Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 555
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Mattilu']Kiukm i cekm, kiedy przestaniecie byc takie tajemnicze...[/QUOTE]
Czekamy na wizyte i dopiero będzie coś wiadomo dokładniej :)

Posted

Dexterka musi napisać - ja klikałam z nią chwilkę na FB więc w sumie to tak naprawdę niewiele wiem - jak będzie na dogomanii to napewno napisze

Posted

Już po wizycie:) Asia jest jak najbardziej na tak, mówiła,że ludzie jak najbardziej w porządku. Małżeństwo po 50-tce plus ok 20letni syn. \mieszkają w zielonej części Wrocławia, na Kozanowie zaraz przy parku Zachodnim. Mają mieszkanie na pierwszym piętrze z dużym, fajnym ale tarasem. Wszyscy są aktywni, mają rowery, są bardzo , jak to Asia powiedziała, żywotni. Pracują na zmiany, dlatego Koko zostawałaby max 5-6godzin sama. Teraz pani ma urlop , a pozniej pan do poczatku wrzesnia, więc planują ten czas w pełni poświęcić Koko. pytali tylko czy nie zdarza sie jej wyc pozostawionej samej, u nas nic takiego nie mialo miejsca. Podobno nie straszne im sikanie w domu czy niszczenie:) Asia mieszka blisko więc miałaby ich na oku, umówiła się już nawet z tym panem na wspólny spacer w parku. Panstwo chcieliby przyjechac po kokoszke 30lipca.

ich poprzedni psiak zachorowal jak dobrze pamietam na nowotwor , bardzo dlugo o niego walczyli lecz sie nie udalo.

sorry za wszystkie bledy, literowki- pisze z telefonu

Posted

Tak jest - tylko jedna opcja wchodzi w rachubę! :) SUPER!
A najbardziej mi się podoba, że urlop jest najlepszym momentem na powiększenie rodziny o psa :)
Kokocha, zbieraj się i nie daj plamy!

Posted

[quote name='Nutusia']Tak jest - tylko jedna opcja wchodzi w rachubę! :) SUPER!
A najbardziej mi się podoba, że urlop jest najlepszym momentem na powiększenie rodziny o psa :)
Kokocha, zbieraj się i nie daj plamy![/QUOTE]
Tak jest, to naprawde super podejscie, Kokoszka domek Ci sie zapowiada na medal!

Posted

umówiłam się z z przyszłymi właścicielami na przyjazd po Kokoszkę w czwartek w godzinach popołudniowych. Państwo mają już wszystko przygotowane nie znależli tylko nigdzie w sklepie adresówki dlatego dostaną ją ode mnie. Wszędzie są tylko te zakręcane , a mnie się wydaje ,że nie wszyscy wiedzą co to do końca jest. Oby tylko wszystko się udało :) Oby Koko była grzeczna , a ludzie odpowiedzialni, ale tego do końca nie przewidzimy. pozostaje nam mocne zaciskanie kciuków:)

A tymczasem Koko zabawia wszystkich naszych wakacyjnych pensjonariuszy . Jak zwykle najlepiej dogadała się z labradorem. W czwartek rano przyjeżdża do nas znowu sznaucer średni za którym Kokoszka wręcz szaleje! Niestety ( a raczej stety ) będą mieli dla siebie tylko pół dnia:)

Wrzucam kilka zdjęć do jej albumu.