Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 689
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziuńka jednak słyszy , nie tak dobrze,ale nie jest głucha jak pień.
Zaczęła wybiegać do holu jak ktoś przychodzi i drze dziób czyli słyszy.
Po wyjściu przed furtkę też sie drze na całą ulicę jakby się chciała pochwalić ,że tu jej dom i wara wszystkim od niego.No i nieustająco ogląda się w lustrze przed i po spacerze.Prawdziwa dama :evil_lol: Przed, bo sprawdza czy ma ładną fryzurę na wyjście ,a po ,bo sprawdza czy wiatr nie za bardzo ją potargał :eviltong:

Posted

A dlaczego panna akurat Jadwiga?
Dziunia ma dziś o 19 sterylkę , usuwanie co najmniej 1.guzka gruczołu mlecznego, usuwanie z 10 małych brodawek na całym ciele i być może będzie usunięty ząb.
Wykąpaliśmy ją przed chwilą ,żeby była czyściutka i pachnąca , bo jeszcze mocno waniała. Była bardzo grzeczna i spokojna.
Ciocia kiyoshi chyba w ogóle do Dziuni nie zagląda.

Posted

Dziękuję za kciuki, przydadzą się , bo jakoś jestem niespokojna.
Faktycznie Dziunia może być od Ja DZIUNI :evil_lol:
Udało mi się jeszcze sporo z niej wytrymować po kąpieli.Robi się gładziutka i milutka.

Posted

Teraz mogę napisać.Dziunia w domku.Miała dość rozległy zabieg, bo oprócz sterylki ma usunięte 3 gruczoły mleczne, wyczyszczone zęby i poprzypalane laserem brodawki. Wstała już i chodzi.Nie daje sie właściwie dotknąć, bardzo płacze i nawet ze strachu kłapie ząbkami , za chwilę macha ogonkiem.
Sama weszła po schodach i leży na posłanku u nas w sypialni.

Posted

Dobrze,że tyle udało się zrobić za jednym razem.Biedna malutka,nie wie na pewno za bardzo,co się z nią obecnie dzieje...Mam nadzieję,że dostała jakieś znieczulacze....