Jump to content
Dogomania

CZARNA OWCA - Duszka z Kozienic - 8m-cy w Radysach - 4m-ce jako JAGA w bdt mestudio, po 11m-cach jako BOMBA u inki33 - ZOSTAJE! - ma dom

Recommended Posts

Posted

Inka, weźta się do roboty, bo niż demograficzny, nawet doliczając czwórkę szwagierki, nijak na nasze emerytury nie wydoli :evil_lol: :roflt: :evil_lol:

Mamy inną... koncepcję! :eviltong:

Posted

Inka, weźta się do roboty, bo niż demograficzny, nawet doliczając czwórkę szwagierki, nijak na nasze emerytury nie wydoli :evil_lol: :roflt: :evil_lol:

He, he! Dobra rada!!
Posted

:mdleje:

Miałam na myśli, że ta czwórka dzieci to dzieci siostry mojego TŻta, a nie (bój się diabła!) moje, Ty złośliwy małolacie!  :mad:

A ja myślałem, że po prostu masz TZa dużo młodszego i ma siostry w tym wieku :lol: Miłość nie wybiera  :siara:

Dziękuję za komplement (dotyczący mojego wieku)  :jumpie:

Inka, weźta się do roboty, bo niż demograficzny, nawet doliczając czwórkę szwagierki, nijak na nasze emerytury nie wydoli :evil_lol: :roflt:

O właśnie! Popieram :klacz:  Jak tak dalej pójdzie to nic nie dostane z emerytury, a ta już za 40, 50, a może 60 lat. :terazpol:  Nie mogę się doczekać :knuje:

Posted

O właśnie! Popieram  :klacz:  Jak tak dalej pójdzie to nic nie dostane z emerytury, a ta już za 40, 50, a może 60 lat.  :terazpol:  Nie mogę się doczekać  :knuje:

Jaś nie doczekał, Tobie może się uda ? :)

Posted

Pewnie koopy nie zrobiła stąd te +0,8kg

(Ale zawsze Inka możesz Owcę powierzyć osobom bardziej odpowiedzialnym następnym razem  :eviltong: . My jesteśmy już niereformowalni)

PS. Już wiem dlaczego przytyła - zabrakło pojemniczków z karmą! To dla tego! :roflt:

Po koopie było ważenie! :/

Wolę powierzyć niereformowalnym, których Bomba zna i którym ufa - nawet z narażeniem na przytycie. :]

Następnym razem będę pamiętać o pojemniczkach z tygodniowym zapasem. ;]

Ovka jak szkieletor ...  normalnie pójdę pod sąd albo inne dziwadło i tyle się psuczką nacieszę :[

Zatem pomysł mam taki: Mestudiowe Ranczo zamienia się w SPA dla NIEUTYTYCH ( utytym i tak już wsiorawno)

i gitara :]

Ovka zaklepuje miejscówkę pierwszą, jako dziecię przygarnięte przez pomysłodawczynię, której już i tak od dawna wszystko jedno :]

No toś sobie podstępnie załatwiła ADT dla Ovci! ;]

"Ojciec prać ?" :lmaa:

Byłam łaskawa i sami mogą teraz prać. :]

Strasznie tajemnicze jesteście ;]. Mizianko dla Jagulca, buziaki dla Inki :]

Dzięki! :]

"Zaopiekujcie się też, proszę, chwilowo (do jakiejś najbliższej okazji) zapomnianą przeze mnie i TZm "świętą" brązową szmatką..."

czyżby szmatce zadziała się jakaś krzywda? :] strasznie tajemniczy się wątunio zrobił :]

Zadziała się, ale została wybaczona. ;]

-----------

A na koniec się pochwalę, że - zainspirowana przez Ellig :buzi: - wymyśliłam nowy sposób "znęcania się" nad Bombą. :siara:

Zaczęłam go wdrażać dziś, ale jest jeszcze w fazie eksperymentów i dopracowywania. ;)

Posted

Podpisałam NIE! a Ty sobie eksperymentujesz i mój podpis masz gdzieś ?!? :lmaa:

czekaj, czekaj, a doczekasz :)

Chyba z 10 razy przeczytałam Twój wpis, zanim go zrozumiałam... :oops: :splat:

Czekam więc. :grins:

Posted

No i znowu nic nie wiem, ale poczekam. Moze sie wyjasni;)

Podpowiem tylko, że chodzi o "znęcanie się" umysłowe auto-nagradzające. ;)

A jutro (jak nie zapomnę) znów zważę... :nerwy:

W zeszły wtorek było już (dopiero?) o 1/4 nadmiaru mniej. :roll:

Posted

Podpowiem tylko, że chodzi o "znęcanie się" umysłowe auto-nagradzające. ;)

Bomba, wiesz,ze to dla ciebie kochana z serca :loveu:

Posted

Ponieważ doszły już wszystkie wpłaty, podsumowałam rozliczenie bazarku DZIECIowa TANIOcha , a z niego wynika, że:

ZYSK dla Jagi/Bomby: 45zł (20% z 225zł) :Rose:

--------------------------------------------------------------

Post rozliczeniowy Jagi/Bomby : http://www.dogomania...omu/?p=15226584 właśnie zaktualizowałam i wygląda to tak:

LISTOPAD
+7,60 zł - SALDO z poprzedniego m-ca
+ 45 zł - 20% z bazarku DZIECIowa TANIOcha - 04.11

-będą wydatki zł - spot on, karma...
--------------------------------------------------------

+52,60 zł - SALDO na dzień 05.11.2014

Gdyby ktoś zechciał parę grosików podarować Bombie na karmę (skończy się za ok. 2-3 tygodnie)... :oops:

Posted

Delikwentka zważona dziś rano - wyszło o kolejną 1/4 nadmiaru urlopowego mniej, czyli aktualnie jest 10,9kg Bomby. :)

Bomba tak zapamiętale pomaga w wiązaniu butów przez psacerkiem, że należy ją uznać za agresywnego (nieadopcyjnego?) psa. :diabloti:

Posted

Albo mozna zaznaczyc w ogloszeniach, ze domownicy w DS powinni miec wylacznie buty wsuwane, na rzepy lub zamki blyskawiczne.

:)

Taaaak... Bomba jest wyraźnie zawiedziona, jak zakładam przed psacerem buty wsuwane i ona nie może pomagać... :shake: :p

Posted

A Bomba jest w trakcie... "robienia" szyjki, portek i... zobaczymy, czego jeszcze. :siara:

a zrób jej psikusa i wyjdź na bosaka?

A co ja? Cejrowski...?! :mdleje:

Bomba - tak trzymaj! Jesteś absolutnie nieadopcyjnym egzemplarzem i nie ma wyjścia - musisz zostać w DT ;)

Aha! To ja już teraz wiem, kto wysyła fluidy anty-domkowe! :mad: