Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 555
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Mazowszanka2']Ja nie popędzam, tylko jestem ciekawa czy już zapłacili.
Bo też mają poślizgi w zwracaniu pieniędzy.[/QUOTE]

Dexterka zapłaciła ze swoich - wczoraj miała podjechać do weta po fakturę ale nie wiem czy jej się udało bo jest chora - dzisiaj zadzwonię do niej i zapytam no i oczywiście napiszę :)

Posted

[quote name='Nutusia']Kokocha - jajo wielkanocne już wysiedziałaś? ;)[/QUOTE]
Jeśli kokocha coś zniesie to na 100% będzie to jajko z niespodzianką :D

Posted

wczoraj wieczorem byłam u weta i dzisiaj rano już wszystko wysłałam priorytetem. Jutro list powinien być w fundacji:)

Kokoszce ściągnęliśmy już szwy, była bardzo dzielna, grzecznie leżała. Ranka już prawie wygojona. Nie ma już większego problemu z jedzeniem suchej karmy, co na początku bez dosmaczania było prawie niemożliwe. Mam sporo zdjęć , ale coś mi się dzieje z internetem, strasznie zamula. Ustawię na noc dodawanie zdjęć do picassy to na rano powinny być:P
Nie wiem czemu , ale n ie ma żadnego odzewu na ogłoszenia suczki:( Ona przecież taka śliczna.... i już w pełni gotowa do adopcji!!

Posted

[quote name='b-b']Jeśli kokocha coś zniesie to na 100% będzie to jajko z niespodzianką :D[/QUOTE]

jedno jest pewne - nie będzie to KINDER NIESPODZIANKA! :)

Posted

[quote name='kejciu']jedno jest pewne - nie będzie to KINDER NIESPODZIANKA! :)[/QUOTE]
Kinder to już nie kokoszka zniesie:D

Posted

Ludzie to straszliwe goopki som - zamiast tych wszystkich palem, jajek, zajęcy, żarcia, supermarketów i innych bab, adoptowaliby na święta psa i dopiero byłaby... radocha!

Posted

[quote name='b-b']

Bardzo dziękujemy i wzajemnie zdrowych i pogodnych świąt życzymy.

Kokolina dostała od WIELKANOCNEGO KJÓJIĆKA ( Ziutencji ) 100zł
ogromne podziękowania!

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Dziewczynki jak Koko reaguje na koty ???[/QUOTE]

Z tego co mi sie wydaje u Dexterki chyba jakieś kociaste są - ale czy była sprawdzana to musi się wypowiedzieć Dexterka :)
wiemy napewno że akceptuje i toleruje inne psiaki zarówno suczki jak i psy - bawi się z każdym - szaleje jak szczeniak - nadal pewnie nadrabia czas stracony na łańcuchu....

Posted

[quote name='kejciu']Z tego co mi sie wydaje u Dexterki chyba jakieś kociaste są - ale czy była sprawdzana to musi się wypowiedzieć Dexterka :)
wiemy napewno że akceptuje i toleruje inne psiaki zarówno suczki jak i psy - bawi się z każdym - szaleje jak szczeniak - nadal pewnie nadrabia czas stracony na łańcuchu....[/QUOTE]

ciocia a jak duża jest Koko ??? Mam sprawdzony naprawdę fajny domek w Mysłowicach ....do towarzystwa 2 koty Persy ( kocie dziewczyny ) Państwo szukają nie dużej suczki która dogada się z kocimi dziewczynami.

Posted

[quote name='Martika@Aischa']ciocia a jak duża jest Koko ??? Mam sprawdzony naprawdę fajny domek w Mysłowicach ....do towarzystwa 2 koty Persy ( kocie dziewczyny ) Państwo szukają nie dużej suczki która dogada się z kocimi dziewczynami.

Sięga prawie pod kolanko :)

jeśli Państwo są zainteresowani - przekaż proszę prośbę o kontakt do Dexterki - 695 988 940 - dziękuję że o Koko pamiętasz :)