Ziutka Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 kejciu napisał(a): :):):) Kolejna bida uratowana - teraz tylko domek i siup :) I kolejna bida trafi pod nasze skrzydełka :D Quote
Kejciu Posted March 17, 2014 Author Posted March 17, 2014 Ziutka napisał(a):I kolejna bida trafi pod nasze skrzydełka :D Dokładnie tak:):):) Quote
Kejciu Posted March 17, 2014 Author Posted March 17, 2014 Kwiaciarenka napisał(a):Jest cudna i te oczy,Piękne. Mamy nadzieję że szybko znajdzie kochający domek :)Te oczy też mnie i Ziutkę zauroczyły :) Quote
Ziutka Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 Jakiś banerek by sie naszej Niuni przydał :) Quote
Kejciu Posted March 17, 2014 Author Posted March 17, 2014 Ziutka napisał(a):Jakiś banerek by sie naszej Niuni przydał :) Jest jakiś bazarek może gdzie ktoś robi banerki? Quote
Ziutka Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 kejciu napisał(a):Jest jakiś bazarek może gdzie ktoś robi banerki? Spoko, załatwi się cosik :) Quote
Kejciu Posted March 17, 2014 Author Posted March 17, 2014 Ziutka napisał(a):Spoko, załatwi się cosik :) no ja myślę :):):) Quote
b-b Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 Przypadek sprawił, że się tu znalazłam. Imię Koko mnie "zwabiło".Tak wołam czasami na swoją sunię Yoko. Mała jest urocza i jak czytam już bezpieczna:multi: Będę zaglądać:) Quote
Ziutka Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 b-b napisał(a):Przypadek sprawił, że się tu znalazłam. Imię Koko mnie "zwabiło".Tak wołam czasami na swoją sunię Yoko. Mała jest urocza i jak czytam już bezpieczna:multi: Będę zaglądać:) Witaj Kochana b-b :) zaglądaj do nas koniecznie ! Quote
b-b Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 Ziutka napisał(a):Witaj Kochana b-b :) zaglądaj do nas koniecznie ! Jeśli będzie trzeba i będę mogła to też oczywiście chociaż trochę pomogę maleńkiej:) Quote
Ziutka Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 b-b napisał(a):Jeśli będzie trzeba i będę mogła to też oczywiście chociaż trochę pomogę maleńkiej:) Dziekujemy :) będziemy pamiętać jak coś :) Quote
Kejciu Posted March 17, 2014 Author Posted March 17, 2014 [quote name='b-b']Jeśli będzie trzeba i będę mogła to też oczywiście chociaż trochę pomogę maleńkiej:) Bardzo dziękujemy :) Dexterka jutro pewnie nas na wątku odwiedzi - dla Niej to również był dzień pełen wrażeń :) Aby Koko miała co jeść zamówiłyśmy jej z Ziutką karmę, puszki i gryzaki - aby pierwsze dni początku jej nowego życia znosła lepiej - i mając zajęcie :) Quote
Ziutka Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 Mattilu napisał(a):Ale wyposazylyscie panienke :) Niech ma Kokolec mały :) na dobry początek ;) Mam nadzieje, że nic jej nie zabraknie ;) Quote
Mazowszanka13 Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 [quote name='kejciu']Jest jakiś bazarek może gdzie ktoś robi banerki? Za darmo i szybko: http://www.dogomania.pl/forum/threads/233157-Free-Unique-Graphics-by-Mani2000-%29 Quote
dexterka Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 Jestem tak na szybko w przerwie między obowiązkami :smile: Koko od wczorajszego , poźnego wieczora jest u mnie:smile: dzieki pomocy dziewczyn z Fioletowego Psa udało się ją tak szybko przywieźć i nawet została odebrana polubownie. Fundacja dostała zrzeczenie się psa na siebie. Koko sięga po połowy łydki, jest niższa niż wydawało mi się na zdjęciach. Noc przespała spokojnie, w końcu miała ciepła budę , michę jedzonka. Rano pozwiedzała cały ogród , nie chciała w ogóle przyjść do mnie na zawołanie:smile: Dostała od fioletowego odrobaczenie i kropelki na pchły i kleszcze. Wydaje się ,że z psiakami powinna się dogadać bez problemu, ale o tym przekonamy się po szczepieniach. Quote
Nutusia Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 Do połowy łydki?!?!? A to kurdupelek! :) Wcale się nie dziwię, że nie chciała przyjść. Pewnie nie wierzy, że nie uczepisz jej na łańcuchu :( Quote
Ziutka Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 [quote name='b-b']Na szybko. Może ktoś lepsze zrobi :) Dla mnie super :) dziękujemy ! Quote
Kejciu Posted March 18, 2014 Author Posted March 18, 2014 Dziękuję wszystkim zaglądającym i kibicującym :) Bannerki śliczne - już sobie ukradłam :) czekamy zatem na fotorelację Kokuni :) Quote
Kwiaciarenka Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 kejciu napisał(a):Dziękuję wszystkim zaglądającym i kibicującym :) Bannerki śliczne - już sobie ukradłam :) czekamy zatem na fotorelację Kokuni :) i ja zaglądam.:lol: Quote
Recommended Posts