auraa Posted October 6, 2014 Author Posted October 6, 2014 10 zł dziennie plus karma. Żaden z tych psów nie ma imienia. Założę więc bazarek imienny dla nich wszystkich. Ciotki, wymyślajcie imiona! :siara: Quote
auraa Posted October 6, 2014 Author Posted October 6, 2014 Czarna sunia nie dała się złapać. Musimy pomyśleć jak to zrobić, To nie takie proste, żeby wszystko zgrać. Quote
Nadziejka Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Wiem cioiu wiem ....ech ...a na dworze zimnica rozeslalam watus do kilkunastu dziewczyn z prosba o pomoc , o zaglądanie nie umiem banerkow wkleic probuje i probuje i nic .... wylacza się co chwilke .... spokojnych snow aby tak się cudeńka jakies staly ciociu dla tych wszystkich biedaczynek Quote
auraa Posted October 6, 2014 Author Posted October 6, 2014 na drugim wątku inka33 napisała instrukcję i udało mi się wkleić banerek!!!! Dziękuję kochana, może ktoś zajrzy. Dom tymczasowy choć dla jednej suni by się baaardzo przydał. One są takie delikatne, łagodne i tak bardzo potrzebują ciepła. Boję się co sie stanie gdy się zrobi zimno. One nie mają szans.... Quote
ewu Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Jestem u biduniek , przybiegłam z banerka. Oszaleć można od tych nieszczęść:( Quote
ewu Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Auraa usiłowałam wysłać wiadomość na pw ale nie wiem czy skutecznie... Jeśli możesz zadzwoń do mnie jutro po 15-tej Quote
kabaja Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 co do imion to moje propozycje ,mała ruda wygląda mi na Abi ,większa może Mila , psiak Nico . Prosiimy o pomoc ,pomysły na ratunek dla psiaków. Quote
malagos Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 w jakim wieku może być ta ruda pręgowana sunia? Tu trzeba by szybko sterylkę i szukać domu. Przegadam sprawę w Tomkiem. Dopiero poszedł na swoje nasz tymczas Rzepik, wczoraj też znalazła dom Randzia od konfirm goszcząca u nas 3 dni, na ogłoszenia Rzepika. cholerka, ale trzeba by transport do nas, karmę i ta sterylka... Quote
Nadziejka Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Rozsylam wateczek z wolaniem o pomoc , a tu się dziewczynom kochanym nie otwiera .... ech.... nic mi się nie wkleja ... dziewczyny rozsyłajcie prosimy rozsyłajcie . Quote
Nette Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Przyszłam na zaproszenie Ewy Gonzales. Niestety, zupełnie nie nie potrafię jej odmawiać - dajcie nr konta, wpłacę choć dychę, bo więcej nie mam. Quote
malagos Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Moze auraa użyczy swego konta? Grosz do grosza i uzbieramy... Nette, dziękujemy!! Quote
konfirm31 Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Też przyszłam. Gdzie malagos, tam i ja :). Finansowo, mogę trochę wspomagać. Dajcie znać, gdzie i jak . Quote
Anula Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Jestem na zaproszenie Ewci ale po wejściu w profil i wyszukaniu wątku.No,straszna sytuacja tych bidulek.Wspomogę jednorazową wpłatą,tyle mogę pomóc. Quote
auraa Posted October 7, 2014 Author Posted October 7, 2014 Kochane jesteście. Ja juz mam problemy ze snem w związku z tą sytuacją. Ruda sunia wg tego faceta ma ok.3 lat. Gładka to szczeniak ok.6-7mc. Ona śpi na gołej ziemi. Te blachy nie chronią jej przed niczym. No, może dają trochę cienia. Obydwie sa wspaniałe. Trudno od nich odchodzić kiedy patrzą zrezygnowane za człowiekiem. Ja utworzyłam specjalne psie konto, na które wpływają pieniądze wyłącznie dla psów. Wszystko rozliczam na wątku. Zaraz zrobię bazarek imienny dla białego psa i rudasek. Wczoraj rozmawiałam z astorath. Psiak jeszcze się boi ale ewidentnie był psem domowym. Od razu widać to po jego zachowaniu. Zastanawiam się, czy informacji o nim nie przenieść na wątek Gabi, bo tutaj on ginie a na jego hotel nie mamy ani złotówki. Był niesamowicie zakleszczony. Kleszcze poprzechodziły na Krysię, bo wtulał się w nią w samochodzie. [URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/16e089510710ec31.html][/URL] [URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/25a47af7814c1d21.html][/URL] [URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/73d19eea9724f173.html][/URL] Quote
konfirm31 Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Przelałam na podane konto 50 zł. na pierwsze psie wydatki. Nieskończenie liczne psie biedy. I wszystko - z winy......człowieka :( Quote
Anula Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Jestem na zaproszenie Ewci ale po wejściu w profil i wyszukaniu wątku.No,straszna sytuacja tych bidulek.Wspomogę jednorazową wpłatą,tyle mogę pomóc. Właśnie przelałam 50,00zł dla tych bidulek.Trzymam mocno kciuki aby wszystkie opuściły to przeklęte miejsce. Quote
Ewa Marta Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Boże drogi;-( Auraa, a nie dałoby sie choć kawałka styropianu i jakiegoś koca podłożyć suniom dopóki nie zostaną zabrane? Masakra jakaś:-( Quote
auraa Posted October 7, 2014 Author Posted October 7, 2014 Na pewno coś wymyślimy. Martwi mnie jednak, że ten facet patrzy na nas coraz mniej przychylnym okiem Quote
Jo37 Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Ile waży biały piesek ? Dziewczyny - nie bijcie za głupie pytanie. To pyta ewentualny dom ( do sprawdzenia ). Quote
auraa Posted October 7, 2014 Author Posted October 7, 2014 Ja wiem? Z 15 kg tak na oko....może ciut więcej ale chyba nie Quote
Gabi79 Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Historia suniek i psiaka rozwaliła mi serce na kawałeczki. Proszę o dane do przelewu. Przeleję trochę grosza po Orzeszku, który ma już dom. W listopadzie Natalia, której mama adoptowała moją tymczasowiczkę też wspomoże psiaki. Quote
Gabi79 Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Dziękuję bardzo! Bardzo proszę, żałuję, że nie mogę dać DT. Jak pieniążki dojdą bardzo proszę o potwierdzenie na wątku Orzeszka/ Kajtusia http://www.dogomania.com/forum/topic/141775-orzeszekkajtu%C5%9B-kiedy%C5%9B-chory-i-cierpi%C4%85cy-teraz-zdrowy-i-szcz%C4%99%C5%9Bliwy-ma-ds/ Quote
Recommended Posts