Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 555
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

teresaa118 napisał(a):
A ja poprosze na wszelki wypadek konto

Bardzo dziękujemy - na konto KOKO wpłynęło 80zł!!!!

:loveu::loveu:
:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

bukowa napisał(a):
no właśnie, co tam u Koko? są jakieś niusy?

Dzisiaj zamieniłam słowo poprzez facebook z Dexterką że za jakiś tydzień będziemy umawiać Koko na sterylkę :)

Posted

Dexterka zalatana - poproszę aby na początku tyg postarała się umówić termin sterylki Koko i może coś więcej nam opowie o Kokulcu - jakiego szukać domku i jaki tekst kleić do ogłoszeń :)

Koko dostała zabezpieczenie na kleszcze od Fundacji Fioletowy Pies

Posted

zdjęcia będą , ale nie Kokolinki , a jej szczepień i paragonu ( który dopiero dzisiaj odebrałam ).

Koko coraz lepiej się u nas odnajduje, szaleje z psiakami ile wlezie. W zabawie jest bardzo szalona, dlatego najlepiej czuje się w towarzystwie Alfa:) Nie reaguje za żadne komendy, niczego bidulka nie umie, w dodatku przyjście do człowieka na zawołanie źle jej się kojarzy:( Musiała być wtedy od razu zapinana na łańcuch , dlatego tak się boi. Jak ją wołam to przybiega , widać,że chce podbiec ,ale gdy wyciągam w jej kierunku rękę to ucieka. Musicie sobie wyobrazić jaki jest ubaw , gdy muszę ją do kojca zamknąć. Nie raz pół godziny się z nią w ciuciubabkę bawię :P
Na szczęście jest bardzo łakoma i gdy mam smakołyki to bez problemu daje się zamknąć. Bardzo smakują jej puszki od Kejciu i Ziutki :) Ja jej do tego dodaję makaron to wtedy jej wniebowzięta.Jest bardzo pozytywnym psiakiem, wszędzie jej pełno, wszystkie psy zaczepia, chyba nadrabia dzieciństwo , którego nie miała. Dosłownie jakbym miała szczeniaczka a nie kilkuletnią suczkę. Rozmawiałam dzisiaj z wetką i będziemy ją sterylizować w przyszłym tygodniu, ale dokładnie nie wiem w który dzień , bo wetka nie zna jeszcze grafiku pracy w klinice i schronisku. Koszt 220zl.

Posted

Madziu, ile jeszcze puszek jest ? Bo nie wiem czy juz dokupujemy czy czekamy ;)

Kokolino nasze Kochane....czytam sobie o tobie i nawet nie wiesz jak bardzo bym chciała Cie wymiziać, ehh!

Posted

Jak tu przychodzić na zawołanie kiedy tak fajnie jest biegać :D
Nauczy się maleńka jak tylko pojmie, że to wiąże się z czymś fajnym:)

Posted

Koko myszko kochana dzisiaj kończy się Twój bazarek :)
Kejciu proszę na PW o Twoje dane abym mogła je zaraz w rozliczeniach podawać - tak ja się umawiałyśmy a raczej ja wymusiłam na Tobie:diabloti:

Posted

kejciu napisał(a):
Przelałam na konto Dexterki 65zł za szczepienia Kokolindy

Matko moja - co za godzina postu! :crazyeye: Już nie spałaś, czy jeszcze?... :cool3::mad:

Posted

b-b napisał(a):
Koko myszko kochana dzisiaj kończy się Twój bazarek :)
Kejciu proszę na PW o Twoje dane abym mogła je zaraz w rozliczeniach podawać - tak ja się umawiałyśmy a raczej ja wymusiłam na Tobie:diabloti:

Kochana aby tylko takie wymuszenia były :):):) to będzie dobrze :)

Nutusia napisał(a):
Matko moja - co za godzina postu! :crazyeye: Już nie spałaś, czy jeszcze?... :cool3::mad:

Cysiulek się rozchorował to i spać nie mogłam :(