Kejciu Posted March 25, 2014 Author Posted March 25, 2014 teresaa118 napisał(a):A ja poprosze na wszelki wypadek konto Bardzo dziękujemy - na konto KOKO wpłynęło 80zł!!!! :loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Nutusia Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 A co u niej?... Czy jako Kokoszka zamierza znieść jajo na Wielkanoc? ;) Quote
Kejciu Posted March 26, 2014 Author Posted March 26, 2014 bukowa napisał(a):no właśnie, co tam u Koko? są jakieś niusy? Dzisiaj zamieniłam słowo poprzez facebook z Dexterką że za jakiś tydzień będziemy umawiać Koko na sterylkę :) Quote
b-b Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 Ślicznotko wielki dzien przed tobą:) Będziemy trzymać kciuki :) Quote
Marysia R. Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 malagos napisał(a):Koko-dżambo :) i do przodu! Ja bym powiedziała nawet "Koko-dżambo i... do domu!":lol: Quote
Ziutka Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 Marysia O. napisał(a):Ja bym powiedziała nawet "Koko-dżambo i... do domu!":lol: Ooooo dobrze prawisz Marysiu :) Quote
Kejciu Posted March 27, 2014 Author Posted March 27, 2014 Dexterka zalatana - poproszę aby na początku tyg postarała się umówić termin sterylki Koko i może coś więcej nam opowie o Kokulcu - jakiego szukać domku i jaki tekst kleić do ogłoszeń :) Koko dostała zabezpieczenie na kleszcze od Fundacji Fioletowy Pies Quote
Mattilu Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 Koko, mam nadzieje ze tam u Dexterki maja takich sterylkowych miszczow jak u Kasi i Nutusi :) Quote
b-b Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 bukowa napisał(a):zaglądam do Kokoliny I ja się zjawiam z nadzieją na nowe zdjęcia :) Quote
dexterka Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 zdjęcia będą , ale nie Kokolinki , a jej szczepień i paragonu ( który dopiero dzisiaj odebrałam ). Koko coraz lepiej się u nas odnajduje, szaleje z psiakami ile wlezie. W zabawie jest bardzo szalona, dlatego najlepiej czuje się w towarzystwie Alfa:) Nie reaguje za żadne komendy, niczego bidulka nie umie, w dodatku przyjście do człowieka na zawołanie źle jej się kojarzy:( Musiała być wtedy od razu zapinana na łańcuch , dlatego tak się boi. Jak ją wołam to przybiega , widać,że chce podbiec ,ale gdy wyciągam w jej kierunku rękę to ucieka. Musicie sobie wyobrazić jaki jest ubaw , gdy muszę ją do kojca zamknąć. Nie raz pół godziny się z nią w ciuciubabkę bawię :P Na szczęście jest bardzo łakoma i gdy mam smakołyki to bez problemu daje się zamknąć. Bardzo smakują jej puszki od Kejciu i Ziutki :) Ja jej do tego dodaję makaron to wtedy jej wniebowzięta.Jest bardzo pozytywnym psiakiem, wszędzie jej pełno, wszystkie psy zaczepia, chyba nadrabia dzieciństwo , którego nie miała. Dosłownie jakbym miała szczeniaczka a nie kilkuletnią suczkę. Rozmawiałam dzisiaj z wetką i będziemy ją sterylizować w przyszłym tygodniu, ale dokładnie nie wiem w który dzień , bo wetka nie zna jeszcze grafiku pracy w klinice i schronisku. Koszt 220zl. Quote
Ziutka Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 Madziu, ile jeszcze puszek jest ? Bo nie wiem czy juz dokupujemy czy czekamy ;) Kokolino nasze Kochane....czytam sobie o tobie i nawet nie wiesz jak bardzo bym chciała Cie wymiziać, ehh! Quote
b-b Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 Jak tu przychodzić na zawołanie kiedy tak fajnie jest biegać :D Nauczy się maleńka jak tylko pojmie, że to wiąże się z czymś fajnym:) Quote
Nutusia Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 Kokucha - nikt Cię już nigdy w życiu nie zapnie na łańcuch!!!!!!! Quote
Kejciu Posted March 30, 2014 Author Posted March 30, 2014 Zapraszam na bazarek 50% dla Koko http://www.dogomania.pl/forum/threads/252082-Bazarek-Og%C5%81osZenIowY!!!-Dla-KoKo-i-WieRy-do-30-04-GRATISY-przy-zakupie-5-pakiet%C3%B3w-!!!?p=22017233#post22017233 Quote
Kejciu Posted March 30, 2014 Author Posted March 30, 2014 Przelałam na konto Dexterki 65zł za szczepienia Kokolindy Quote
b-b Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 Koko myszko kochana dzisiaj kończy się Twój bazarek :) Kejciu proszę na PW o Twoje dane abym mogła je zaraz w rozliczeniach podawać - tak ja się umawiałyśmy a raczej ja wymusiłam na Tobie:diabloti: Quote
Nutusia Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 kejciu napisał(a):Przelałam na konto Dexterki 65zł za szczepienia Kokolindy Matko moja - co za godzina postu! :crazyeye: Już nie spałaś, czy jeszcze?... :cool3::mad: Quote
Kejciu Posted March 31, 2014 Author Posted March 31, 2014 b-b napisał(a):Koko myszko kochana dzisiaj kończy się Twój bazarek :) Kejciu proszę na PW o Twoje dane abym mogła je zaraz w rozliczeniach podawać - tak ja się umawiałyśmy a raczej ja wymusiłam na Tobie:diabloti: Kochana aby tylko takie wymuszenia były :):):) to będzie dobrze :) Nutusia napisał(a):Matko moja - co za godzina postu! :crazyeye: Już nie spałaś, czy jeszcze?... :cool3::mad: Cysiulek się rozchorował to i spać nie mogłam :( Quote
Recommended Posts