Nutusia Posted June 11, 2015 Author Posted June 11, 2015 Nawet OMC nie ma - kundla jej wcisnęli za grubą kasę! ;) :) Quote
inka33 Posted June 11, 2015 Posted June 11, 2015 Odcollarowany Collie...! :blink: Imcia, dojorczkujesz się...? ;) Kciukam! Quote
Nutusia Posted June 11, 2015 Author Posted June 11, 2015 Imcia gustuje w dużych psach, bo wobec nich może się bardziej "wykazać rządzicielsko". No, ale taki duży musiałby być równie pierdołowaty jak Lilunia ;) Ale i towarzystwem małego zapewne nie pogardziłaby :) Quote
konfirm31 Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 Trzymam kciuki za wspólne dziamgotanie :). A swoja drogą, co to fryzjer potrafi zrobić z porządnego psa....... Quote
Marysia R. Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 Imcia gustuje w dużych psach, bo wobec nich może się bardziej "wykazać rządzicielsko". No, ale taki duży musiałby być równie pierdołowaty jak Lilunia ;) Ale i towarzystwem małego zapewne nie pogardziłaby :) Imka nie wybrzydzaj! ;) Quote
Kejciu Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 Zaglądam - z nadzieją że ktoś jednak zadzwonił... Quote
DoPi Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 upały są to może sygnały telefoniczne się rozpuściły :) Nutusiu, żeby Ci nie było smutno, że jakieś Ci przekopują ogródek, zajrzyj na wątek Nusi Amigi. Wrzuciłam kilka zdjęć ode mnie :) Quote
AMIGA Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 A ja poproszę link do bazarku Mazowszanki, bo moje dogo mi zeżarło pw z zaproszeniem zanim go otworzyłam :I( Quote
Marysia R. Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 A ja poproszę link do bazarku Mazowszanki, bo moje dogo mi zeżarło pw z zaproszeniem zanim go otworzyłam :I( Voilà :) http://www.dogomania.com/forum/topic/147293-herbatki-z-filmami-i-inne-do-21-czerwca-do-2100/ Quote
AMIGA Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 Voilà :) http://www.dogomania.com/forum/topic/147293-herbatki-z-filmami-i-inne-do-21-czerwca-do-2100/ Bolszoje mercie :) Quote
Nutusia Posted June 15, 2015 Author Posted June 15, 2015 Niech żyje dogo i kolejne zmiany - usunęło mi wszystkie subskrypcje :( W sprawie Imki był tylko jeden telefon. Facet najwyraźniej tylko obejrzał zdjęcia, bo a) zdziwił się, że nie wiem dokładnie w jakim wieku jest Imka (nie ma jej Pani od małego?!) i b) zapytał czy nada się dla dzieci. I to by było na tyle (co i na przedzie)... Quote
Mattilu Posted June 15, 2015 Posted June 15, 2015 Pan przyzwyczajony do obrazków :( Mi też wcięło wszystkie subskrypcje i nie wiem jak odnaleźć Rudzika od Marysi O. a u niego miała być z wizytą pani w niedzielę! Może mi ktoś podesłać linka poproszę? I do Lerki też mi link zginął i do tymczasi Malagosowej :( Quote
DoPi Posted June 15, 2015 Posted June 15, 2015 wszystkim wcięło wszystko zobaczcie co mi wczoraj przywiozły dziewczyny z Fundacji Dar serca View My Video View My Video Nutusiu, czy Twój doktor diagnozuje internetowo? Quote
Elisabeta Posted June 15, 2015 Posted June 15, 2015 Nutusiu, możesz odzyskac swoją zawartosc. :) Sama tego nie wymyśliłam. To Rozi napisała na innym watku. ;) Należy wejśc po zalogowaniu w ZOBACZ NOWĄ ZAWARTOŚC. Potem z boku, po lewej stronie należy wybrac funkcję TEMATY, W KTÓRYCH UCZESTNICZYŁEŚ. I zaznaczyc okres, z jakiego ma byc ta zawartosc. Np. rok. To będzie odpowiednik MOJEJ ZAWARTOŚCI, która po awarii jest pusta. Potem już wchodzic sobie po zalogowaniu z ZOBACZ NOWĄ ZAWARTOŚC. (Jeśli wyłączy się funkcję TEMATÓW, W KTÓRYCH..., to znowu Nowa zawartośc stanie się zbiorem wszystkich postów ze wszystkich watków). Quote
