inka33 Posted October 29, 2014 Author Posted October 29, 2014 Inka, weźta się do roboty, bo niż demograficzny, nawet doliczając czwórkę szwagierki, nijak na nasze emerytury nie wydoli :evil_lol: :roflt: :evil_lol: Mamy inną... koncepcję! :eviltong: Quote
malagos Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 Inka, weźta się do roboty, bo niż demograficzny, nawet doliczając czwórkę szwagierki, nijak na nasze emerytury nie wydoli :evil_lol: :roflt: :evil_lol: He, he! Dobra rada!! Quote
Kejciu Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 Hihihi - - zarejestrować działałalność i owczą wełnę sprzedawać :-) Quote
Maciek777 Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 :mdleje: Miałam na myśli, że ta czwórka dzieci to dzieci siostry mojego TŻta, a nie (bój się diabła!) moje, Ty złośliwy małolacie! :mad: A ja myślałem, że po prostu masz TZa dużo młodszego i ma siostry w tym wieku :lol: Miłość nie wybiera :siara: Dziękuję za komplement (dotyczący mojego wieku) :jumpie: Inka, weźta się do roboty, bo niż demograficzny, nawet doliczając czwórkę szwagierki, nijak na nasze emerytury nie wydoli :evil_lol: :roflt: O właśnie! Popieram :klacz: Jak tak dalej pójdzie to nic nie dostane z emerytury, a ta już za 40, 50, a może 60 lat. :terazpol: Nie mogę się doczekać :knuje: Quote
Gusiaczek Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 O właśnie! Popieram :klacz: Jak tak dalej pójdzie to nic nie dostane z emerytury, a ta już za 40, 50, a może 60 lat. :terazpol: Nie mogę się doczekać :knuje: Jaś nie doczekał, Tobie może się uda ? :) Quote
Maciek777 Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 Jaś nie doczekał, Tobie może się uda ? :) A kim jest (był) Jaś? Quote
Mattilu Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 Jaś to bohater wiersza Konopnickiej ;-) Quote
Gusiaczek Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 Dla przypomnienia ;) http://literat.ug.edu.pl/mariakon/015.htm Quote
malagos Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 Mam jakas blokadę na wysyłanie pw, wiec tu błagam: Błagamy o pomoc, każdy pomysł mile widziany! http://www.dogomania.com/forum/topic/143749-musimy-uratowa%C4%87-te-szczeniaki-pomocy-ok-warszawy/?p=15877378 Małgosia Quote
inka33 Posted November 1, 2014 Author Posted November 1, 2014 Pewnie koopy nie zrobiła stąd te +0,8kg (Ale zawsze Inka możesz Owcę powierzyć osobom bardziej odpowiedzialnym następnym razem :eviltong: . My jesteśmy już niereformowalni) PS. Już wiem dlaczego przytyła - zabrakło pojemniczków z karmą! To dla tego! :roflt: Po koopie było ważenie! :/ Wolę powierzyć niereformowalnym, których Bomba zna i którym ufa - nawet z narażeniem na przytycie. :] Następnym razem będę pamiętać o pojemniczkach z tygodniowym zapasem. ;] Ovka jak szkieletor ... normalnie pójdę pod sąd albo inne dziwadło i tyle się psuczką nacieszę :[ Zatem pomysł mam taki: Mestudiowe Ranczo zamienia się w SPA dla NIEUTYTYCH ( utytym i tak już wsiorawno) i gitara :] Ovka zaklepuje miejscówkę pierwszą, jako dziecię przygarnięte przez pomysłodawczynię, której już i tak od dawna wszystko jedno :] No toś sobie podstępnie załatwiła ADT dla Ovci! ;] "Ojciec prać ?" :lmaa: Byłam łaskawa i sami mogą teraz prać. :] Strasznie tajemnicze jesteście ;]. Mizianko dla Jagulca, buziaki dla Inki :] Dzięki! :] "Zaopiekujcie się też, proszę, chwilowo (do jakiejś najbliższej okazji) zapomnianą przeze mnie i TZm "świętą" brązową szmatką..." czyżby szmatce zadziała się jakaś krzywda? :] strasznie tajemniczy się wątunio zrobił :] Zadziała się, ale została wybaczona. ;] ----------- A na koniec się pochwalę, że - zainspirowana przez Ellig :buzi: - wymyśliłam nowy sposób "znęcania się" nad Bombą. :siara: Zaczęłam go wdrażać dziś, ale jest jeszcze w fazie eksperymentów i dopracowywania. ;) Quote
