Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ziutka']Całym sercem i myślami wspieram tą adopcje - oby sie wrescie udało :)

A potem Wierka siuuup do domku i .... :)[/QUOTE]

iiiii mamy już z Ziutką kolejne plany :D

• Replies 555
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kejciu']iiiii mamy już z Ziutką kolejne plany :D[/QUOTE]
A my WCALE nie jesteśmy ciekawe, co to za plany, wcale a wcale :ekmm:

Posted

[quote name='malagos']A my WCALE nie jesteśmy ciekawe, co to za plany, wcale a wcale :ekmm:[/QUOTE]
Tak właśnie myślę, że WCALE a WCALE Was to nie interesuje :diabloti:

Posted

[quote name='malagos']A ja też mam plan, jak juz wyadoptuję Karusię, aha! I tez Wam nie powiem, jaki! :nonono2: :stop:[/QUOTE]
Nasz plan jest taki, żeby jechać do Ciebie :) i wtedy Ci powiem jaki jest nasz drugi plan :D

Posted

[quote name='Ziutka']Nasz plan jest taki, żeby jechać do Ciebie :) i wtedy Ci powiem jaki jest nasz drugi plan :D

No to nie mam pytań, tylko się uwińcie z tą wizytką przed 21 sierpnia (bardzo serdecznie zapraszam!!), bo ciocia Gosia jadzie nad morze na 9 dni! :mdrmed:

Posted

[quote name='Mazowszanka13']O, ja też tak mam ! I plany i psy same przychodzą :)[/QUOTE]

ale nikt nie powiedział że chodzi o plany związane z tymczasami :):):)

Posted

No i pojechała Kokoszka do domku!
Koko ładnie weszła do samochodu, państwo przywieźli ze sobą piękną grawerowaną adresówkę.

Wiecej napisze dexterka w wolnej chwili.
Nie umiem skupić myśli teraz przez Tofisia kejciowego :(

Posted (edited)

Napisałam długiego posta i wszystko mi zniknęło!!! wrrrr

Jak wszyscy wiedzą Kokoszka wczoraj pojechała do ds. Państwo przyjechałi po nią całą rodziną . Koko bardzo mile ich przywitała. Po chwili wszyscy byli brudni, bo dopiero co u nas spadł deszcz. Koko dostała nową obrożę z grawerowaną adresatką:) Przy stole nie mogliśmy spokojnie porozmawiać , ponieważ psinka podchodziła po kolei do nowej rodzinki i pakowała się na kolanka. Przypomniałam Państwu o niepuszczaniu jej ze smyczy, o kontynuowaniu nauki chodzenia na smyczy. Mają też odwiedzić w najbliższych dniach swojego weta , aby mogli się poznać. W razie jakichkolwiek problemów mają do mnie dzwonić . Dzisiaj rano dostałam zdjęcia które Kejciu wkleiła, po południu dostałam maila:

"w nocy był spokój tylko rano w pokoju syna była mocno pachnąca niespodzianka ale gdy chce wyjść popskuje [tylko to my musieliśmy zrozumieć ] na spacerze ciągnie [ale reaguje na poprawki] a wiewiórkę gdy zobaczyła to smycz chciała urwać poznała już kilka kolegów i koleżanek oraz ich właścicieli

widać że jest psem mądrym "

a wieczorem dostałam to:

Cieszę się ogromnie ,że nowi właściciele wzięli sobie do serca moją prośbę o stały kontakt w okresie aklimatyzacji:))

Chciałam również serdecznie podziękować Kejciu i Ziutce za pomoc w utrzymaniu Kokoszki u nas w bdt:):loveu:

Dziękuję też wszystkim odwiedzającym i trzymającym kciuki !! Nie przestawajcie ich trzymać!!! :evil_lol:

Edited by dexterka