konfirm31 Posted June 15, 2015 Posted June 15, 2015 Dyskopatia? Dla Mattilu - Rudzik(niestety, dom nie wypalił :() http://www.dogomania.com/forum/topic/145022-rudzik-m%C5%82odzik-spod-balkonu-uczy-si%C4%99-by%C4%87-psem-domowym-i-szuka-ds/ Amisia http://www.dogomania.com/forum/topic/147181-wiejska-zaniedbana-amisia-tak-bardzo-chce-by%C4%87-kochana-w-bdt-u-nas/ I - Lerka ;) http://www.dogomania.com/forum/topic/145037-pojarmarkowa-lerka-zamieszka%C5%82a-razem-z-bliss-i-z-nami/w kompakcie z Aresem(który dzisiaj miał mieć kastrację) http://www.dogomania.com/forum/topic/146845-ares-czyli-nie-unikniesz-przeznaczenia/ Quote
inka33 Posted June 15, 2015 Posted June 15, 2015 Nutusiu, możesz odzyskac swoją zawartosc. :) Sama tego nie wymyśliłam. To Rozi napisała na innym watku. ;) Należy wejśc po zalogowaniu w ZOBACZ NOWĄ ZAWARTOŚC. Potem z boku, po lewej stronie należy wybrac funkcję TEMATY, W KTÓRYCH UCZESTNICZYŁEŚ. I zaznaczyc okres, z jakiego ma byc ta zawartosc. Np. rok. To będzie odpowiednik MOJEJ ZAWARTOŚCI, która po awarii jest pusta. Potem już wchodzic sobie po zalogowaniu z ZOBACZ NOWĄ ZAWARTOŚC. (Jeśli wyłączy się funkcję TEMATÓW, W KTÓRYCH..., to znowu Nowa zawartośc stanie się zbiorem wszystkich postów ze wszystkich watków). Pozwolę sobie "ukraść" i podać dalej... :) Quote
Elisabeta Posted June 15, 2015 Posted June 15, 2015 Inko, kradnij i pisz, gdzie się da... :) Ja piszę, gdy gdzieś na wątku zrozpaczoną Dogomaniaczkę spotykam... ;) Porobiło się. W sumie to jest logiczne i lepsze niż przed awarią. Tylko informacji brak... Quote
AMIGA Posted June 15, 2015 Posted June 15, 2015 Super, super, super, bo z braku czasu nie wyobrażałam sobie jak odnaleźć część tematów, których, również z braku czasu nie wrzuciłam do "śledzonych" Quote
Nutusia Posted June 16, 2015 Author Posted June 16, 2015 wszystkim wcięło wszystko zobaczcie co mi wczoraj przywiozły dziewczyny z Fundacji Dar serca View My Video View My Video Nutusiu, czy Twój doktor diagnozuje internetowo? O matko moja!!! :( Doktor "z grubsza" diagnozuje internetowo - Nuśkę tak poniekąd zdiagnozował. Ale czy aż tak, to nie wiem... Były jakieś badania, są wyniki?... Ma ta bida wątek? Nutusiu, możesz odzyskac swoją zawartosc. :) Sama tego nie wymyśliłam. To Rozi napisała na innym watku. ;) Należy wejśc po zalogowaniu w ZOBACZ NOWĄ ZAWARTOŚC. Potem z boku, po lewej stronie należy wybrac funkcję TEMATY, W KTÓRYCH UCZESTNICZYŁEŚ. I zaznaczyc okres, z jakiego ma byc ta zawartosc. Np. rok. To będzie odpowiednik MOJEJ ZAWARTOŚCI, która po awarii jest pusta. Potem już wchodzic sobie po zalogowaniu z ZOBACZ NOWĄ ZAWARTOŚC. (Jeśli wyłączy się funkcję TEMATÓW, W KTÓRYCH..., to znowu Nowa zawartośc stanie się zbiorem wszystkich postów ze wszystkich watków). Elisabeto, WYBAWICIELKO MOJA!!! Jeśli gdzieś spotkasz Rozi, to jej się kłaniaj w pas ode mnie! :) Lecę nadrabiać zaległości na odzyskanych wątkach ;) Quote
Elisabeta Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 Nutusiu, wiedziałam, że będziesz szczęśliwa. :D Rozi dziękowałam, jak tylko przeczytałam Jej post z dobrą radą. Muszę Ją gdzieś jeszcze złapac, bo naprawdę pomogła wielu Dogomaniaczkom... :) Quote
AMIGA Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 No ale chyba bez prześwietlen nawet Złoty Doktor nie zdiagnozuje biedaka :( Quote
AMIGA Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 No ale chyba bez prześwietlen nawet Złoty Doktor nie zdiagnozuje biedaka :( Quote
Nutusia Posted June 16, 2015 Author Posted June 16, 2015 Tego się właśnie obawiam. DoPi, ale przecież ZAWSZE możecie zrobić sobie wycieczkę do nas, połączoną z konsultacją medyczną ;) ZAPRASZAMY! :) Quote
AMIGA Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 Noooooooooooooo,a tym razem ja mogłabym jechać "na doczepkę" :P Quote
Recommended Posts