Gusiaczek Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 Podpisałam NIE! a Ty sobie eksperymentujesz i mój podpis masz gdzieś ?!? :lmaa: czekaj, czekaj, a doczekasz :) Quote
Maciek777 Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 Jaś to bohater wiersza Konopnickiej ;-) Dla przypomnienia ;) http://literat.ug.edu.pl/mariakon/015.htm A ja tak z kulturą na bakier :lookarou: Quote
inka33 Posted November 2, 2014 Author Posted November 2, 2014 Podpisałam NIE! a Ty sobie eksperymentujesz i mój podpis masz gdzieś ?!? :lmaa: czekaj, czekaj, a doczekasz :) Chyba z 10 razy przeczytałam Twój wpis, zanim go zrozumiałam... :oops: :splat: Czekam więc. :grins: Quote
Mattilu Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 No i znowu nic nie wiem, ale poczekam. Moze sie wyjasni;) Quote
inka33 Posted November 2, 2014 Author Posted November 2, 2014 No i znowu nic nie wiem, ale poczekam. Moze sie wyjasni;) Podpowiem tylko, że chodzi o "znęcanie się" umysłowe auto-nagradzające. ;) A jutro (jak nie zapomnę) znów zważę... :nerwy: W zeszły wtorek było już (dopiero?) o 1/4 nadmiaru mniej. :roll: Quote
Ellig Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 Podpowiem tylko, że chodzi o "znęcanie się" umysłowe auto-nagradzające. ;) Bomba, wiesz,ze to dla ciebie kochana z serca :loveu: Quote
inka33 Posted November 4, 2014 Author Posted November 4, 2014 No i zapomniałam zważyć... :oops: Może jutro...? :hmmmm: Bomba, wiesz,ze to dla ciebie kochana z serca :loveu: Bomba wie! ;) :loveu: Quote
inka33 Posted November 5, 2014 Author Posted November 5, 2014 Ponieważ doszły już wszystkie wpłaty, podsumowałam rozliczenie bazarku DZIECIowa TANIOcha , a z niego wynika, że: ZYSK dla Jagi/Bomby: 45zł (20% z 225zł) :Rose: -------------------------------------------------------------- Post rozliczeniowy Jagi/Bomby : http://www.dogomania...omu/?p=15226584 właśnie zaktualizowałam i wygląda to tak: LISTOPAD+7,60 zł - SALDO z poprzedniego m-ca+ 45 zł - 20% z bazarku DZIECIowa TANIOcha - 04.11 -będą wydatki zł - spot on, karma... -------------------------------------------------------- +52,60 zł - SALDO na dzień 05.11.2014 Gdyby ktoś zechciał parę grosików podarować Bombie na karmę (skończy się za ok. 2-3 tygodnie)... :oops: Quote
inka33 Posted November 5, 2014 Author Posted November 5, 2014 Delikwentka zważona dziś rano - wyszło o kolejną 1/4 nadmiaru urlopowego mniej, czyli aktualnie jest 10,9kg Bomby. :) Bomba tak zapamiętale pomaga w wiązaniu butów przez psacerkiem, że należy ją uznać za agresywnego (nieadopcyjnego?) psa. :diabloti: Quote
Mattilu Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Albo mozna zaznaczyc w ogloszeniach, ze domownicy w DS powinni miec wylacznie buty wsuwane, na rzepy lub zamki blyskawiczne. :) Quote
inka33 Posted November 5, 2014 Author Posted November 5, 2014 Albo mozna zaznaczyc w ogloszeniach, ze domownicy w DS powinni miec wylacznie buty wsuwane, na rzepy lub zamki blyskawiczne. :) Taaaak... Bomba jest wyraźnie zawiedziona, jak zakładam przed psacerem buty wsuwane i ona nie może pomagać... :shake: :p Quote
Nutusia Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Bomba - tak trzymaj! Jesteś absolutnie nieadopcyjnym egzemplarzem i nie ma wyjścia - musisz zostać w DT ;) Quote
inka33 Posted November 6, 2014 Author Posted November 6, 2014 A Bomba jest w trakcie... "robienia" szyjki, portek i... zobaczymy, czego jeszcze. :siara: a zrób jej psikusa i wyjdź na bosaka? A co ja? Cejrowski...?! :mdleje: Bomba - tak trzymaj! Jesteś absolutnie nieadopcyjnym egzemplarzem i nie ma wyjścia - musisz zostać w DT ;) Aha! To ja już teraz wiem, kto wysyła fluidy anty-domkowe! :mad: Quote
Recommended Posts