Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeżeli ktoś z Was będzie mógł w przyszłości grosik dołożyć,będziemy wdzięczni ogromnie.

Z serca dziękuję wszystkim tym , którzy wymiernie wspomagali maluszka.

Nie ukrywam że pięknie by było gdyby ta pomoc , choćby w mniejszym zakresie, trwała.

Jeśli chodzi o mnie - to zadeklarowana kwotą będzie do końca roku spływała na konto stowarzyszenia.

Tak więc śmiało możecie przekazywać ją dalej nowym opiekunom Duszka w postaci leków, karmy czy czego tam jeszcze :)

• Upvote 1
Posted

Jeśli chodzi o mnie - to zadeklarowana kwotą będzie do końca roku spływała na konto stowarzyszenia.

Tak więc śmiało możecie przekazywać ją dalej nowym opiekunom Duszka w postaci leków, karmy czy czego tam jeszcze :)

Ogromnie dziękujemy Colette. Mam cichą nadzieją a nawet w to gorąco wierzę że wszystkie życzliwe Duszkowi osoby nadal będą o NIm pamiętać.

To wyjątkowa adopcja; wyjątkowy pies,dom, czas...

Byłoby niegodziwe zostawić nowych Państwa z Dusiowymi problemami samych.

Posted

Rozmawiałam wczoraj z Domkiem Duszka,wszystko u Nich w porządku,Duszek coraz bardziej się otwiera,bawi się,z kotkiem pełna zgoda,broni z koleżanką Swojego podwórka,ma jakieś kolanka i rączki  prawie zawsze do swojej dyspozycji :) .

Wszystkich,którym Dusio leży na sercu Pani Wioleta prosiła serdecznie pozdrowić!

Więc pozdrawiam Was Kochani w imieniu Duszkowego Domku! :)

• Upvote 2
Posted

Miło czytać, że Duszek tak dobrze odnajduje się w nowym domku :)

I pomyśleć, że jeszcze rok temu ta kupka nieszczęścia obsikiwała co popadnie, a rewolucje brzuszkowe non-stop targały jego małym organizmem.

Wiosenko, dziękuję Ci bardzo za dom, czas i nieograniczoną cierpliwość, które udostępniłaś aby wyprowadzić tego szkraba na prostą.

Bez Twojej pracy nie byłoby szans na tak wspaniały domek :)

Powodzenia  w nowej roli ;)

A Duszkowi i jego nowym opiekunom mnóstwa wspólnych radosnych chwil.

Posted

Togaa,takie samo dostalam i jeszcze kilka innych tuz przed moim wyjazdem,ale wstawié pewnie  za jakis czas.

Do skarpety Duszkowej u mnie,dzis wpynélo od naszej Kochanej MikAgi z Mikuska - 50zl. 

Dziekujemy z calego serca Aguniu za pamiec o Dusiu!

...wybaczcie za pisownie i brak polskich znakow,

Posted

Tak,jestem juz  u corci,ale  rodzinka jeszcze sie nie powiekszyla  ;)

No to pewnie siedzicie jak na szpilkach ;) 

Nadal trzymam kciuki :)

Posted

Przyszła ostatnia wpłata z bazarku http://www.dogomania.com/forum/topic/147469-koniec-rozliczam-ciuszki-dla-duszka-na-zwrot-za-paliwo-do-ds-2906-2000/  :)

Łącznie uzbierało się 305,22zł :D

Rewelacja b-b ! :)

ale piękne zakończenie;

Piękne, ale nie chcemy się rozstawać z Duszkiem. Moralny obowiązek.. :) .

Dusiowa Rodzinka powiększyła się o kolejnego bezdomniaka...Sam się wprosił.

40fa509a7a114cc6med.jpg

Czyż nie cudowne?

a97b1cbc5371f79bmed.jpg

• Upvote 3