Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
8 minut temu, Poker napisał:

Bardzo się cieszę,że Nero pojedzie do panów. Jaki on duży? Skąd go wytrzasnęłaś?

Też ma klapnięte lewe uszko, jak Karat.

Spory, większy od Karata. To bardzo dobry pies . Wysiedział się kilka lat w schronisku i niestety zaczął kręcić w kółko.

To było nerwowe. Zabrałam go do hoteliku i teraz tylko jak się emocjonuje to się chwilkę pokręci.

Daje łapę, zna komendę siad, jest bardzo przyjazny i sympatyczny. Dzisiaj przyjechał do mnie , przenocuje u mojej Znajomej a jutro wyrusza do Wrocławia.

• Like 4
  • Upvote 2
Posted
9 godzin temu, ewu napisał:

h4

DSCF0015

A to jest Nero , który jutro zamieszka u Panów we Wrocławiu.

Mam nadzieję,że nie zje kwiatków:):):) Trzymajcie kciuki.

Ale super!!

Nero przesłodki!!!

Basiu , jak będziesz miała okazję pozdrów Panów bardzo serdecznie I podziękuj z całego serca za to, że wybrali właśnie Nerusia.

Kiedy przeprowaszka?

Posted
13 minut temu, Gabi79 napisał:

Ale super!!

Nero przesłodki!!!

Basiu , jak będziesz miała okazję pozdrów Panów bardzo serdecznie I podziękuj z całego serca za to, że wybrali właśnie Nerusia.

Kiedy przeprowaszka?

Dzisiaj wyrusza do Wrocławia. Mają dotrzeć na 17. Wyposażony w szelki, obrożę, adresatkęi podwójną smycz pojedzie do nowego życia i oby to był dom "na zawsze".

Podziękowałam:)

• Like 1
Posted
2 minuty temu, ewu napisał:

Dzisiaj wyrusza do Wrocławia. Mają dotrzeć na 17. Wyposażony w szelki, obrożę, adresatkęi podwójną smycz pojedzie do nowego życia i oby to był dom "na zawsze".

Podziękowałam:)

Trzyymam kciuki.

Nerusiu, bądź grzeczny I wykorzystaj swoją szansę!!!

Mam nadzieję, że będą wieści I fotki z DS

Posted
57 minut temu, ewu napisał:

Te zdjęcia to jeszcze ze schroniska. Mam ładne z hoteliku ale z maila nie umiem wstawić.

Prześlij mi na e-mail.

Posted

Trzymam kciuki.

Jak ewu zechce , to kiedyś mogę odwiedzić nero u panów.  Tylko poproszę Figunię ,żeby mi powiedziała jaką podała przyczynę odmowy Karatka. Nie chcę  by doszło do niezręcznej sytuacji.

Posted
1 godzinę temu, Poker napisał:

Trzymam kciuki.

Jak ewu zechce , to kiedyś mogę odwiedzić nero u panów.  Tylko poproszę Figunię ,żeby mi powiedziała jaką podała przyczynę odmowy Karatka. Nie chcę  by doszło do niezręcznej sytuacji.

Będę bardzo wdzięczna:)

Ja  Panom wyjaśniłam ,że  5-te piętro bez windy  przy długości  łapek Karacika stanowi problem.

Poza tym Karat bardzo bał się mężczyzn, dopiero u Figuni zaczął nabierać zaufania ale tylko w obecności Figuni.   Panowie doskonale to rozumieją i jak widać bardzo miło współpracują w kwestii domu dla Nero.

• Like 2
  • Upvote 1
Posted
4 minuty temu, Anecik napisał:

Elu przecież to jest Max.

O kurtka na wacie  faktycznie  323730322_miech7.gif.14b25768a5bebe4bcab9387eeb2c32e8.gif    Całkiem zapomniałam, że go ogłaszam, a podobny mi się wydaje :). A że imie inne, no cóż, różnie te nasze psy do ogłoszeń nazywamy. Moje mają nieraz po 3 imiona, bo na 3 miasta są ogłaszane.

Posted

Elu, pieski podobne, można się pomylić.

Dobrze, ze do Nero los sie w koncu uśmiechnął. Trzymam kciuki za całokształt a p.w. jego szczęśliwe życie.

• Upvote 1