ewu Posted June 13, 2018 Author Posted June 13, 2018 Na konto wpłynęło 100 zł od Helli. Maluchy dziękują:) Quote
anica Posted June 13, 2018 Posted June 13, 2018 22 godziny temu, ewu napisał: Aniu można go przewieźć nawet dalej. Niestety nic nie znalazłam jak dotychczas :( jeśli nic nie znajdziemy? Basiu proszę pisz, jak będziesz mogła? wiem, wiem! ile masz masz na głowie.. ale rozważam założenie wątku na dogo i szukanie deklaracji na hotelik! tak bardzo został skrzywdzony! nie może wrócić do schroniska... przecież nie pozwolimy na to! Quote
Joanna1235 Posted June 15, 2018 Posted June 15, 2018 Wrzucam na prośbę Basi W schronisku pojawiła się mała sunia w typie teriera. Jest kompletnie przerażona i zagubiona sytuacją w jakiej się znalazła. Siedzi przy kratach i błagalnym wzrokiem prosi o pomoc. Schronisko i kraty to dla niej traumatyczne przeżycie. Błagam o pomoc dla tej kruchej istotki. Quote
MALWA Posted June 15, 2018 Posted June 15, 2018 35 minut temu, Joanna1235 napisał: Wrzucam na prośbę Basi W schronisku pojawiła się mała sunia w typie teriera. Jet kompletnie przerażona i zagubiona sytuacją w jakiej się znalazła. Siedzi przy kratach i błagalnym wzrokiem prosi o pomoc. Schronisko i kraty to dla niej traumatyczne przeżycie. Błagam o pomoc dla tej kruchej istotki. Ale śliczna suczka :) Gdyby ją przygotować, kąpiel, wyczesanie, wet, to może szybko znalazłaby dom. Quote
ewu Posted June 15, 2018 Author Posted June 15, 2018 33 minuty temu, MALWA napisał: Ale śliczna suczka :) Gdyby ją przygotować, kąpiel, wyczesanie, wet, to może szybko znalazłaby dom. Agnieszko ona jest mała , śliczna, jak się do niej podchodzi natychmiast pokazuje brzuszek. W schronisku strasznie cierpi, gerneralnie psy są tam smutne ale ona na tle towarzyszy niedoli jest załamana. Zagubiony, biedny okruszek. Ma też niewielki guzek na listwie mlecznej. Quote
Poker Posted June 15, 2018 Posted June 15, 2018 Patrząc na skórę brzuszka jest raczej starszą sunią co nie zmniejsza jej uroku. Ja niestety do połowy sierpnia jestem wyłączona z tymczasowania.A potem zobaczę co i jak. Quote
ewu Posted June 16, 2018 Author Posted June 16, 2018 10 godzin temu, Poker napisał: Patrząc na skórę brzuszka jest raczej starszą sunią co nie zmniejsza jej uroku. Ja niestety do połowy sierpnia jestem wyłączona z tymczasowania.A potem zobaczę co i jak. Bardzo się o nią martwimy. Quote
ewu Posted June 17, 2018 Author Posted June 17, 2018 Bardzo proszę o pomc dla sunieczki. Nazwałam ją Nutka. Quote
Tyśka) Posted June 18, 2018 Posted June 18, 2018 Czy ktoś mógłby wyróżnić ogłoszenie Frania? :( Kończy mu się czas...https://www.olx.pl/oferta/kochany-szczeniaczek-bedzie-malutki-pomocy-grozi-mu-schronisko-CID103-IDw93hZ.html Quote
ewu Posted June 18, 2018 Author Posted June 18, 2018 14 minut temu, Tyś(ka) napisał: Czy ktoś mógłby wyróżnić ogłoszenie Frania? :( Kończy mu się czas...https://www.olx.pl/oferta/kochany-szczeniaczek-bedzie-malutki-pomocy-grozi-mu-schronisko-CID103-IDw93hZ.html Tyśka dziękuję. Napisz ile mam wpłacić za wyróżnienie i podaj konto. Quote
Tyśka) Posted June 18, 2018 Posted June 18, 2018 Dodałam Frania też na FB. Do ewu ma dzwonić jakaś Dziewczyna, która zaoferowała DT od lipca,gdyby Franio nie znalazł DS... Quote
elik Posted June 19, 2018 Posted June 19, 2018 15 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Czy ktoś mógłby wyróżnić ogłoszenie Frania? :( Kończy mu się czas...https://www.olx.pl/oferta/kochany-szczeniaczek-bedzie-malutki-pomocy-grozi-mu-schronisko-CID103-IDw93hZ.html U mnie Franiu jest promowany do 14.07. Quote
elik Posted June 19, 2018 Posted June 19, 2018 Wklejam na prośbę Basi. Malutka, przesłodka, młodziutka Malwinka. Sunia ma około 10 miesięcy, jest cudnym, kochanym dzieciakiem. Bardzo potrzebuje choćby dt. Quote
Tyśka) Posted June 19, 2018 Posted June 19, 2018 2 minuty temu, elik napisał: U mnie Franiu jest promowany do 14.07. Ogłosiłaś na Kraków? Ja na Wrocław i mam nadzieję, że się nie powtarzamy :) Quote
