Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Kokoszka już po sterylce:) Zabieg się przedłużył ponieważ suczka miała dość wzdęte jelita i ciężko było " dostać" się do macicy. Jest prawdopodobne ,że Koko ma zaburzone trawienie. Wetka była prawie spóźniona do kliniki , dlatego dopiero jutro wieczorem się z nią spotkam i porozmawiamy o tych jelitach, bo do końca nie wiem o co chodzi.

Koko była cały dzień mocno zamulona, ale za każdym razem chętna na króciutkie spacerki. Było sisiu. Dzień spędziła w boksie wewnętrznym udostępnionym przez Tolka, a na noc wezmę ją do domu, aby mieć na oku. Już baterię do aparatu ładuję:)

Tymczasem wysyłam fotki ,które wykonała Magda z Fioletowego psa. Szkoda ,że ja nie potrafię takich zdjęć robić. Jeszcze.....

Edited by dexterka
  • Replies 555
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ziutka']Biduleńka....widać na tych fotkach, że cierpi maleństwo nasze...
Ale jutro już bedzie lepiej :)[/QUOTE]

Dziś to już pewnie zapomni że cokolwiek miała robione :)

[quote name='Szarotka']Mina nie wyrazna ...[/QUOTE]

mina nie tęga - Koko zabrana została możliwe że pierwszy raz w życiu do pomieszczenia - do domu - więc to napewno też dodatkowo spotęgowało stres - ale dzisiaj już będzie tylko lepiej -ciekawe jak zniosła noc.

Aby ranka szybko się zagoiła - najgorsze już za nami - zawsze jest ryzyko podczas narkozy i ja tego najbardziej się boję dlatego nie zazdroszczę Dexterce że musi przez te stresy przechodzić sama - z naszym tylko duchowym wsparciem :)

Posted

kejciu, głupio mi bardzo :oops:, ale cały czas nie ma odpowiedzi na wątku Akcja Sterylizacja.
Mieli w poniedziałek założyc nowy wątek z nowymi rozliczeniami i cisza.
3 x zniknęła "podwójnie", bo poprosiłam o druk plakatu Liska i też nie odpowiada.

Posted

[quote name='Mazowszanka2']kejciu, głupio mi bardzo :oops:, ale cały czas nie ma odpowiedzi na wątku Akcja Sterylizacja.
Mieli w poniedziałek założyc nowy wątek z nowymi rozliczeniami i cisza.
3 x zniknęła "podwójnie", bo poprosiłam o druk plakatu Liska i też nie odpowiada.

Przecież to nie Twoja wina spokojnie - dziękuję za chęci i za zgłoszenie.
Koszty sterylizacji pokryjemy pieniędzmi z bazarków :)

Posted

Kokoszka ma się już znacznie lepiej, nie to co w poniedziałek. Zachowuje się już zupełnie normalnie. Dzisiaj podaliśmy jej antybiotyk. początkiem przyszłego tygodnia będziemy ściągali szwy. A co lepsze apetyt ma znacznie większy niż przed operacją , oszczędzam jej ruch i chyba z nudów wszystko od razu zjada.

Kejciu i Ziutka zamówiły jest wcześniej razem z karmą trochę gryzaków , które teraz umilają jej ten leniwy czas. Dziewczyna też została zachipowana na sterylce, czyli jest już w pełni gotowa aby trafić do nowego domku!!

Posted

[quote name='dexterka']Kokoszka już po sterylce:) Zabieg się przedłużył ponieważ suczka miała dość wzdęte jelita i ciężko było " dostać" się do macicy. Jest prawdopodobne ,że Koko ma zaburzone trawienie. Wetka była prawie spóźniona do kliniki , dlatego dopiero jutro wieczorem się z nią spotkam i porozmawiamy o tych jelitach, bo do końca nie wiem o co chodzi.

Koko była cały dzień mocno zamulona, ale za każdym razem chętna na króciutkie spacerki. Było sisiu. Dzień spędziła w boksie wewnętrznym udostępnionym przez Tolka, a na noc wezmę ją do domu, aby mieć na oku. Już baterię do aparatu ładuję:)

Tymczasem wysyłam fotki ,które wykonała Magda z Fioletowego psa. Szkoda ,że ja nie potrafię takich zdjęć robić. Jeszcze.....

prześliczna jest na tym pierwszym zdjęciu
może użyć go do ogłoszeń?

Posted

[quote name='bukowa']prześliczna jest na tym pierwszym zdjęciu
może użyć go do ogłoszeń?[/QUOTE]

Oczywiście zdjęcie będzie jako główne w ogłoszeniach :)
narazie musimy poogarniać zlecenia bazarkowe - z bazarku ogłoszeniowego - i ruszamy z ogłaszaniem Kokolindy :)
Super że czuje się dobrze - napewno szybciutko zapomni że cokolwiek miała robione :)

Posted (edited)

Zapisuję 100zł OD Ziutki dla Kokoszki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

[SIZE=2]Dexterka troszkę się pochorowała :( szybkiego powrotu do zdrowia!!!

Edited by kejciu
Posted

Chyba najwyższa pora zaktualizować pierwszy post - treść ogłoszeń i nowe zdjęcia :)
postaram się dzisiaj za to zabrać - ale jak to u mnie z czasem jest każdy wie :(
Jeszcze trochę będę nieobecna ale po świętach mam nadzieję wszystko wróci do normy :):):)

Posted

[quote name='bukowa']czy trzeba wykupić ogłoszenia dla Koko? wystarczy jedno słowo:)[/QUOTE]

Bukowa - mamy jeszcze nie wykorzystane pakiety w poprzedniego bazarku - ruszymy dzisiaj aby zbombardować net ogłoszeniami przed weekendem :):):)
także czeka mnie prawocowity wieczór nad wymyślaniem tekstów a Ziutkę na ogłaszaniu :):):)

Posted

[quote name='kejciu']Zapisuję 100zł do Ziutki dla Kokoszki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

[SIZE=2]Dexterka troszkę się pochorowała :( szybkiego powrotu do zdrowia!!!

Dzięki, chcesz konto ? :D