Gusiaczek Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 matulu! taka cudna Sunieczka i cisza wokół niej?:shake: Quote
Kejciu Posted June 30, 2014 Author Posted June 30, 2014 Pan mimo 8 telefonów przed umówieniem się na niedzielę - wczoraj ani nie zadzwonił ani nie przyjechał Quote
Nutusia Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 W nosie mamy takiego pana! A Koko trafi na taki super domek, jak jej niemal imienniczka Coco ;) :) Quote
Gusiaczek Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 taaaaaaaaaaaaaaaak, racja, niech się pan pobuja a Koko będzie miała domek z marzeń :) Quote
Ziutka Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 Gusiaczek napisał(a):taaaaaaaaaaaaaaaak, racja, niech się pan pobuja a Koko będzie miała domek z marzeń :) Nutusia napisał(a):W nosie mamy takiego pana! A Koko trafi na taki super domek, jak jej niemal imienniczka Coco ;) :) Tego sie trzymamy :) nie wiedzą co stracili ;) Quote
mari23 Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 Nutusia napisał(a):W nosie mamy takiego pana! A Koko trafi na taki super domek, jak jej niemal imienniczka Coco ;) :) właśnie tak !!!!!! Quote
b-b Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 kejciu napisał(a):Pan mimo 8 telefonów przed umówieniem się na niedzielę - wczoraj ani nie zadzwonił ani nie przyjechał No i dobrze! Takich ludzi dla psiaków nie chcemy! Quote
dexterka Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 No niestety facet się więcej nie odezwał, ale wcześniej dzwonił co chwila dopytywać o Koko i szczegóły niedzielnego spotkania. W sb miał potwierdzić i oczywiście nawet smsa nie wysłał ,że rezygnuje. W tym tygodniu miałam jeden bardziej konkretny telefon , Pani mieszka ok 30 km od nas, ma już amstaffa ( całkowicie łagodnego) , kundelka oraz koty , które przychodzą się tylko najeść w okolice domu. Jesteśmy wstępnie umówione na wizytę przedadopcyjną po 10 lipca. Fajny byłby domek w którym mieszkają inne psiaki, bo Kokoszka uwielbia ich towarzystwo. Jest tak pozytywnie nastawiona do psów niczym mój Alf. W albumie są nowe zdjęcia ze spacerku z Fioletowym Psem :) PS Przy okazji zapraszam do nas na fb https://www.facebook.com/udexterki https://plus.google.com/photos/109402763238656555159/albums/5993313639441346481 Quote
Nutusia Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 A nie mówiłam, że się lepsza propozycja trafi? ;) Kciuki trzymam, myślę pozytywnie :) A z Koko też taki trochę... amstaff - tyle, że... szorstkowłosy! ;) Quote
Kejciu Posted July 6, 2014 Author Posted July 6, 2014 Dla Koko wpłynęło od Mattilu 30,50zł bardzo dziękujemy! Quote
Kejciu Posted July 6, 2014 Author Posted July 6, 2014 Z bazarku Terensi mamy 108,50zł http://www.dogomania.pl/forum/threads/252696-Gryzaczki-i-smaczki-dla-ogonk%C3%B3w%21%21%21%21-Pr%C3%B3bki-karm-do-11-maja Quote
Ziutka Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 [quote name='kejciu']Dla Koko wpłynęło od Mattilu 30,50zł bardzo dziękujemy! [quote name='kejciu']Z bazarku Terensi mamy 108,50zł http://www.dogomania.pl/forum/threads/252696-Gryzaczki-i-smaczki-dla-ogonków!!!!-Próbki-karm-do-11-maja I tutaj również dziękujemy :) Quote
Nutusia Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 Jakieś wieści o domku z amstaffem, czy też słomiany zapał?... Quote
dexterka Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 domek z amstaffem napisał smsa ,że mają już innego psa....ehh. Miałam kilka telefonów w tym tygodniu, wszyscy bardzo napaleni, jedna Pani miała porozmawiać z resztą rodziny i dać znać kiedy mogą przyjechać ją poznać, druga chętna rodzina też się nie odezwała po wstępnej rozmowie. Ale miałam jeszcze jeden telefon - małżeństwo z Wrocławia, pan pytał czy Koko odnajdzie się w mieszkając w domu , bo on wyczytał ,że całe życie była na łańcuchu. Powiedziałam mu,że nie mogę dać gwarancji ,że początkowo nic nie zniszczy czy się nie zsiusia, ale Pan stanowczo zaprzeczył,że to nie o to chodzi. Oni się nie boją zniszczeń , a tego ,że KOko nie będzie czuła się komfortowo mieszkając w środku:) Umówiliśmy się na zapoznanie na najbliższą niedzielę, Państwo mówili,że chcą ją najpierw poznać, potem zrobić pa i potem jeszcze mogą kilka razy przyjechać ,żeby suczka się z nimi oswoiła :) Mpoim zdaniem to bardzo dobrze o nich świadczy!! Mnie niestety w niedzielę wypadł wyjazd , ale przyjmie ich mój mąż i wstępnie wypyta. Oby w końcu coś z tego wyszło.Trzymamy kciuki!! Quote
Ziutka Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 [quote name='dexterka'] Umówiliśmy się na zapoznanie na najbliższą niedzielę, Państwo mówili,że chcą ją najpierw poznać, potem zrobić pa i potem jeszcze mogą kilka razy przyjechać ,żeby suczka się z nimi oswoiła :) Mpoim zdaniem to bardzo dobrze o nich świadczy!! Mnie niestety w niedzielę wypadł wyjazd , ale przyjmie ich mój mąż i wstępnie wypyta. Oby w końcu coś z tego wyszło.Trzymamy kciuki!![/QUOTE] Kciukam - nie zapeszam ;) Quote
Kejciu Posted July 18, 2014 Author Posted July 18, 2014 [quote name='Ziutka']Kciukam - nie zapeszam ;)[/QUOTE] Si Sis Si :) Quote
Nutusia Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 Oby, oby, oby. Wcale się nie cieszę, nie nastawiam i nie mam nadziei ;) Quote
mari23 Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 [quote name='dexterka']domek z amstaffem napisał smsa ,że mają już innego psa....ehh. Miałam kilka telefonów w tym tygodniu, wszyscy bardzo napaleni, jedna Pani miała porozmawiać z resztą rodziny i dać znać kiedy mogą przyjechać ją poznać, druga chętna rodzina też się nie odezwała po wstępnej rozmowie. Ale miałam jeszcze jeden telefon - małżeństwo z Wrocławia, pan pytał czy Koko odnajdzie się w mieszkając w domu , bo on wyczytał ,że całe życie była na łańcuchu. Powiedziałam mu,że nie mogę dać gwarancji ,że początkowo nic nie zniszczy czy się nie zsiusia, ale Pan stanowczo zaprzeczył,że to nie o to chodzi. Oni się nie boją zniszczeń , a tego ,że KOko nie będzie czuła się komfortowo mieszkając w środku:) Umówiliśmy się na zapoznanie na najbliższą niedzielę, Państwo mówili,że chcą ją najpierw poznać, potem zrobić pa i potem jeszcze mogą kilka razy przyjechać ,żeby suczka się z nimi oswoiła :) Mpoim zdaniem to bardzo dobrze o nich świadczy!! Mnie niestety w niedzielę wypadł wyjazd , ale przyjmie ich mój mąż i wstępnie wypyta. Oby w końcu coś z tego wyszło.Trzymamy kciuki!![/QUOTE] to już dzisiaj..... z nadzieją zaciskam kciuki Quote
Recommended Posts