dexterka Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 (edited) Kokoszka już po sterylce:) Zabieg się przedłużył ponieważ suczka miała dość wzdęte jelita i ciężko było " dostać" się do macicy. Jest prawdopodobne ,że Koko ma zaburzone trawienie. Wetka była prawie spóźniona do kliniki , dlatego dopiero jutro wieczorem się z nią spotkam i porozmawiamy o tych jelitach, bo do końca nie wiem o co chodzi. Koko była cały dzień mocno zamulona, ale za każdym razem chętna na króciutkie spacerki. Było sisiu. Dzień spędziła w boksie wewnętrznym udostępnionym przez Tolka, a na noc wezmę ją do domu, aby mieć na oku. Już baterię do aparatu ładuję:) Tymczasem wysyłam fotki ,które wykonała Magda z Fioletowego psa. Szkoda ,że ja nie potrafię takich zdjęć robić. Jeszcze..... Edited April 9, 2014 by dexterka Quote
Kejciu Posted April 7, 2014 Author Posted April 7, 2014 Z bazarku b-b dopisuję kwotę 88,70zł link: http://www.dogomania.pl/forum/threads/251950-ROZLICZAM-SZLAFROKI-na-Koko-do-31-03-20-00 ŚLICZNIE DZIĘKUJEMY!!!! Quote
Ziutka Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 Biduleńka....widać na tych fotkach, że cierpi maleństwo nasze... Ale jutro już bedzie lepiej :) Quote
Kejciu Posted April 8, 2014 Author Posted April 8, 2014 [quote name='Ziutka']Biduleńka....widać na tych fotkach, że cierpi maleństwo nasze... Ale jutro już bedzie lepiej :)[/QUOTE] Dziś to już pewnie zapomni że cokolwiek miała robione :) [quote name='Szarotka']Mina nie wyrazna ...[/QUOTE] mina nie tęga - Koko zabrana została możliwe że pierwszy raz w życiu do pomieszczenia - do domu - więc to napewno też dodatkowo spotęgowało stres - ale dzisiaj już będzie tylko lepiej -ciekawe jak zniosła noc. Aby ranka szybko się zagoiła - najgorsze już za nami - zawsze jest ryzyko podczas narkozy i ja tego najbardziej się boję dlatego nie zazdroszczę Dexterce że musi przez te stresy przechodzić sama - z naszym tylko duchowym wsparciem :) Quote
Nutusia Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 A ja jestem ciekawa jak się Kokunia w domu zachowywała - czy bardzo ją "zamknięcie" paraliżowało... Dochodź do formy, mała torpedo, bo czas iść na swoje! Quote
Mazowszanka13 Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 kejciu, głupio mi bardzo :oops:, ale cały czas nie ma odpowiedzi na wątku Akcja Sterylizacja. Mieli w poniedziałek założyc nowy wątek z nowymi rozliczeniami i cisza. 3 x zniknęła "podwójnie", bo poprosiłam o druk plakatu Liska i też nie odpowiada. Quote
Kejciu Posted April 8, 2014 Author Posted April 8, 2014 [quote name='Mazowszanka2']kejciu, głupio mi bardzo :oops:, ale cały czas nie ma odpowiedzi na wątku Akcja Sterylizacja. Mieli w poniedziałek założyc nowy wątek z nowymi rozliczeniami i cisza. 3 x zniknęła "podwójnie", bo poprosiłam o druk plakatu Liska i też nie odpowiada. Przecież to nie Twoja wina spokojnie - dziękuję za chęci i za zgłoszenie. Koszty sterylizacji pokryjemy pieniędzmi z bazarków :) Quote
Mattilu Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 Zaglądam do Koko i zdrowia życzę malutkiej :-) Quote
konfirm13 Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 Wreszcie i ja trafiłam do Koko. Śliczna pieska, chociaz teraz po operacji - bidulka. Wracaj szybko do zdrowia, malutka :). Quote
