Kejciu Posted July 28, 2014 Author Posted July 28, 2014 [quote name='Ziutka']Całym sercem i myślami wspieram tą adopcje - oby sie wrescie udało :) A potem Wierka siuuup do domku i .... :)[/QUOTE] iiiii mamy już z Ziutką kolejne plany :D Quote
Ziutka Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 [quote name='kejciu']iiiii mamy już z Ziutką kolejne plany :D[/QUOTE] Czy panienka może narazie nie zapeszać, ja sie pytam ? :mad: Quote
Kejciu Posted July 29, 2014 Author Posted July 29, 2014 [quote name='Ziutka']Czy panienka może narazie nie zapeszać, ja sie pytam ? :mad:[/QUOTE] Kłódka na japie :D Quote
malagos Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 [quote name='kejciu']iiiii mamy już z Ziutką kolejne plany :D[/QUOTE] A my WCALE nie jesteśmy ciekawe, co to za plany, wcale a wcale :ekmm: Quote
Ziutka Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 [quote name='malagos']A my WCALE nie jesteśmy ciekawe, co to za plany, wcale a wcale :ekmm:[/QUOTE] Tak właśnie myślę, że WCALE a WCALE Was to nie interesuje :diabloti: Quote
malagos Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 A ja też mam plan, jak juz wyadoptuję Karusię, aha! I tez Wam nie powiem, jaki! :nonono2: :stop: Quote
Ziutka Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 [quote name='malagos']A ja też mam plan, jak juz wyadoptuję Karusię, aha! I tez Wam nie powiem, jaki! :nonono2: :stop:[/QUOTE] Nasz plan jest taki, żeby jechać do Ciebie :) i wtedy Ci powiem jaki jest nasz drugi plan :D Quote
malagos Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 [quote name='Ziutka']Nasz plan jest taki, żeby jechać do Ciebie :) i wtedy Ci powiem jaki jest nasz drugi plan :D No to nie mam pytań, tylko się uwińcie z tą wizytką przed 21 sierpnia (bardzo serdecznie zapraszam!!), bo ciocia Gosia jadzie nad morze na 9 dni! :mdrmed: Quote
Nutusia Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 A ja nie mam żadnych planów - same przyjdą ;) Quote
Marysia R. Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 Plany, plany, plany;) To ja na razie trzymam mocno kciuki za te najbliższe - DS dla Koko:lol: A potem będę cierpliwie czekać na ujawnienie następnych:) Quote
malagos Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 O to chodzi, własnie. Najpierw Koko do domu, sioooo! Quote
Mazowszanka13 Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 [quote name='Nutusia']A ja nie mam żadnych planów - same przyjdą ;)[/QUOTE] O, ja też tak mam ! I plany i psy same przychodzą :) Quote
Kejciu Posted July 30, 2014 Author Posted July 30, 2014 [quote name='Mazowszanka13']O, ja też tak mam ! I plany i psy same przychodzą :)[/QUOTE] ale nikt nie powiedział że chodzi o plany związane z tymczasami :):):) Quote
Nutusia Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 I co? Pojechała już? To dziś miało być, czy mi się coś pomieszało?... Quote
Kejciu Posted July 30, 2014 Author Posted July 30, 2014 [quote name='Nutusia']I co? Pojechała już? To dziś miało być, czy mi się coś pomieszało?...[/QUOTE] jutro jutro :) Quote
Nutusia Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 Aha... Nasz Tort też jutro jedzie - to będzie szczęśliwy dzień :) I przerwa w szlifowaniu ;) Quote
Ziutka Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 No i pojechała Kokoszka do domku! Koko ładnie weszła do samochodu, państwo przywieźli ze sobą piękną grawerowaną adresówkę. Wiecej napisze dexterka w wolnej chwili. Nie umiem skupić myśli teraz przez Tofisia kejciowego :( Quote
barb Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 Trzymam kciuki za aklimatyzację Koko w nowym domu. Biegnę zajrzeć do Tofika. Quote
malagos Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 To tak, jak i ja, biegnę do Tofika - tu radość, tam chyba coś się dzieje smutnego... Quote
Kejciu Posted August 1, 2014 Author Posted August 1, 2014 Ciekawe co się śniło Kokoszce pierwszej nocy :) Quote
Nutusia Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 O skubaniutka, ale się od razu... zadomowiła! :) Quote
dexterka Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 (edited) Napisałam długiego posta i wszystko mi zniknęło!!! wrrrr Jak wszyscy wiedzą Kokoszka wczoraj pojechała do ds. Państwo przyjechałi po nią całą rodziną . Koko bardzo mile ich przywitała. Po chwili wszyscy byli brudni, bo dopiero co u nas spadł deszcz. Koko dostała nową obrożę z grawerowaną adresatką:) Przy stole nie mogliśmy spokojnie porozmawiać , ponieważ psinka podchodziła po kolei do nowej rodzinki i pakowała się na kolanka. Przypomniałam Państwu o niepuszczaniu jej ze smyczy, o kontynuowaniu nauki chodzenia na smyczy. Mają też odwiedzić w najbliższych dniach swojego weta , aby mogli się poznać. W razie jakichkolwiek problemów mają do mnie dzwonić . Dzisiaj rano dostałam zdjęcia które Kejciu wkleiła, po południu dostałam maila: "w nocy był spokój tylko rano w pokoju syna była mocno pachnąca niespodzianka ale gdy chce wyjść popskuje [tylko to my musieliśmy zrozumieć ] na spacerze ciągnie [ale reaguje na poprawki] a wiewiórkę gdy zobaczyła to smycz chciała urwać poznała już kilka kolegów i koleżanek oraz ich właścicieli widać że jest psem mądrym " a wieczorem dostałam to: Cieszę się ogromnie ,że nowi właściciele wzięli sobie do serca moją prośbę o stały kontakt w okresie aklimatyzacji:)) Chciałam również serdecznie podziękować Kejciu i Ziutce za pomoc w utrzymaniu Kokoszki u nas w bdt:):loveu: Dziękuję też wszystkim odwiedzającym i trzymającym kciuki !! Nie przestawajcie ich trzymać!!! :evil_lol: Edited August 1, 2014 by dexterka Quote
Nutusia Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 Baaaaaaaaaardzo mi się taki "stały kontakt" podoba :) :) :) Quote
Recommended Posts