Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Uffffff....

Maluchy będą w domu czy w kojcu? Dobrze by było, gdyby mogły obserwować normalne zachowanie psów w stosunku do ludzi. "Nasza" Imka dzięki temu bardzo się otworzyła w ciągu 3 tygodni, a była komplentym dzikusem, sikającym pod siebie ze strachu. Dziś nadal jest strachliwa, ale psie towarzystwo dodaje jej bardzo dużo odwagi i pewności siebie - widać jak ich naśladuje.

Posted

Ania dzięki za transport i wieści.Też dostałam maila od Magdy.

Niestety Magda napisała,że pieski są przerażone.Sunia z klapniętymi uszkami wcale nie merda a druga nieśmiało.

Pogłaskane trzęsą się ze strachu.

Nie wydają z siebie żadnych dźwięków.

Posted

Zdjęcia nie odzwierciedlają ich stanu psychicznego. Wydaja się być spokojne, ale jak widać pozory mylą. Szkoda :(  Biedactwa.

Dzisiaj wpłynęły na moje konto:

50,00 zł od mojej znajomej z fb

25,00 zł od ania75

20,00 zł od magenka1

Bardzo serdecznie dziękujemy

:iloveyou: :Rose: :Rose: :Rose:

Posted

Drobniutkie są, takie sarenki jak nasze Bonnie i Clyde z Siedlec :) Byliśmy ostatnio u Bonnie, waży całe 14 kg.... :)

Mi też się wydaje, że będzie dobrze. Mała ze stojącymi uszami to moment, a siostra się przy niej ośmieli.

Posted

Drobniutkie są, takie sarenki jak nasze Bonnie i Clyde z Siedlec :) Byliśmy ostatnio u Bonnie, waży całe 14 kg.... :)

Mi też się wydaje, że będzie dobrze. Mała ze stojącymi uszami to moment, a siostra się przy niej ośmieli.

Fajne psinki.

Mam nadzieję,że strachy miną i panny staną się pieszczochami.

Posted

Bardzo się cieszę, że sierotki już bezpieczne. Też myślę, że powinny się szybko oswoić, szczególnie że są jeszcze młodziutkie :) A nieśmiało machający ogonek tej ze sterczącymi uszkami bardzo dobrze wróży :)