Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny kochane Toto  jest cały czas u Makili, czy ktoś mógłby zrobić bazarek cegiełkowy ?

Sumienie  mnie żre ,że tyle czasu siedzi na garnuszku Anety.

Posted

Dziewczyny kochane Toto  jest cały czas u Makili, czy ktoś mógłby zrobić bazarek cegiełkowy ?
Sumienie  mnie żre ,że tyle czasu siedzi na garnuszku Anety.

Czy on ma ogłoszenia ?
Posted

Ja mogłabym Soni ogłoszenia zrobić, bo mam jej ładne nowe zdjęcia od Gajowej, ale ktoś miał nowy tekst ułożyć (ja noga w tym temacie jestem) i nie wiem czy ułożył, czy nie.

Posted

Ja mogłabym Soni ogłoszenia zrobić, bo mam jej ładne nowe zdjęcia od Gajowej, ale ktoś miał nowy tekst ułożyć (ja noga w tym temacie jestem) i nie wiem czy ułożył, czy nie.

Elu nie mam pojęcia.

Posted

ewu,mam jeszcze jeden pakiet wykupiony na bazarku u kejciu,z zapłaconym wyróżnieniem  OLX na miesiąc.Jeżeli chcesz,to chetnie podaruje dla Toto,czy Soni.

Oj to byłoby wspaniale:)

To może Toto,podaj maila wyślę Ci zdjęcia.

Sonię od nowa ogłosimy na trzy województwa.

Ogłoś Toto a elik Sonię:)

Dziękuję:)

Posted

Elu nie mam pojęcia.

A nie pamiętasz przypadkiem czy ktoś się zobowiązał ? Ja nie pamiętam. Umknęło mi to jakoś. A mogłabyś poprosić kogoś Basiu ?
Posted

A nie pamiętasz przypadkiem czy ktoś się zobowiązał ? Ja nie pamiętam. Umknęło mi to jakoś. A mogłabyś poprosić kogoś Basiu ?

Elu sama napiszę jutro jak wrócę ze schroniska.

Posted

Nutusia jest specem od tekstów ogłoszeniowych :)

Dzięki :)
Nutusiu, czyu zechcesz zmalować tekst ogłoszenia dla Soni, która już przydługo czeka na dom u Gajowej ?

Wprawdzie Gacorki maja swój watek, ale tam rzadko kto bywa, dlatego tu ośmielę się poprosić o tekst ogłoszeń także i dla tych dwu małych kolesiów :)
Posted

Prześlijcie mi proszę poprzednie teksty i dla Soni i dla tych dwóch psiaczków.

Basiu, a co z tą wychudzoną sunią - czy to Sunia, bo już się całkiem pogubiłam :(

Nie mam jej zdjęć.

Poproszę żeby mi je wreszcie wysłali.

Pytałam , ponoć jeszcze żyje...

Posted

Do domu pojechała ruda Tosia:)

Cudowni Państwo z okolic Pszczyny:)

Trzypokoleniowa Rodzina w domku z ogrodem, Babcia będzie głównym opiekunem Tosi.

Pani całą noc nie spała z nerwów czy Tosia jest w schronisku ( zapewniałam ,że jest ale Pani odetchnęła dopiero jak ją zobaczyła)

• Upvote 1
Posted

Znacie kogoś z okolicy Oświęcimia do wizyty oprzedadopcyjnej dla Misi ? Pani chciała małą sunię, ja niekogo nie znalazłam, i szkoda żeby tak domek przepadł:(.