Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Po kolei. Niestety do innych psów zachowuje się agresywnie, nie chce zrobić krzywdy ale jednak straszy. Raz nawet wszczepiła zęby i szarpała i musiałam ostrzej zareagować. Po tym zdarzeniu trochę się mnie boi. Innych ludzi obcych też się boi.
Ale ostatnie dwa psy z którymi ją wypuściłam- ignorowała. Sprawdzam na razie różne możliwości.
Ma spory apetyt. Sterylka będzie w poniedziałek.

Posted

Lilu, a miałaś okazję sprawdzić jak Mika chodzi na smyczy? I czy próbowałaś ją wziąć choć na chwilę do domu, czy chce w ogóle tam wchodzić? A jeśli tak, to jak się zachowuje? I jak z zachowaniem czystości w kojcu?

Posted

Nie ukrywam i nie ukrywałam że sierpień będzie ciężki i praca z Miłką musi poczekać. Teraz mam młyn i dużą rotację, musi sie skończyć wakacyjna gorączka. Wtedy zaczniemy na spokojnie łączyć małą i próbować z domem. Ona wszystko robi ze strachu. Jak poczuje sie pewnie to i agresja się zmniejszy.

Posted

Ponieważ wyjeżdżam na tydzień i nie będę miała dostępu do neta przelałam dzisiaj na konto LILUtosi 750zł: z tego 372zł to opłata za 31 dni hotelikowania za sierpień i 378zł-zaliczka na sterylkę+biochemia. Jak już będą znane dokładne koszty sterylki/biochemii to różnicę ureguluje się po moim powrocie z urlopu.
Wszelkie wpłaty dla MIKI (jeśli takowe będą w tym tygodniu) zapiszę po powrocie z urlopu.
A Ty MIKA zachowuj się grzecznie!!!! :-). Trzymam kciuki żeby sterylka przebiegła bezproblemowo i żeby Mikunia szybko wróciła do formy po zabiegu.

Posted

[quote name='Elisabeta']Sara, jeśli to wyjazd wypoczynkowy, to pięknego wypoczynku Ci życzę. :) Wracaj szybko. :)
Tydzień bez Dogomanii??? :crazyeye:;)[/QUOTE]

Dziękuję Elisabeta:-). Tak, wyjazd wypoczynkowy:-). Bez Dogomanii tydzień wytrzymam , najgorzej martwię się jak wytrzymam bez mojej Saruni, to chyba pierwszy wyjazd bez niej. Sarunia będzie pod opieką rodzinki ale będę tęsknić ogromnie:-(.