anica Posted July 9, 2018 Posted July 9, 2018 Dnia 8.07.2018 o 10:08, MALWA napisał: To dobrze - bardzo się o niego bałam.... I ja również!... dzisiaj jest smutny dzień... bardzo smutny! odszedł Nestorek... a teraz pobita sunia sunia w ciąży... Quote
MALWA Posted July 10, 2018 Posted July 10, 2018 Dnia 9.07.2018 o 21:07, ewu napisał: Dzisiaj do schroniska trafiła pobita suka ciąży. Wszystkie szczeniaczki martwe, krwotok :( Udało się ją uratować. Będziemy szukać przynajmniej domu tymczasowego. Co za bydlak jej to zrobil.....! ? A suczka z interwencji czy znaleziona ? Dnia 9.07.2018 o 21:54, elik napisał: Co za parszywy bandyta jej to zrobił Biedactwo Eliczku, jestes bardzo lagodna w okresleniu kanalii, ktora pobila sunie w ciazy..... Quote
ewu Posted July 10, 2018 Author Posted July 10, 2018 Nie wiem jaka jej historia. Niestety dodatkowo ma coś z łapką.Taki rodzaj niedowładu. Quote
MALWA Posted July 10, 2018 Posted July 10, 2018 22 minuty temu, ewu napisał: Nie wiem jaka jej historia. Niestety dodatkowo ma coś z łapką.Taki rodzaj niedowładu. A to od pobicia czy mogla to miec juz wczesniej ? Quote
ewu Posted July 10, 2018 Author Posted July 10, 2018 1 minutę temu, MALWA napisał: A to od pobicia czy mogla to miec juz wczesniej ? Trudno powiedzieć Agnieszko. Być może to od pobicia Quote
ewu Posted July 11, 2018 Author Posted July 11, 2018 11 godzin temu, Tyś(ka) napisał: A co z Aurą? Ma domek? :( Nie, nadal w dt Quote
ewu Posted July 11, 2018 Author Posted July 11, 2018 W schronisku są dwa staruszki. Biedaki:( Jeden stracił dom po śmierci Pani , drugiego historii nie znam. Prześlę zdjęcia z prośbę o zamieszczenie. Quote
elik Posted July 11, 2018 Posted July 11, 2018 7 godzin temu, ewu napisał: . . . Prześlę zdjęcia z prośbę o zamieszczenie. Co z tymi zdjęciami Basiu ? Quote
Onaa Posted July 11, 2018 Posted July 11, 2018 Przed chwilą, ewu napisał: W schronisku są dwa staruszki. Biedaki:( Jeden stracił dom po śmierci Pani , drugiego historii nie znam. Prześlę zdjęcia z prośbę o zamieszczenie. Staruszek po śmierci Pani :(. Quote
helli Posted July 11, 2018 Posted July 11, 2018 "stara bida z nedza", i co- wsadzic ktoregos na miejsce Nestiego? i wybierac ktory? maly (1szy) chyba mniej problemowy -bo maly, no niestety Quote
ewu Posted July 11, 2018 Author Posted July 11, 2018 Ten drugi dziadzio chyba nie ma większości ząbków. On jest wielkości Nestorka. Quote
ewu Posted July 11, 2018 Author Posted July 11, 2018 Jak te dziadeczki mają tam przeżyć::( Jak długo uda się nam czuwać na nimi. Teraz w wakacje tam są codziennie wolontariuszki. Dają kołderki , dbają ale za chwilę ich nie będzie ....:( Szczeniaki i dziadeczki są bez szans:( Quote
ewu Posted July 11, 2018 Author Posted July 11, 2018 Dostałam filmik z pobitą sunią , która była w ciąży. Ja jej nie widziałam bo jest w lecznicy. Dramat, ona się ciągle przewraca. Kompletnie mnie rozwaliła. Strasznie skrzywdzona, zniszczona przez jakiegoś bydlaka:( Quote
MALWA Posted July 11, 2018 Posted July 11, 2018 3 godziny temu, Onaa napisał: Staruszek po śmierci Pani :(. 3 godziny temu, Onaa napisał: I drugi staruszek ok. 12 letni :(. Biedne dziadeczki :( Quote
MALWA Posted July 11, 2018 Posted July 11, 2018 3 godziny temu, helli napisał: "stara bida z nedza", i co- wsadzic ktoregos na miejsce Nestiego? i wybierac ktory? maly (1szy) chyba mniej problemowy -bo maly, no niestety Pomyslalam o tym samym, ze jest miejsce po Nestorku. Az trudno wybrac, ktory bardziej w potrzebie.....ale czy bylaby szansa na zabranie obu? Quote
MALWA Posted July 11, 2018 Posted July 11, 2018 48 minut temu, ewu napisał: Dostałam filmik z pobitą sunią , która była w ciąży. Ja jej nie widziałam bo jest w lecznicy. Dramat, ona się ciągle przewraca. Kompletnie mnie rozwaliła. Strasznie skrzywdzona, zniszczona przez jakiegoś bydlaka:( Basiu, to pewnie jakis problem neurologiczny, skoro sie przewraca....co na to wszystko mowi wet ? Quote
Anecik Posted July 11, 2018 Posted July 11, 2018 59 minut temu, ewu napisał: Dostałam filmik z pobitą sunią , która była w ciąży. Ja jej nie widziałam bo jest w lecznicy. Dramat, ona się ciągle przewraca. Kompletnie mnie rozwaliła. Strasznie skrzywdzona, zniszczona przez jakiegoś bydlaka:( Pobita sunia Quote
MALWA Posted July 11, 2018 Posted July 11, 2018 30 minut temu, Anecik napisał: Biedna sunia......na moje oko, to ostro oberwała w łapę, zresztą ma chyba nawet przecięcie na tej przedniej łapce. Quote
elik Posted July 11, 2018 Posted July 11, 2018 12 minut temu, Anecik napisał: Jak wgrać filmik na dogo? A gdzie go nasz ? W komórce, czy na kompie ? Biedactwo :( :( :( Quote
ewu Posted July 11, 2018 Author Posted July 11, 2018 39 minut temu, MALWA napisał: Basiu, to pewnie jakis problem neurologiczny, skoro sie przewraca....co na to wszystko mowi wet ? Wet schroniskowy to osobny rozdział...Nic nie mówi,zasugerował uśpienie... Ona rozpaczliwie potrzebuje pomocy:( Quote
Anecik Posted July 11, 2018 Posted July 11, 2018 13 minut temu, elik napisał: A gdzie go nasz ? W komórce, czy na kompie ? Biedactwo :( :( :( Na messengerze Quote
Recommended Posts