Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 555
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo się cieszę, że Koko już bezpieczna:) I jestem w szoku, że ona taka mała. Na podstawie tych zdjęć na początku myślałam że jest dużym psem:crazyeye: A to taki uroczy maluszek:)

Posted

Zrobienie Koko zdjęć graniczy z cudem :) Mała jest tak aktywna ,że musieliśmy wziąć ją na smycz ,żeby co nieco zrobić. I tak efekt marny. :P Korzysta z wolności ile wlezie, biega po całym ogrodzie, wszystko wącha, wszystkiego jest ciekawa. Nie reaguje na wołanie, przychodzi dopiero jak uzna ,że nie ma więcej niż ciekawego do zobaczenia:P bardzo chaiałaby pobawić się z innymi psiakami, piszczy jak je widzi, merda ogonkiem i chce całowac przez kraty. Niestety musi jeszcze chwilkę poczekać- jutro rano jedziemy ją zaszczepić na wściekliznę i wirusówki koszt ok 60zł jak dobrze pamiętam. Mam nadzieję,że jutro uda mi się nagrać jej popisowy numer to padniecie ,ze śmiechu i wzruszenia :)

Przykro mi nie udało się zrobić lepszych zdjęć:

Posted

Madziu, pisz o tym popisowym numerze ! :)
Potem go zobaczymy jak nagrasz.
Niech Ci nie bedzie przykro z powodu fotek, zdążysz zrobić jeszcze nie raz dobre foty :)

Kochana Koko, nareszcie może wąchać trawkę i kwiatki :)

Posted

bukowa napisał(a):
Kiedy ją ogłaszamy? tradycyjnie mogę jej wykupić pakiecik ogłoszeń

Najprawdopodobniej dzisiaj Dexterce uda się podjechać z nią do weta - na ogólny przegląd - na szczepienie na wirusówki + umówienie na sterylizację - bo w mojej ocenie nie ma co wcześniej wydawać Koko do domku zanim nie zrobimy sterylki.
Jak będziemy wiedzieć jaki Koko ma stosunek do innych psiaków ( narazie nie wiemy bo nie ma szczepień i nie ma styczności z innymi pieskami ), w jakim jest wieku i inne podstawowe informacje + zdjęcia - ruszymy z ogłoszeniami :)

Posted

Prześliczna jest! Trzeba jej będzie koniecznie zrobić fotkę przy człowieku, np. na kolankach ;) bo wciąż na fotkach wygląda na sporą ;) Niech się cieszy wolnością - jej prawo. Nasz Oskar 1,5 roku tkwił na łańcuchu, a przez kolejne 10 nadrabiał zaległości ruchowe :)

Posted

Musimy poczekać na Dexterkę aby cosik napisała i na fotki.
Wiera wróciła dziś z adopcji - po adopcji razem z Ziutką zdecydowałyśmy się pomóc kolejnej bidzie - właśnie KOKO - na miejsce Wiery - ale adopcja niestety była nieudana i Wiera dziś wróciła - w związku z tym z Ziutką mamy teraz dwa psy na utrzymaniu a taki scenariusz wogóle nie brał pod uwagę przeze mnie :( masakra :(