inka33 Posted June 24, 2015 Posted June 24, 2015 Troszkę nadrabiam zaległości, czytam z mokrymi oczami Duszkowe wieści z Domku i przeogromnie się cieszę! :) :) :) Quote
Colette Posted June 24, 2015 Posted June 24, 2015 Jeżeli ktoś z Was będzie mógł w przyszłości grosik dołożyć,będziemy wdzięczni ogromnie. Z serca dziękuję wszystkim tym , którzy wymiernie wspomagali maluszka. Nie ukrywam że pięknie by było gdyby ta pomoc , choćby w mniejszym zakresie, trwała. Jeśli chodzi o mnie - to zadeklarowana kwotą będzie do końca roku spływała na konto stowarzyszenia. Tak więc śmiało możecie przekazywać ją dalej nowym opiekunom Duszka w postaci leków, karmy czy czego tam jeszcze :) 1 Quote
togaa Posted June 26, 2015 Author Posted June 26, 2015 Jeśli chodzi o mnie - to zadeklarowana kwotą będzie do końca roku spływała na konto stowarzyszenia. Tak więc śmiało możecie przekazywać ją dalej nowym opiekunom Duszka w postaci leków, karmy czy czego tam jeszcze :) Ogromnie dziękujemy Colette. Mam cichą nadzieją a nawet w to gorąco wierzę że wszystkie życzliwe Duszkowi osoby nadal będą o NIm pamiętać. To wyjątkowa adopcja; wyjątkowy pies,dom, czas... Byłoby niegodziwe zostawić nowych Państwa z Dusiowymi problemami samych. Quote
Nadziejka Posted June 26, 2015 Posted June 26, 2015 Serdecznosci zostawiam ogromne Duszenkowi i Panciostwu stokroc :) :) Quote
Dana i Muszkieterowie Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 Wspaniałe wieści :). Ziściły się Duszkowe marzenia o domku :). Wiosna świetnie przygotowała na te zmiany Duszka :). Szczęścia i zdrowia Duszeńku, trzymam mocno kciuki :). Quote
iwna5702 Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 Duszku - Wszystkiego Dobrego na Nową Drogę Zycia :) Quote
WiosnaA Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 Rozmawiałam wczoraj z Domkiem Duszka,wszystko u Nich w porządku,Duszek coraz bardziej się otwiera,bawi się,z kotkiem pełna zgoda,broni z koleżanką Swojego podwórka,ma jakieś kolanka i rączki prawie zawsze do swojej dyspozycji :) . Wszystkich,którym Dusio leży na sercu Pani Wioleta prosiła serdecznie pozdrowić! Więc pozdrawiam Was Kochani w imieniu Duszkowego Domku! :) 2 Quote
Anula Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 Wspaniałe wiadomości praktycznie ze wszystkich stron.Bądź szczęśliwy Duszku w nowym już na zawsze domku. Quote
Colette Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 Miło czytać, że Duszek tak dobrze odnajduje się w nowym domku :) I pomyśleć, że jeszcze rok temu ta kupka nieszczęścia obsikiwała co popadnie, a rewolucje brzuszkowe non-stop targały jego małym organizmem. Wiosenko, dziękuję Ci bardzo za dom, czas i nieograniczoną cierpliwość, które udostępniłaś aby wyprowadzić tego szkraba na prostą. Bez Twojej pracy nie byłoby szans na tak wspaniały domek :) Powodzenia w nowej roli ;) A Duszkowi i jego nowym opiekunom mnóstwa wspólnych radosnych chwil. Quote
togaa Posted June 29, 2015 Author Posted June 29, 2015 No to teraz będziemy się licytowały z Wiosenką na zdjęcia. Która ma lepsze? :) 1 Quote
Poker Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 Fajne zdjęcie.Chyba to jest nowa pańcia Duszka? Quote
ona03 Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 Jakie cudne http://images66.fotosik.pl/1010/4f6e15afdfb62953med.jpg, własne, prywatne kolanka, nareszcie :) Wiosenko, żeby nie Ty......., to Ty nauczyłaś go życ.... Quote
WiosnaA Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 Togaa,takie samo dostalam i jeszcze kilka innych tuz przed moim wyjazdem,ale wstawié pewnie za jakis czas. Do skarpety Duszkowej u mnie,dzis wpynélo od naszej Kochanej MikAgi z Mikuska - 50zl. Dziekujemy z calego serca Aguniu za pamiec o Dusiu! ...wybaczcie za pisownie i brak polskich znakow, Quote
Poker Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 Wiosenki, to Ty już za morzami? Ktoś nowy pojawił się na świecie? Quote
WiosnaA Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 Tak,jestem juz u corci,ale rodzinka jeszcze sie nie powiekszyla ;) Quote
togaa Posted July 3, 2015 Author Posted July 3, 2015 Przewróci się Dusiowi w główce na bank... 2 Quote
Colette Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 Rewelacja! Niesamowity ten Duszkowy domek :) Oby ta bajka trwała jak najdłużej! 1 Quote
halszka Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 zaglądam po dłuższej przerwie i ogromnie się cieszę z tego co czytam i co widzę na zdjęciach :) Quote
b-b Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 Tak,jestem juz u corci,ale rodzinka jeszcze sie nie powiekszyla ;) No to pewnie siedzicie jak na szpilkach ;) Nadal trzymam kciuki :) Quote
b-b Posted July 11, 2015 Posted July 11, 2015 Przyszła ostatnia wpłata z bazarku http://www.dogomania.com/forum/topic/147469-koniec-rozliczam-ciuszki-dla-duszka-na-zwrot-za-paliwo-do-ds-2906-2000/ :) Łącznie uzbierało się 305,22zł :D 1 Quote
togaa Posted July 12, 2015 Author Posted July 12, 2015 Przyszła ostatnia wpłata z bazarku http://www.dogomania.com/forum/topic/147469-koniec-rozliczam-ciuszki-dla-duszka-na-zwrot-za-paliwo-do-ds-2906-2000/ :) Łącznie uzbierało się 305,22zł :D Rewelacja b-b ! :) ale piękne zakończenie; Piękne, ale nie chcemy się rozstawać z Duszkiem. Moralny obowiązek.. :) . Dusiowa Rodzinka powiększyła się o kolejnego bezdomniaka...Sam się wprosił. Czyż nie cudowne? 3 Quote
Recommended Posts