Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 555
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zapewne poznaje świat - jak Dexterka będzie potwierdzi otrzymanie karmy i puszek oraz podeśle rozliczenie za szczepienie - w tego co wiem w najbliższym czasie chyba będzie umawiana sterylizacja.

Posted

potwierdzam,że karma oraz puszki do mnie dotarły:) Koko puszkami jest zachwycona, karma sucha smakuje jej dużo mniej. bardzo często mam tak,że psiaki które przychodza z interwencji bądź schroniska , o dziwo, często grymaszą przy jedzeniu. Póki co jadła puszki z makaronem , ale teraz zacznę je mieszać z karmą , aby do niej się przyzwyczaiła. Została tez zaszczepiona wściekliznę oraz wirusówki ( 60zł). Wetka oceniła ją jako 2-3 letnią.

Kokoszka jest cudna:)) Mega pozytywna- biega , szkacze, wariuje. Uwielbia zabawy z psami , taplanie w wodzie, moczenie w kałużach a potem tarzanie się w ziemi. No i znalazła sobie towarzysza tych wybryków- mojego Alfa! Dzisiaj tak się wybrudzili ,że myślałam,iż Alf to Tolek :P Pokochała wszystkie psy jakie u mnie poznała, jest wobec nich bardzo uległa. Chodzenie z nią na smyczy początkowo to była jedna wielka masakra, ciągnęła jak parowóz, ale wystarczyło kilka upomnień , kilka smaczków i jest znacznie lepiej.
Nie potrafię sobie wyobrazic jak taki energiczny i młody piesek mógł spędzać całe dnie na łańcuchu :roll:

Posted

No zobaczcie czy oni nie mają takich samych pomysłów

Alf:

[video=youtube;icTuiruktHs]https://www.youtube.com/watch?v=icTuiruktHs[/video]

Koko:

[video=youtube;yRCn99H-7Fw]https://www.youtube.com/watch?v=yRCn99H-7Fw[/video]

Posted

[quote name='b-b']Obiecany bazarek dla Ślicznotki :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/251950-SZLAFROKI-na-Koko-do-31-03-20-00?p=21998077#post21998077

Czy wpłaty mogą iść na skarbnika, który się ze mną rozliczy z kosztów wysyłki i pakowania?
Zawsze tak robię na moich bazarkach - jeśli jest to możliwe - aby nie pogubić się w wpłatach z różnych bazarków :)

W tej chwili rozliczam 3 bazarki więc wolałabym jeśli to możliwe nie brać na siebie kolejnego do pilnowania wpłat - mój czas jest bardzo okrojony w chwili obecnej ponieważ się przeprowadzam i czasowo nie podołam :(zwłaszcza że z nikim nie ustalałam tego :( może ktoś inny z odwiedzających wątek się zgodzi aby potem rozliczyć się z Tobą z wysyłek?jacyś chętni?

Bardzo dziękuję za bazarek dla Kokuni:loveu:

edit.
Wezmę to na siebie -bałam się że na bazarku będzie np. 100 fantów i że wysyłek by było sporko :)ale poradzę sobie :)
jeszcze raz bardzo dziękuję :)

Posted

kejciu napisał(a):

edit.
Wezmę to na siebie -bałam się że na bazarku będzie np. 100 fantów i że wysyłek by było sporko :)ale poradzę sobie :)
jeszcze raz bardzo dziękuję :)

Dzięki :)