Ziutka Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 [quote name='dexterka'] PS Ziutko ja pamiętam o Twojej prośbie , ale czasu brak...[/QUOTE] Ok :) spokojnie, poczekam ;) Quote
Nutusia Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 Są fotki! To "powolne" schodzenie z kanapy - bosssssskie :) Quote
dexterka Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 wiadomość od pani Agnieszki:) drugi fotel zaakceptowany kto fajsbukowy to bardzo serdecznie zapraszam na nasz fanpage oraz proszę o udostępnianie albumu psiaków do adopcji!! https://www.facebook.com/udexterki Quote
Kejciu Posted August 9, 2014 Author Posted August 9, 2014 Super że domek cały czas jest z Tobą w kontakcie Dexterko :) to napewno zawsze bardzo miłe bo samemu nie trzeba dopytywać ( a wiadomo że chciałoby się zadzwonić kilka razy dziennie ) :):): Kokoszka widać że szczęśliwa :) Nie usuwałam ogłoszeń Kokoszki z OLX i w tamtym tyg miałam dwa zapytania w jej sprawie :D Quote
barb Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 [quote name='kejciu']Super że domek cały czas jest z Tobą w kontakcie Dexterko :) to napewno zawsze bardzo miłe bo samemu nie trzeba dopytywać ( a wiadomo że chciałoby się zadzwonić kilka razy dziennie ) :):): Kokoszka widać że szczęśliwa :) Nie usuwałam ogłoszeń Kokoszki z OLX i w tamtym tyg miałam dwa zapytania w jej sprawie :D[/QUOTE] Próbowalaś zaproponować innego psiaka albo dać namiar na Dexterkę ? Może Wierą udałoby się kogoś zainteresować ? ;) Quote
Kejciu Posted August 11, 2014 Author Posted August 11, 2014 [quote name='barb']Próbowalaś zaproponować innego psiaka albo dać namiar na Dexterkę ? Może Wierą udałoby się kogoś zainteresować ? ;)[/QUOTE] Barb nie od wczoraj zajmuję się adopcjami psów i kotów... Quote
barb Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 [quote name='kejciu']Barb nie od wczoraj zajmuję się adopcjami psów i kotów...[/QUOTE] Przepraszam, więcej nie będę się wtrącać - juz usuwam subskrypcję. Quote
Nutusia Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 Poza do spania znana mi doskonale! Wypisz-wymaluj moja Lili! :) http://i61.tinypic.com/2iuqs1v.jpg Quote
Mattilu Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 Wiatraczek przy fotelu ustawiony, żeby Koko brzuszek mogła chłodzić ;-) Quote
Kejciu Posted November 27, 2014 Author Posted November 27, 2014 Mamy wieści od KOKO! Ma się świetnie - aż ciężko uwierzyć w to że jeszcze nie tak dawno Koko 24h na dobę spędzała na łancuchu... Właściciele są baaaardzo zadowoleni - jedyny minus to taki że Koko poluje na wiewiórki w parku - i wszystko co rude :D Pozatym śpi tylko i wyłącznie w łóżku - na poduszce - nie w nogach! hehe :):):) i pychol uśmiechnięty :) Kolację podano Quote
Nutusia Posted November 28, 2014 Posted November 28, 2014 O mamo - u Kokuni to już chyba Święta, że stół taki zastawiony! ;) :) I dobrze, że jej na tymczas nie wzięłam, skoro poluje na wszystko co... rude :megagrin: Wieści super - faktycznie Koko dom ma SPOKO :loveu: Quote
Mattilu Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 Koko ma uszy zawadiacko postawione, znaczy jest git:) Quote
phase Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 A Koko tylko pewnie ślinka leci. :D http://images67.fotosik.pl/408/2edaf4d6c040e1eemed.jpg Quote
dexterka Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Kochani mamy serdeczne życzenia i pozdrowienia od Kokoszki:)) Quote
Nutusia Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Po prostu REWELACJA! Już żadnych więcej prezentów pod choinką nie potrzeba ;) :) Quote
Nutusia Posted April 27, 2015 Posted April 27, 2015 Przepiękności! I nie ma to jednak jak wiosenna sceneria :) Po tej domowej - najpiękniejsza! Quote
Kejciu Posted April 30, 2015 Author Posted April 30, 2015 I pomyśleć że kiedyś stała na łańcuchu..... :( Quote
Nadziejka Posted July 18, 2015 Posted July 18, 2015 cudna przecudna stokroc pozdrawiam malenka i panciostwo Quote
Kejciu Posted July 19, 2015 Author Posted July 19, 2015 i filmik :) https://www.youtube.com/watch?v=zf8rXYEn_9k&feature=youtu.be Quote
Recommended Posts