna kota :( Niewdzięcznica prawdziwa z tej Wiguchy!!! Quote
Lucyna Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 czy to możliwe? http://www.komornik.eu/licytacje/181,licytacja_psa_nierasowego?category=2 Quote
Anula Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 czy to możliwe? http://www.komornik.eu/licytacje/181,licytacja_psa_nierasowego?category=2 Boziu,jak można wystawić na licytację psa,no ale widocznie można.Kiedyś przeczytałam,że licytacja odbyła się psa policyjnego,ponieważ już był za stary aby służyć w Policji. Quote
Poker Posted January 15, 2015 Author Posted January 15, 2015 Może piesiowi będzie lepiej niż dotychczas. Wigusia już w nowym domku. Zawiozłam dziewczyny , poszłyśmy na spacer i jak zwykle uciekłam. Wigunia oglądała się za mną. Wróciłam do domu ,a tu pusto smutno, po drodze się poryczałam. Dolar też smutasek. Wiga od kilku dni bardzo linieje.Zastanawiałam się dlaczego i doszłam do wniosku ,że ona chyba czuła co się święci i dlatego zaczęła zrzucać sierść. Wiele suczek zrzucało sierść kilka dni przed pójściem do DS.One chyba rozumieją atmosferę toczących się rozmów i przygotowań.Zrzucają sierść ze stresu. Dałam sunieczce kocyk z jej zapaszkiem, obciumkane resztki ulubionych pluszaków, piłeczkę , 2 porcje karmy i ulubione smaczki. I tak czuję się oszustką. Quote
NikaEla Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 Poker, jak zwykle zrobiłaś dobrą robotę! Znalazłaś psince kochający dom . Quote
Nutusia Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 Ech, żeby tylko tacy OSZUŚCI po tej ziemi chodzili!!!!! Quote
Bogusik Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 Dobre wiadomości i oby takie już zostały!Powodzenia Wigusiu w nowym domku! Quote
konfirm31 Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 Pokerku, będzie dobrze:). Na brakującego Tymczasa, potrzebny.......kolejny Tymczas(albo -dwa). Mnie też Sońki brakowało, ale - krótko ;). Zapraszam do Makowa Mazowieckiego - tu po jarmarczych środach - ogromna podaż tymczsów :( Quote
Mattilu Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 Poker, jak zwykle zrobiłaś dobrą robotę! Znalazłaś psince kochający dom . Dokladnie :) Quote
auraa Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 Wiga mocno zapadła mi w serce. Dziękuję Ci Poker, że dzięki Tobie Wigunia znalazła swoje miejsce na ziemi. Marzy mi się, zeby jeszcze Aria i Bezik szybko znalazły domki. Miałybyśmy wtedy satysfakcję, że kolejne psy z tej beznadziejnej wsi zostały uratowane. Quote
Poker Posted January 15, 2015 Author Posted January 15, 2015 Dzięki ,że jesteście.To bardzo podtrzymuje na duchu. Rozmawiałam z DS. 2 razy. Wigusia jest grzeczna, chodzi za swoją pańcią krok w krok.Przynosiła piłeczkę i bawiły się. Współlokatorów powitała radośnie. Jak przypuszczałam, nie robiła sioo i nie jadła, dobrze ,że pije. Na spacerach była kilka razy, bo pańcia robi sobie przerwy w nauce do egzaminów i wychodzi się przewietrzyć do pobliskiego parku. Wiga goni po schodach jak perszing ,a mieszka na 3.piętrze w poniemieckiej kamienicy. Jutro będę dzwonić. Wiga jest naszą prawdziwą 35.tymczaską. Quote
Lucyna Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 dobre dobre wieści o Wiguni, będzie dobrze ... Pokerku 35 tymczasów, niesamowite ... gratulacje i dzięki za oddane serce dla tych bezdomniaków - zapomniałabym przecież jeden z nich jest u mnie to ten na fotce ... przesyła Wam moc buzioli i ma się dobrze Quote
iwstar58 Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 Cieszę się z dobrych wieści z DS. Fajnie, że Widze trafił się taki aktywny dom. Jeśli już po kilku godzinach sunia ma ochotę na zabawy z piłeczką, to znaczy, że dobrze tam się czuje. :) Gratuluję- 35 szczęśliwych psiaków w domach :wub: Quote
Nutusia Posted January 16, 2015 Posted January 16, 2015 No i pięknie! :) 35 - też "okrąglutka" liczba. I jaka szczęśliwa sunia mu "przyporządkowana" :) Quote
agat21 Posted January 16, 2015 Posted January 16, 2015 Tak się cieszę, suńka zasługuje na wszystko, co najlepsze. Poker - wielkie ukłony i szacunek za te 35 tymczasów.. aż brak słów :) Quote
Poker Posted January 16, 2015 Author Posted January 16, 2015 Napadłam dziś telefonicznie pańcię Wiguni. Jest bardzo zadowolona z suni.Wiga przychodzi do niej, macha ogonkiem , włazi na kolana,przynosi piłeczkę.Pańcia powiedziała,że właśnie chciała mieć taka sunię.Sunieczka tak bała się wyjść na sioo w nocy z młodym chłopakiem,że nalała na kocyk.Była tak mądra,że mokry ściągnęła i położyła się na suchym. Na szczęście koo było na spacerze. Sunia urzęduje już na kanapie. A teraz niespodzianka Aż mi gardło ścisnęło, moja malutka kochana Wigunia :calus: Quote
konfirm31 Posted January 16, 2015 Posted January 16, 2015 Rozluźniona, spokojna. Widać, że jest jej dobrze :) Quote
Nutusia Posted January 16, 2015 Posted January 16, 2015 Czyli spotkały się idealne 2 połówki jabłka :) Przy okazji pozwolę sobie zaprosić na wątek mojej 46 ;) http://www.dogomania.com/forum/topic/145045-sonia-uroda-mo%C5%BCe-i-przeci%C4%99tna-ale-charakter-anielski/ Quote
malagos Posted January 16, 2015 Posted January 16, 2015 Cudne zdjęcia, widać, jak Wiguni dobrze :) Quote
Recommended Posts