dexterka Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 Kokoszka ma się już znacznie lepiej, nie to co w poniedziałek. Zachowuje się już zupełnie normalnie. Dzisiaj podaliśmy jej antybiotyk. początkiem przyszłego tygodnia będziemy ściągali szwy. A co lepsze apetyt ma znacznie większy niż przed operacją , oszczędzam jej ruch i chyba z nudów wszystko od razu zjada. Kejciu i Ziutka zamówiły jest wcześniej razem z karmą trochę gryzaków , które teraz umilają jej ten leniwy czas. Dziewczyna też została zachipowana na sterylce, czyli jest już w pełni gotowa aby trafić do nowego domku!! Quote
bukowa Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 [quote name='dexterka']Kokoszka już po sterylce:) Zabieg się przedłużył ponieważ suczka miała dość wzdęte jelita i ciężko było " dostać" się do macicy. Jest prawdopodobne ,że Koko ma zaburzone trawienie. Wetka była prawie spóźniona do kliniki , dlatego dopiero jutro wieczorem się z nią spotkam i porozmawiamy o tych jelitach, bo do końca nie wiem o co chodzi. Koko była cały dzień mocno zamulona, ale za każdym razem chętna na króciutkie spacerki. Było sisiu. Dzień spędziła w boksie wewnętrznym udostępnionym przez Tolka, a na noc wezmę ją do domu, aby mieć na oku. Już baterię do aparatu ładuję:) Tymczasem wysyłam fotki ,które wykonała Magda z Fioletowego psa. Szkoda ,że ja nie potrafię takich zdjęć robić. Jeszcze..... prześliczna jest na tym pierwszym zdjęciu może użyć go do ogłoszeń? Quote
Kejciu Posted April 9, 2014 Author Posted April 9, 2014 [quote name='bukowa']prześliczna jest na tym pierwszym zdjęciu może użyć go do ogłoszeń?[/QUOTE] Oczywiście zdjęcie będzie jako główne w ogłoszeniach :) narazie musimy poogarniać zlecenia bazarkowe - z bazarku ogłoszeniowego - i ruszamy z ogłaszaniem Kokolindy :) Super że czuje się dobrze - napewno szybciutko zapomni że cokolwiek miała robione :) Quote
b-b Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 Zdrowiej szybko Kokolinko :D Dexterko chciałam odpisać ale masz pełną skrzynkę :) Quote
Kejciu Posted April 10, 2014 Author Posted April 10, 2014 (edited) Zapisuję 100zł OD Ziutki dla Kokoszki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [SIZE=2]Dexterka troszkę się pochorowała :( szybkiego powrotu do zdrowia!!! Edited April 10, 2014 by kejciu Quote
Kejciu Posted April 10, 2014 Author Posted April 10, 2014 Chyba najwyższa pora zaktualizować pierwszy post - treść ogłoszeń i nowe zdjęcia :) postaram się dzisiaj za to zabrać - ale jak to u mnie z czasem jest każdy wie :( Jeszcze trochę będę nieobecna ale po świętach mam nadzieję wszystko wróci do normy :):):) Quote
bukowa Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 czy trzeba wykupić ogłoszenia dla Koko? wystarczy jedno słowo:) Quote
Kejciu Posted April 10, 2014 Author Posted April 10, 2014 [quote name='bukowa']czy trzeba wykupić ogłoszenia dla Koko? wystarczy jedno słowo:)[/QUOTE] Bukowa - mamy jeszcze nie wykorzystane pakiety w poprzedniego bazarku - ruszymy dzisiaj aby zbombardować net ogłoszeniami przed weekendem :):):) także czeka mnie prawocowity wieczór nad wymyślaniem tekstów a Ziutkę na ogłaszaniu :):):) Quote
Ziutka Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 [quote name='kejciu']Zapisuję 100zł do Ziutki dla Kokoszki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [SIZE=2]Dexterka troszkę się pochorowała :( szybkiego powrotu do zdrowia!!! Dzięki, chcesz konto ? :D Quote
Kejciu Posted April 10, 2014 Author Posted April 10, 2014 [quote name='Ziutka']Dzięki, chcesz konto ? :D[/QUOTE] nieeeee :D Kokoszka stówki nie odda! :D Quote
Recommended Posts