Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Może to ten mąż nie znajacy na forach co niechcący kase psa wział sie loguje:evil_lol: :mad: Ciekawe jak będzie szedł kontakt dziewczynom z właśnie zakończonego bazaru z książkami.....

Posted

[B]Edit :[/B]
[B] Uzytkowniczka Iza. wplacila nalezna kwote .[/B]

mam takze problem z rozliczeniem tego bazarku - pliszka zdecydowala sie na odbior osobisty, jednak do tej pory nie wiem, czy to odebrala i czy zaplacila. bazarek trwal do 14 stycznia
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/198910-Ale-szałł-oo.-Wejdz-koniecznie-wszystkoNa-Chojraka-do-dnia-14.1.2011-do-godz-20.-00[/URL]

Posted

[B]Ta sama sytuacja z Faflok[/B]- dodatkowo zastanawia mnie fakt, że Nutka- na którą przeznaczone były pieniądze z bazarku- ma dom. W takim wypadku wpłacających wypadałoby się zapytać na którego psa dać pieniądze- czy zaproponować innego, w końcu chociaż napisać, że "poszło na uregulowanie długu w lecznicy" np... Nic, zero zainteresowania, ale[U] po tym bazarku Faflok zrobiła drugi- na konie tym razem[/U]. Boli mnie, że ktoś wykorzystuje zwierzęta, które nie mają NIC i być może jeszcze je okrada- to się wyjaśni- oby na korzyść....

Posted

A ja mam problem z [B]Maryna P[/B]. Kupowała na moich dwóch bazarkach. Bardzo spieszyło jej się z otrzymaniem ciuszków. (wysłałam, bo mam miękkie serce) Bazarki skończyły się 7 i 21 maja a wpłaty nie ma. Pisałam wiele razy PW. 1VI dostałam tylko krótką wiadomość, że jest bez internetu jest i już zaraz wpłaca... ale wpłaty jak nie było tak nie ma.....

jest wpłata po ponad miesiącu, ale jest)

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

[quote name='danka1234']Ja równiez jestem zmuszona zgłosic tutaj do wyjaśnienia uzytkowniczke o nicku[B] -Figu[/B]
Poniewaz wyczerpałam swoje mozliwosci nawiazania z nią kontaktu.
Figu nie wywiązuje sie z zapłatą za zakupione rzeczy na bazarku który zakonczył sie 18 marca.Pomimo dwukrotnie wysłanego pw oraz wpisu na watku bazarkowym nie otrzymałam od Figu odpowiedzi.
Figu zalega z zapłatą na sume 94zł(81zł za zakupy +13zł koszty przesyłki)rzeczy zostały wysłane poleconym 21 marca
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/203976-ZAKONCZONY-ROZLICZENIE%21%21Ma%C5%82e-samochodziki-dla-ma%C5%82ych-ch%C5%82opc%C3%B3w%21%21?p=16478583#post16478583"]http://www.dogomania.pl/threads/203976-ZAKONCZONY-ROZLICZENIE!!Ma%C5%82e-samochodziki-dla-ma%C5%82ych-ch%C5%82opc%C3%B3w!!?p=16478583#post16478583[/URL][/QUOTE]

Nadal brak odzewu w tej sprawie.
Proszę o umieszczenie uzytkowniczki Figu na 1 stronie wątku.

Posted

Ja niestety zgłaszam użytkowniczke o nicku [SIZE=3][COLOR=sienna][B]Pogma [/B][/COLOR][/SIZE] -z Ostrowa Wielkopolskiego.
Zakupiła za [B]7 zł [/B]misia, dane do przelewu dałam 5 lipca, do tej pory cisza, odezwała się tylko, ze "w poniedziałek wpłaci". Od 14 lipca nie ma jej na dogo.

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/210292-KONIEC%21Uroczy-szlafroczek-140-cm-du%C5%BCe-pluszaki-r%C4%99kawice-kuchenne-i"]http://www.dogomania.pl/threads/210292-KONIEC!Uroczy-szlafroczek-140-cm-du%C5%BCe-pluszaki-r%C4%99kawice-kuchenne-i[/URL]..

