Nutusia Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 Da radę i trzeba będzie WRESZCIE zmienić tytuł ;) Quote
Ziutka Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 [quote name='Nutusia']Da radę i trzeba będzie WRESZCIE zmienić tytuł ;)[/QUOTE] Jeszcze chwilę poczekamy z tytułem Quote
Kejciu Posted August 3, 2014 Author Posted August 3, 2014 [quote name='Ziutka']Jeszcze chwilę poczekamy z tytułem[/QUOTE] Otóż to :) nie spieszmy się za bardzo bo wiemy że różnie to bywa ale oczywiście wierzymy że Kokoszka wstydu nie przyniesie :) Quote
Nutusia Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 Oj tam, oj tam... Czarownica i boi się zapeszyć? ;) Quote
Mattilu Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 No dobra, to teraz poczekam na zmiane tytulu;) Quote
Ziutka Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 [quote name='Mattilu']No dobra, to teraz poczekam na zmiane tytulu;)[/QUOTE] Jeszcze chwilunia ;) Quote
malagos Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 [quote name='Nutusia']Oj tam, oj tam... Czarownica i boi się zapeszyć? ;)[/QUOTE] pewnie, nawet "tym bardziej" :) Quote
dexterka Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 (edited) mam nowe wieści mailowe od Pani oraz wczoraj z nią rozmawiałam. wszystko jest jak najbardziej w porządku. Oto mail od właścicieli: pierwsza nieświeża rybka zaliczona smycz też luźniejsza poudawałam drzewko jak radzą na http://www.psy24.pl/1417-szkolenie-pozytywne.html mamy dwa fotele różnie ustawione jeden zawsze zajęty a drugi przeważnie wolny i na tym zajętym koko przespała się dwie noce wczoraj siedziałam w tym fotelu i koko podeszła i zaczeła dość mocno piszczeć nie wiedziałam o co codzi wybawiona najedzona po długim spacerze pomyślałam że cce się bawić więc wstałam po zabawkę a ona w tym czasie wskoczyła na zwolniony fotel westcneła i się położyła przekonuję ją do drugiego Edited August 6, 2014 by dexterka Quote
malagos Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 Cwaniarka kochana, ale żeby jej pańcia fotel zajmowała?? Niebywałe! Quote
Mazowszanka13 Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 [quote name='Ziutka']buuuu :( zdjęcia mi sie nie otwieraja :([/QUOTE] Mnie też :-( Quote
barb Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 Też nie widzę zdjęć ale widzę fajny tytuł wątku. Quote
bric-a-brac Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 Haha, uśmiałam się z tytułu :lol: Powodzenia, Koko! Quote
mari23 Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 [quote name='bric-a-brac']Haha, uśmiałam się z tytułu :lol: Powodzenia, Koko![/QUOTE] tak, tytuł nie tylko radosny,m ale i zabawny :) z domku dla Koko bardzo, bardzo się cieszę !!!! Quote
b-b Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 Tytuł mnie tu znowu zwabił:D Powodzenia maleńka:) Quote
Martika&Aischa Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 bądź szczęśliwa sunieczko kochana :loveu: Quote
Nutusia Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 Co Ty jadasz, że tak rymy składasz? ;) Cudne wieści (bo zdjęć też niestety nie widzę...). Z tym drugim fotelem coś jest nie tak - może na jakiejś żyle wodnej stoi?! :) Quote
Mattilu Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 Ja tez zdjec nie widze, ale choc zmiany tytulu sie doczekalam;) Quote
Kejciu Posted August 6, 2014 Author Posted August 6, 2014 Postaram się zdobyć zdjęcia i wstawić :) Quote
dexterka Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 edytowałam powyższy post, dajcie znać czy teraz widzicie zdjęcia. Ja widziałam je przez cały czas:))) PS Ziutko ja pamiętam o Twojej prośbie , ale czasu brak... Quote
Kejciu Posted August 6, 2014 Author Posted August 6, 2014 Teraz zdjęcia widzę :) superowo :):):) Quote
Recommended Posts