Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 555
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gusiaczek napisał(a):
taaaaaaaaaaaaaaaak, racja, niech się pan pobuja a Koko będzie miała domek z marzeń :)

Nutusia napisał(a):
W nosie mamy takiego pana! A Koko trafi na taki super domek, jak jej niemal imienniczka Coco ;) :)

Tego sie trzymamy :) nie wiedzą co stracili ;)

Posted

kejciu napisał(a):
Pan mimo 8 telefonów przed umówieniem się na niedzielę - wczoraj ani nie zadzwonił ani nie przyjechał

No i dobrze!
Takich ludzi dla psiaków nie chcemy!

Posted

No niestety facet się więcej nie odezwał, ale wcześniej dzwonił co chwila dopytywać o Koko i szczegóły niedzielnego spotkania. W sb miał potwierdzić i oczywiście nawet smsa nie wysłał ,że rezygnuje.

W tym tygodniu miałam jeden bardziej konkretny telefon , Pani mieszka ok 30 km od nas, ma już amstaffa ( całkowicie łagodnego) , kundelka oraz koty , które przychodzą się tylko najeść w okolice domu. Jesteśmy wstępnie umówione na wizytę przedadopcyjną po 10 lipca. Fajny byłby domek w którym mieszkają inne psiaki, bo Kokoszka uwielbia ich towarzystwo. Jest tak pozytywnie nastawiona do psów niczym mój Alf. W albumie są nowe zdjęcia ze spacerku z Fioletowym Psem :)

PS Przy okazji zapraszam do nas na fb https://www.facebook.com/udexterki

https://plus.google.com/photos/109402763238656555159/albums/5993313639441346481

Posted

A nie mówiłam, że się lepsza propozycja trafi? ;) Kciuki trzymam, myślę pozytywnie :) A z Koko też taki trochę... amstaff - tyle, że... szorstkowłosy! ;)

Posted

domek z amstaffem napisał smsa ,że mają już innego psa....ehh. Miałam kilka telefonów w tym tygodniu, wszyscy bardzo napaleni, jedna Pani miała porozmawiać z resztą rodziny i dać znać kiedy mogą przyjechać ją poznać, druga chętna rodzina też się nie odezwała po wstępnej rozmowie. Ale miałam jeszcze jeden telefon - małżeństwo z Wrocławia, pan pytał czy Koko odnajdzie się w mieszkając w domu , bo on wyczytał ,że całe życie była na łańcuchu. Powiedziałam mu,że nie mogę dać gwarancji ,że początkowo nic nie zniszczy czy się nie zsiusia, ale Pan stanowczo zaprzeczył,że to nie o to chodzi. Oni się nie boją zniszczeń , a tego ,że KOko nie będzie czuła się komfortowo mieszkając w środku:) Umówiliśmy się na zapoznanie na najbliższą niedzielę, Państwo mówili,że chcą ją najpierw poznać, potem zrobić pa i potem jeszcze mogą kilka razy przyjechać ,żeby suczka się z nimi oswoiła :) Mpoim zdaniem to bardzo dobrze o nich świadczy!! Mnie niestety w niedzielę wypadł wyjazd , ale przyjmie ich mój mąż i wstępnie wypyta. Oby w końcu coś z tego wyszło.Trzymamy kciuki!!

Posted

[quote name='dexterka'] Umówiliśmy się na zapoznanie na najbliższą niedzielę, Państwo mówili,że chcą ją najpierw poznać, potem zrobić pa i potem jeszcze mogą kilka razy przyjechać ,żeby suczka się z nimi oswoiła :) Mpoim zdaniem to bardzo dobrze o nich świadczy!! Mnie niestety w niedzielę wypadł wyjazd , ale przyjmie ich mój mąż i wstępnie wypyta. Oby w końcu coś z tego wyszło.Trzymamy kciuki!![/QUOTE]
Kciukam - nie zapeszam ;)

Posted

[quote name='dexterka']domek z amstaffem napisał smsa ,że mają już innego psa....ehh. Miałam kilka telefonów w tym tygodniu, wszyscy bardzo napaleni, jedna Pani miała porozmawiać z resztą rodziny i dać znać kiedy mogą przyjechać ją poznać, druga chętna rodzina też się nie odezwała po wstępnej rozmowie. Ale miałam jeszcze jeden telefon - małżeństwo z Wrocławia, pan pytał czy Koko odnajdzie się w mieszkając w domu , bo on wyczytał ,że całe życie była na łańcuchu. Powiedziałam mu,że nie mogę dać gwarancji ,że początkowo nic nie zniszczy czy się nie zsiusia, ale Pan stanowczo zaprzeczył,że to nie o to chodzi. Oni się nie boją zniszczeń , a tego ,że KOko nie będzie czuła się komfortowo mieszkając w środku:) Umówiliśmy się na zapoznanie na najbliższą niedzielę, Państwo mówili,że chcą ją najpierw poznać, potem zrobić pa i potem jeszcze mogą kilka razy przyjechać ,żeby suczka się z nimi oswoiła :) Mpoim zdaniem to bardzo dobrze o nich świadczy!! Mnie niestety w niedzielę wypadł wyjazd , ale przyjmie ich mój mąż i wstępnie wypyta. Oby w końcu coś z tego wyszło.Trzymamy kciuki!![/QUOTE]

to już dzisiaj..... z nadzieją zaciskam kciuki