elik Posted June 19, 2018 Posted June 19, 2018 Tak na Kraków. Ogłaszam od dawna, to już drugie promowanie. Quote
elik Posted June 19, 2018 Posted June 19, 2018 Wklejam na prośbę Basi. Raz, przed laty widziałam psa w takim stanie....To też była sunia :( Trudno sobie wyobrazić cierpienie pod taką ilością dredów i brudu. Comi bo tak ma na imię nie poradzi sobie w schronisku. Sunia bardzo się boi, nie wychodzi z transportera. Do fryzjera trzeba było ją uśpić. Comi potrzebuje dt gdzie zacznie ufać na nowo człowiekowi. Jest młodziutka, śliczna. Te dredy ważą pewnie więcej niż sama sunia :( Koszmar :( Quote
jaguska Posted June 19, 2018 Posted June 19, 2018 Nie jestem w stanie uwierzyć, że człowiek może być tak zwyrodniały, by doprowadzić do takiego stanu drugą istotę. Koszmar, biedna sunieczka :( 1 1 Quote
Anula Posted June 19, 2018 Posted June 19, 2018 Być może sunia jest w typie maltańczyka.Przez kilka ostatnich lat psiaki te były w modzie.Teraz troszeczkę mniej ponieważ o takiego psiaka trzeba dbać. O koło roku temu było głośno na temat rodziny lekarzy,którzy przetrzymywali w takim stanie dwa psiaki w typie maltańczyka,wyglądały identycznie. 1 Quote
Tyśka) Posted June 19, 2018 Posted June 19, 2018 ja mogę ją wstawić na grupę pudlów w potrzebie... może żadnej z niej pudel, ale też jakiś wełniak... Quote
ewu Posted June 19, 2018 Author Posted June 19, 2018 Proszę pokażcie ją proszę. To jeden wielki strach. Nazwałyśmy ją "Comi" od " co mi zrobiłeś człowieku".... Złożyłyśmy się z koleżankami na fryzjera. Pani była w szoku jak ją zobaczyła Comi....:( 1 Quote
ewu Posted June 19, 2018 Author Posted June 19, 2018 Dnia 15.06.2018 o 21:14, MALWA napisał: Ale śliczna suczka :) Gdyby ją przygotować, kąpiel, wyczesanie, wet, to może szybko znalazłaby dom. Z dobrych wieści we czwartek rano wiozę Nutkę do Wieliczki do ds. Dom z ogrodem, cudowna strsza Pani z synem. 12 lat mieli niepełnosprawnego, uratowanego pieska. Zwierzoluby:) 2 1 Quote
ewu Posted June 19, 2018 Author Posted June 19, 2018 Ze złych Pani Basia , która zostawiła Tinkę po trzech latach od adopcji dała znać,że nigdy nie wróci i możemy z Tinką zrobić co chcemy!!!! Zostawia na 1 miesiąc hoteliku. Co dalej ??????????????? Quote
elik Posted June 19, 2018 Posted June 19, 2018 9 minut temu, ewu napisał: Ze złych Pani Basia , która zostawiła Tinkę po trzech latach od adopcji dała znać,że nigdy nie wróci i możemy z Tinką zrobić co chcemy!!!! Szkaradne babsko. Los jej za to odpłaci! Quote
ewu Posted June 19, 2018 Author Posted June 19, 2018 3 minuty temu, elik napisał: Szkaradne babsko. Los jej za to odpłaci! Elu ta sunia już tyle wycierpiała. To dobra, spokojna , kochana , starsza sunia. Mnie na utrzymanie jej w hoteliku już nie stać. Z adopcji wrócił też niewidomy Trudi. To jest jakiś obłęd:( I co mam je zawieźć do schroniska?????? Przecież tego nie zrobimy:( Żebym choć Tinkę miała gdzie dać. Quote
anica Posted June 19, 2018 Posted June 19, 2018 1 godzinę temu, ewu napisał: Proszę pokażcie ją proszę. To jeden wielki strach. Nazwałyśmy ją "Comi" od " co mi zrobiłeś człowieku".... Złożyłyśmy się z koleżankami na fryzjera. Pani była w szoku jak ją zobaczyła Comi....:( Baśka... Basia... Basieńka prostą drogą idziesz do Raju! Szacun Eliczku, wiem że na działce masz teraz masę roboty! ja w pracy również, ponieważ jest sezon urlopowy, nie wiem gdzie ręce wsadzić ale wydaje mi się ,że kolejny bazarek zostawimy dla Ewu :) 25 minut temu, ewu napisał: Ze złych Pani Basia , która zostawiła Tinkę po trzech latach od adopcji dała znać,że nigdy nie wróci i możemy z Tinką zrobić co chcemy!!!! Zostawia na 1 miesiąc hoteliku. Co dalej ??????????????? ... nie wiem co powiedzieć ? lepiej może nie powiem nic! z szacunku dla Was!!! Pani Basi... życzę ,żeby ta karma powróciła!... żeby po prostu kiedyś.. ktoś ją zostawił ... dokładnie ,wtedy jak będzie potrzebowała pomocy ... Quote
Recommended Posts