Nutusia Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Wyraźnie jej w tej kiecce nie do twarzy. Może jak ja - nie lubi różu ;) :) Dziniaszka - jeszcze chwilka i będzie NORMALNIE! Quote
Poker Posted November 9, 2013 Author Posted November 9, 2013 (edited) Jakoś dziewczyna musi przetrwać w różu. Da radę, przegląda się namiętnie w lustrze, więc chyba jest zadowolona. Bazar dla damy http://www.dogomania.pl/forum/threads/248553-Dla-panny-Dziuni-na-sterylkę-Psiowe-fanty-Do-15-11-g-22?p=21516932#post21516932 Edited November 9, 2013 by Poker Quote
Anula Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Każda doba przyniesie ulgę Dziuni aby się tylko ładnie goiło,no ale dziunia jest w sterylnych warunkach,że powinno być dobrze.Moja tymczasowiczka po czyszczeniu zębów też nie jadła dwa dni a na trzeci wsunęła chyba na zapas jedzonko. Quote
Poker Posted November 9, 2013 Author Posted November 9, 2013 Dziunia już zjadła ładnie, 2 porcje gotowanego.Jeszcze dostanie kolację.Ale głównie śpi i na razie nie wchodzi na piętro. Przy podawaniu zastrzyku z antybiotykiem była bardzo grzeczna. Quote
Poker Posted November 10, 2013 Author Posted November 10, 2013 MenDZIUNIA czuje sie coraz lepiej , bo coraz mocniej warczy na biednego Pokerka.Nawet z odległości kilku metrów :mad: Je ładnie , wydala też. Do nas słodka. Quote
Nutusia Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 Pokerku, z czy Ty ją karcisz za ten brak szacunku dla Rezydenta?!!?!?!? Quote
Anula Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 Poker napisał(a):MenDZIUNIA czuje sie coraz lepiej , bo coraz mocniej warczy na biednego Pokerka.Nawet z odległości kilku metrów :mad: Je ładnie , wydala też. Do nas słodka. Zachowanie Dziuni jest bardzo ciekawe,dlaczego warczy na Pokerka a na Dolarka nie.Dziunia chyba musi czuć w Pokerku jakieś zagrożenie,że tak się zachowuje.Żeby umiała powiedzieć to wiedzielibyśmy o co jej chodzi.No nic,trzeba jedynie tylko stwierdzić,że jest zołzunią i nie wiadomo jakby się w DS zachowywała do drugiego psa,gdyby w DS był rezydent. Idą już ogłoszenia? Quote
Poker Posted November 10, 2013 Author Posted November 10, 2013 MenDziunia wyczuwa raczej w Pokerku starość i słabość i tak samo jak Fryga traktuje go jako kogoś niższego w stadzie .Dlatego chętnie dałaby mu bobu. Oczywiście ,że ją karcę słownie.Robi wtedy dziwne miny.Z jednej strony jakby wiedziała ,że źle robi ,a z drugiej strony robi minę starej jędzy. Niestety , reprymendy nie przynoszą skutku. Na kotę warczy , gdy ta się plącze w pobliżu miski podczas jedzenia przez Dziunię. To jeszcze rozumiem , ma prawo pilnować michy. Ja mogę w niej mieszać. Quote
arnold Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 A Dama w lustrze już się widziała dokładnie? Quote
Poker Posted November 11, 2013 Author Posted November 11, 2013 (edited) [quote name='Rubik']Zaglądam :smile: Bardzo nam miło [quote name='arnold']A Dama w lustrze już się widziała dokładnie? Ona stale się przygląda, co najmniej kilka razy dziennie. Ostatnio chciała wyjąć mi w lustrze bułkę z ręki Zmieniliśmy jej teraz kieckę na czerwoniutką, ciekawe czy się jej spodoba. Rachunek za operację Edited November 11, 2013 by Poker Quote
Poker Posted November 11, 2013 Author Posted November 11, 2013 (edited) Dla Dziuni http://www.dogomania.pl/forum/threads/248619-PIĘKNA-NARZUTO-KOC-na-sterylizację-Dziuni-Do-16-11-g-22?p=21525504#post21525504 Trochę Dziuni na czerwono Edited November 11, 2013 by Poker Quote
Aimez_moi Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 Poker....:) trafilam przypadkiem do Dziuni.....:) Zostane tu co? Ale jest niesamowita......calkiem do pyszczka Jej w tym kubraczku......:) Quote
Poker Posted November 11, 2013 Author Posted November 11, 2013 (edited) [quote name='Aimez_moi']Poker....:) trafilam przypadkiem do Dziuni.....:) Zostane tu co? Ale jest niesamowita......calkiem do pyszczka Jej w tym kubraczku......:) Bardzo mi miło ,że trafiłaś.A co to za przypadek sprawił to trafienie? Tekst do ogłoszeń z poprawkami. Dziunia, sunia w dojrzałym wieku o nietuzinkowej urodzie uwielbia przeglądać się w lustrze. Ma nadzieję,że wypatrzy w nim cudowny domek, który pokocha ją na zawsze. Jest mała - ok.34 cm w kłębie i waży ok.8 kg. Kocha dorosłych i dzieci,łagodna , zrównoważona i posłuszna będzie oddaną towarzyszką swoich właścicieli, szczególnie osób starszych, najchętniej byłaby jedynaczką. Świetnie znosi wszelkie uwagi, bo trochę niedosłyszy. Dziunia wysterylizowana i zaszczepiona , gotowa do adopcji czeka u tymczasowych opiekunów pod numerem telefonu 713482951. Edited November 11, 2013 by Poker Quote
Aimez_moi Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 Z bazarku.........dla panny Dziuni....... haslo powalajace.......:):) Quote
NikaEla Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 [quote name='Poker'] Świetnie znosi wszelkie uwagi, bo trochę niedosłyszy. . :D padliśmy z mężem ze śmiechu ;) Quote
Korenia Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 Nikaragua napisał(a)::D padliśmy z mężem ze śmiechu ;) Ja z siostrą również ;) Quote
togaa Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 Przeczytałam zaległości. Żal mi się Dziuneczki zrobiło z powodu poprutego brzusia , ale teraz pewnie ku dobremu idzie? Quote
Lucyna Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 [quote name='Poker'] Dziunia, sunia w dojrzałym wieku o nietuzinkowej urodzie uwielbia przeglądać się w lustrze. Ma nadzieję,że wypatrzy w nim cudowny domek, który pokocha ją na zawsze. Jest mała - ok.34 cm w kłębie i waży ok.8 kg. Kocha dorosłych i dzieci,łagodna , zrównoważona i posłuszna będzie oddaną towarzyszką swoich właścicieli, szczególnie osób starszych, najchętniej byłaby jedynaczką. Świetnie znosi wszelkie uwagi, bo trochę niedosłyszy. Dziunia wysterylizowana i zaszczepiona , gotowa do adopcji czeka u tymczasowych opiekunów pod numerem telefonu 713482951. Prześlę tekst do koleżanek, ale które fotki? ... i tytuł:lol: Quote
Ewanka Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 Cześć Dziunia, piękniejesz z dnia na dzień, a tekst świetny i ma to "coś" :evil_lol: , co wyróżnia go z miliona innych. Quote
Recommended Posts