ewu Posted February 2, 2015 Author Posted February 2, 2015 Wydatki : 160 zł zwrot za zakup karmy dla szczeniaków u Makili 109 zł zwrot za zakup karmy dla Soni u Gajowej Quote
ewu Posted February 2, 2015 Author Posted February 2, 2015 Dziewczyny kochane Toto jest cały czas u Makili, czy ktoś mógłby zrobić bazarek cegiełkowy ? Sumienie mnie żre ,że tyle czasu siedzi na garnuszku Anety. Quote
elik Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Dziewczyny kochane Toto jest cały czas u Makili, czy ktoś mógłby zrobić bazarek cegiełkowy ? Sumienie mnie żre ,że tyle czasu siedzi na garnuszku Anety. Czy on ma ogłoszenia ? Quote
ewu Posted February 2, 2015 Author Posted February 2, 2015 Miał ale trzeba nowe zrobić, dla Soni u Gajowej też. Quote
Bogusik Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 ewu,mam jeszcze jeden pakiet wykupiony na bazarku u kejciu,z zapłaconym wyróżnieniem OLX na miesiąc.Jeżeli chcesz,to chetnie podaruje dla Toto,czy Soni. Quote
elik Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Ja mogłabym Soni ogłoszenia zrobić, bo mam jej ładne nowe zdjęcia od Gajowej, ale ktoś miał nowy tekst ułożyć (ja noga w tym temacie jestem) i nie wiem czy ułożył, czy nie. Quote
ewu Posted February 2, 2015 Author Posted February 2, 2015 Ja mogłabym Soni ogłoszenia zrobić, bo mam jej ładne nowe zdjęcia od Gajowej, ale ktoś miał nowy tekst ułożyć (ja noga w tym temacie jestem) i nie wiem czy ułożył, czy nie. Elu nie mam pojęcia. Quote
ewu Posted February 2, 2015 Author Posted February 2, 2015 ewu,mam jeszcze jeden pakiet wykupiony na bazarku u kejciu,z zapłaconym wyróżnieniem OLX na miesiąc.Jeżeli chcesz,to chetnie podaruje dla Toto,czy Soni. Oj to byłoby wspaniale:) To może Toto,podaj maila wyślę Ci zdjęcia. Sonię od nowa ogłosimy na trzy województwa. Ogłoś Toto a elik Sonię:) Dziękuję:) Quote
elik Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Elu nie mam pojęcia. A nie pamiętasz przypadkiem czy ktoś się zobowiązał ? Ja nie pamiętam. Umknęło mi to jakoś. A mogłabyś poprosić kogoś Basiu ? Quote
Bogusik Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Oj to byłoby wspaniale:) To może Toto,podaj maila wyślę Ci zdjęcia. Sonię od nowa ogłosimy na trzy województwa. Ogłoś Toto a elik Sonię :) Dziękuję :) Ok, to prześlij mi zdjęcia,tekst i dane kontaktowe na [email protected] Quote
ewu Posted February 2, 2015 Author Posted February 2, 2015 A nie pamiętasz przypadkiem czy ktoś się zobowiązał ? Ja nie pamiętam. Umknęło mi to jakoś. A mogłabyś poprosić kogoś Basiu ? Elu sama napiszę jutro jak wrócę ze schroniska. Quote
Mazowszanka13 Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 A nie pamiętasz przypadkiem czy ktoś się zobowiązał ? Ja nie pamiętam. Umknęło mi to jakoś. A mogłabyś poprosić kogoś Basiu ? Nutusia jest specem od tekstów ogłoszeniowych :) Quote
elik Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Nutusia jest specem od tekstów ogłoszeniowych :)Dzięki :) Nutusiu, czyu zechcesz zmalować tekst ogłoszenia dla Soni, która już przydługo czeka na dom u Gajowej ? Wprawdzie Gacorki maja swój watek, ale tam rzadko kto bywa, dlatego tu ośmielę się poprosić o tekst ogłoszeń także i dla tych dwu małych kolesiów :) Quote
Nutusia Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Prześlijcie mi proszę poprzednie teksty i dla Soni i dla tych dwóch psiaczków. Basiu, a co z tą wychudzoną sunią - czy to Sunia, bo już się całkiem pogubiłam :( Quote
ewu Posted February 3, 2015 Author Posted February 3, 2015 Prześlijcie mi proszę poprzednie teksty i dla Soni i dla tych dwóch psiaczków. Basiu, a co z tą wychudzoną sunią - czy to Sunia, bo już się całkiem pogubiłam :( Nie mam jej zdjęć. Poproszę żeby mi je wreszcie wysłali. Pytałam , ponoć jeszcze żyje... Quote
ewu Posted February 3, 2015 Author Posted February 3, 2015 Do domu pojechała ruda Tosia:) Cudowni Państwo z okolic Pszczyny:) Trzypokoleniowa Rodzina w domku z ogrodem, Babcia będzie głównym opiekunem Tosi. Pani całą noc nie spała z nerwów czy Tosia jest w schronisku ( zapewniałam ,że jest ale Pani odetchnęła dopiero jak ją zobaczyła) 1 Quote
gluchypies Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Wspaniała wiadomość :) kolejna malizna dostała szansę na dobre życie! :) Quote
ewu Posted February 3, 2015 Author Posted February 3, 2015 Jeszcze jedna maleńka sunia w schronie - Tosia Tosia ma dom:) Będzie rozpieszczana i bardzo kochana:) 1 Quote
Panna Marple Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 I to jest właśnie sprawiedliwość :) Quote
elik Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 O jak fajnie, to ta malizna wystraszona :) Ogromnie się cieszę :D Quote
Onaa Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Znacie kogoś z okolicy Oświęcimia do wizyty oprzedadopcyjnej dla Misi ? Pani chciała małą sunię, ja niekogo nie znalazłam, i szkoda żeby tak domek przepadł:(. Quote
Sara2011 Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 zaraz sprawdzę kto mi przeprowadzał wizytę koło Oświęcimia. Edit-juz wiem, to Javena przeprowadzała PA. Quote
Recommended Posts