Ziutka Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 [quote name='Nutusia']I czy w ogóle miało co pójść?...[/QUOTE] Miało...miało ;) Quote
mari23 Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 [quote name='Nutusia']Uś wiem - tak... z grubsza ;)[/QUOTE] chyba dobre wieści ? :) Quote
Ziutka Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 [quote name='mari23']chyba dobre wieści ? :)[/QUOTE] Narazie wszystko jest na dobrej drodze :) Quote
Mattilu Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 Kiukm i cekm, kiedy przestaniecie byc takie tajemnicze... Quote
Ziutka Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 [quote name='Mattilu']Kiukm i cekm, kiedy przestaniecie byc takie tajemnicze...[/QUOTE] Czekamy na wizyte i dopiero będzie coś wiadomo dokładniej :) Quote
Kejciu Posted July 23, 2014 Author Posted July 23, 2014 Dexterka musi napisać - ja klikałam z nią chwilkę na FB więc w sumie to tak naprawdę niewiele wiem - jak będzie na dogomanii to napewno napisze Quote
dexterka Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 Czekajcie cierpliwie kobitki: -) czekam na relacje z wizyty pa Quote
dexterka Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 Już po wizycie:) Asia jest jak najbardziej na tak, mówiła,że ludzie jak najbardziej w porządku. Małżeństwo po 50-tce plus ok 20letni syn. \mieszkają w zielonej części Wrocławia, na Kozanowie zaraz przy parku Zachodnim. Mają mieszkanie na pierwszym piętrze z dużym, fajnym ale tarasem. Wszyscy są aktywni, mają rowery, są bardzo , jak to Asia powiedziała, żywotni. Pracują na zmiany, dlatego Koko zostawałaby max 5-6godzin sama. Teraz pani ma urlop , a pozniej pan do poczatku wrzesnia, więc planują ten czas w pełni poświęcić Koko. pytali tylko czy nie zdarza sie jej wyc pozostawionej samej, u nas nic takiego nie mialo miejsca. Podobno nie straszne im sikanie w domu czy niszczenie:) Asia mieszka blisko więc miałaby ich na oku, umówiła się już nawet z tym panem na wspólny spacer w parku. Panstwo chcieliby przyjechac po kokoszke 30lipca. ich poprzedni psiak zachorowal jak dobrze pamietam na nowotwor , bardzo dlugo o niego walczyli lecz sie nie udalo. sorry za wszystkie bledy, literowki- pisze z telefonu Quote
Kejciu Posted July 23, 2014 Author Posted July 23, 2014 no to pozostaje nam trzymać kciuki aby wszystko się udało :):):)bardzo się cieszę :) Quote
Nutusia Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 Tak jest - tylko jedna opcja wchodzi w rachubę! :) SUPER! A najbardziej mi się podoba, że urlop jest najlepszym momentem na powiększenie rodziny o psa :) Kokocha, zbieraj się i nie daj plamy! Quote
malagos Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 [quote name='Ziutka']Uda sie :) nie ma innej opcji ![/QUOTE] No! super! Wrocław zyska nową mieszkankę :) Quote
Mattilu Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 [quote name='Nutusia']Tak jest - tylko jedna opcja wchodzi w rachubę! :) SUPER! A najbardziej mi się podoba, że urlop jest najlepszym momentem na powiększenie rodziny o psa :) Kokocha, zbieraj się i nie daj plamy![/QUOTE] Tak jest, to naprawde super podejscie, Kokoszka domek Ci sie zapowiada na medal! Quote
b-b Posted July 26, 2014 Posted July 26, 2014 Wspaniałe nowiny tu czytam!!!:) Kolejna taka wiadomość po moim powrocie strasznie cieszy serce!!! :loveu: Quote
dexterka Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 umówiłam się z z przyszłymi właścicielami na przyjazd po Kokoszkę w czwartek w godzinach popołudniowych. Państwo mają już wszystko przygotowane nie znależli tylko nigdzie w sklepie adresówki dlatego dostaną ją ode mnie. Wszędzie są tylko te zakręcane , a mnie się wydaje ,że nie wszyscy wiedzą co to do końca jest. Oby tylko wszystko się udało :) Oby Koko była grzeczna , a ludzie odpowiedzialni, ale tego do końca nie przewidzimy. pozostaje nam mocne zaciskanie kciuków:) A tymczasem Koko zabawia wszystkich naszych wakacyjnych pensjonariuszy . Jak zwykle najlepiej dogadała się z labradorem. W czwartek rano przyjeżdża do nas znowu sznaucer średni za którym Kokoszka wręcz szaleje! Niestety ( a raczej stety ) będą mieli dla siebie tylko pół dnia:) Wrzucam kilka zdjęć do jej albumu. Quote
Gusiaczek Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 Koko, tak się cieszę Ślicznoto :) Trzymam kciuki Quote
Nutusia Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 Stety, stety - poszuka sobie Koszka labradora na swoim podwórku ;) :) Quote
Ziutka Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 Całym sercem i myślami wspieram tą adopcje - oby sie wrescie udało :) A potem Wierka siuuup do domku i .... :) Quote
Recommended Posts