Posted

Nadal nie mam wpłaty ani odzewu na kilkakrotne pw od [B]Pogma. [/B]
[B]wpłaciłam za nią te 7 zł, bo pies w potrzebie, ale tak się nie robi. [/B]

• 2 weeks later...
Posted

[QUOTE]
[SIZE=3][FONT=Arial][COLOR=#ff0000]______________[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Arial][B][COLOR=black]Czarna Lista - osoby zbanowane za oszustwa i niekonsekwencje.[/COLOR][/B][/FONT][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#ff0000][B][SIZE=3]Itske[/SIZE][/B] [B]-[/B] [/COLOR][COLOR=black]aukcja Osy[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=#ff0000][B]Amensalizm[/B][/COLOR]- bazarek usłuchowy - usługi nie wykonane - zgłosiła Neris, są też inni oszukani[/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Arial][COLOR=#000000][B][COLOR=red]MaRiCia[/COLOR] [/B]- bazarki na wymyślonego psa[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Arial][COLOR=#9932cc][B][COLOR=red]Campa[/COLOR][/B] - [/COLOR][COLOR=black]56 zł za biżuterię od Larysy[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Arial][COLOR=darkorchid][COLOR=red][B]Imanca[/B] [/COLOR]- [COLOR=black]za brak kontaktu i rozliczenia ze sprzedaży robótek podarowanych przez dogomanki[/COLOR][/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Arial][COLOR=#ff0000][B]psiorka111[/B][COLOR=black]- brak kontaktu i kłastwo - aukcja eliza_sk, bransoletke i koraliki za 9 zl 3 stycznia - aukcja diabełkowej[/COLOR][/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Arial][COLOR=#ff0000][B]UeMka [/B]- [/COLOR][COLOR=black]aukcja Niemand89, aukcja Slapcio[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Arial][COLOR=black][B][COLOR=#ff0000]Elkisz [/COLOR][/B]- brak wpłaty i kontaktu, aukcja Marki, bazarek Jagienki z puszką świąteczną.[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Arial][COLOR=black][B][COLOR=#ff0000]Osoria [/COLOR][/B]- 8 zł aukcja Ronji[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[COLOR=black][SIZE=3][FONT=Arial][B][COLOR=#ff0000]Witch81[/COLOR][/B] - Bazarek z lutego - nie pojawiła się na dogo. Brak zapłaty za towar, towar nie wysłany - sprzedany na innym bazarku - aukcja Viris[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Arial][B][COLOR=red]asmi3[/COLOR][/B] - Zapłacono za towar, towar wysłany, kasa przelana na cel, paczka wróciła - musiałam opłacić jej "powrót" aukcja Viris plus aukcje _beatki_[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Arial][COLOR=red][B]Psiara[/B] [/COLOR]- ewidentne lekceważenie sprzedających[/FONT][/SIZE]
[/COLOR][SIZE=3][FONT=Arial][COLOR=#ff0000][B]Iza[/B] - [/COLOR][COLOR=black]aukcje wiq[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Arial][B][COLOR=red]Koliberek34[/COLOR] [/B]- za niesolidność[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Arial][COLOR=red][COLOR=#000000][B][COLOR=red]zbyniu_54[/COLOR][/B] - 19,50 chusty od Diany 79 [/COLOR][/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Arial][COLOR=red][B]Mrófffcia[/B] - [COLOR=black]oszustwa[/COLOR][/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Arial][COLOR=#ff0000][B]kacpru[/B] [/COLOR]- 13zł - chusty - aukcja Diany79[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Arial][COLOR=red][B]Cekinka13[/B] [/COLOR]- brak rozliczeń z bazarków[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Arial][COLOR=#ff0000][B]Daro_25[/B] - [/COLOR][COLOR=black]aukcja Ulii[/COLOR] oraz Iza i Avanti[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Arial][B][COLOR=#ff0000]warg2003warg[/COLOR] [/B]- aukcja Minerwy1[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Arial][COLOR=#ff0000][B]violka49 [/B]- [/COLOR][COLOR=black]aukcja BoUnTy[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Arial][COLOR=#ff0000][B]Cavisia[/B] - [/COLOR][COLOR=black]aukcje BoUnTy[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Arial][B][COLOR=#ff0000]*ziba*[/COLOR][/B] - Bazarek Lulka[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Arial][COLOR=red][B]smutnata2[/B] [/COLOR]- za całokształt[/FONT][/SIZE]
[B][COLOR=#ff0000]Ania&Rudy. - [/COLOR][/B]aukcja klaudiaaa
[/QUOTE]
widzę, że nie ma tu mojej "ulubionej" użytkowniczki [COLOR=red][B]ab-agnieszki.[/B][/COLOR] proszę dołączyć ją na szczycie listy. szczegóły w moim podpisie ;)

Posted

[quote name='agaga21']widzę, że nie ma tu mojej "ulubionej" użytkowniczki [COLOR=red][B]ab-agnieszki.[/B][/COLOR] proszę dołączyć ją na szczycie listy. szczegóły w moim podpisie ;)[/QUOTE]

No brakuje [COLOR=red][B]ARKTYKI[/B][/COLOR] z Torunia, ta narobila ...ze wiecej nie potrzeba prosze ja dolaczyc do listy , jest zbanowana...

Posted

Wpłata do Małgoś poszła. Tak, jak pisałam cofnęło mi przelew, a niestety nie miałam dostępu do internetu z powodu pobytu za granicą. Małgoś w chwili obecnej nie ma, ale jak się pojawi, to pewnie potwierdzi.

Pozdrawiam

Posted

Jestem zmuszona zgłosic tutaj do wyjasnienia uzytkowniczke o nicu Isadora7.
Isadora nie rozliczyła sie z allegra cegiełkowego ktore zakonczyło sie 27.06.
Na wysłane pw.30.07 odpowiedziała ze rozesle dyplomiki i sie rozliczy,06.08 nastepne pw i ostrzezenie niestety Isadora nie odpowiedziała na to pw.
Za zrobienie allegra Isadora pobrała pieniazki w kwocie 20zł.

[url]http://allegro.pl/chora-sonia-miks-yorka-daj-jej-szanse-na-dom-i1665564835.html[/url]

Posted

wiem, że Isadora miala jakieś problemy ze zdrowiem,
z mojego bazarku rozliczyła się (jako kupująca) po ok 2 miesiącach

tez był kłopot z pw itd ale w końcu się odezwała

fakt, że ja byłam w innej sytuacji, bo cały czas miałam fant u siebie

pinczerka - jeśli allegro było robione w ramach bazarku, to to jak najbardziej odpowiedni wątek

Posted

[quote name='3 x']wiem, że Isadora miala jakieś problemy ze zdrowiem,
z mojego bazarku rozliczyła się (jako kupująca) po ok 2 miesiącach

tez był kłopot z pw itd ale w końcu się odezwała

fakt, że ja byłam w innej sytuacji, bo cały czas miałam fant u siebie

pinczerka - jeśli allegro było robione w ramach bazarku, to to jak najbardziej odpowiedni wątek[/QUOTE]

Wiem ze była chora i ja to rozumiem,ale jezeli jest na dogo i robi banerki i ogłoszenia itp.to wydaje mi sie ze w pierwszej kolejnosci robi sie porzadek ze sprawami za ktore sie pobrało pieniazki.
Wiesz piesek na ktore zostało wystawione allegro ma troche pieniazkow,ale wyobraz sobie psiaka ktory zbiera na operacje czy na leki....

Posted

[quote name='Pogma']Wpłata do Małgoś poszła. Tak, jak pisałam cofnęło mi przelew, a niestety nie miałam dostępu do internetu z powodu pobytu za granicą. Małgoś w chwili obecnej nie ma, ale jak się pojawi, to pewnie potwierdzi.

Pozdrawiam[/QUOTE]
Tak, potwierdzam wpłatę i wycofuję zarzut.

Posted

A ja mam nietypowa sprawę. Bo chciałabym wpłacić pieniądze za rzecz która do mnie przyszła z bazarku ale nikt nie jest na nie chętny, tzn. nikt nie podał mi nr konta do przelewu na Szarika z bazarku [url]http://www.dogomania.pl/threads/211322-Ciuchy-i-telefon-nokia-dla-ma%C5%82ej-suni-podopiecznej-fibi-%29-do-26.07.2011-do-22.00...Nie[/url] chcę nikogo naciągać, niech te pieniądze pójdą na tego psiaka, czy ktoś może mi dać namiary na konto do przelewu? Bazarek się skończył miesiąc temu...

Posted

Dzisiaj zapłaciłam listonoszce 3,75 zł za zwrotna przesyłkę,której nie odebrała Ulvhedinn przesyłka awizowana dwa razy 3 i 9 sierpnia,zwrócona z powodu Nie odebrano w terminie.

[url]http://www.dogomania.pl/threads/210554-Do-zamkni%C4%99cia-antyki-papeteria-obro%C5%BCa-%C5%9Bpiw%C3%B3r-mata-edukacyjna-do-7.07-do-20.00/page5[/url]