Nutusia Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Moja koleżanka też kiedyś odgryzła się swojej suni - pomogło! ) A zdziwienie psa? Bezcenne!!!!! :) Quote
Poker Posted November 5, 2013 Author Posted November 5, 2013 Dziuńka jednak słyszy , nie tak dobrze,ale nie jest głucha jak pień. Zaczęła wybiegać do holu jak ktoś przychodzi i drze dziób czyli słyszy. Po wyjściu przed furtkę też sie drze na całą ulicę jakby się chciała pochwalić ,że tu jej dom i wara wszystkim od niego.No i nieustająco ogląda się w lustrze przed i po spacerze.Prawdziwa dama :evil_lol: Przed, bo sprawdza czy ma ładną fryzurę na wyjście ,a po ,bo sprawdza czy wiatr nie za bardzo ją potargał :eviltong: Quote
Poker Posted November 6, 2013 Author Posted November 6, 2013 A dlaczego panna akurat Jadwiga? Dziunia ma dziś o 19 sterylkę , usuwanie co najmniej 1.guzka gruczołu mlecznego, usuwanie z 10 małych brodawek na całym ciele i być może będzie usunięty ząb. Wykąpaliśmy ją przed chwilą ,żeby była czyściutka i pachnąca , bo jeszcze mocno waniała. Była bardzo grzeczna i spokojna. Ciocia kiyoshi chyba w ogóle do Dziuni nie zagląda. Quote
yolanovi Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 To ja kciukasy za sterylkę + wszystko inne. Żeby nasza dama dobrze wszystko zniosła, bez komplikacji Quote
Mattilu Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 Też wpadłam do Dziuni :-) I na naleśniki bym chętnie przyszła ;) Quote
Nutusia Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 Bo Dziunia to zdrobnienie m.in. od Jadwigi właśnie ;) Kciuki za "całokształt" trzymam!!!! Quote
togaa Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 Też trzymam za Dziunię kciuki i spokojnej nocki Wam życzę... Quote
Bogusik Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 Dołączam z kciukami,za Dziunię!:kciuki: Quote
Ewanka Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 Kciuki oczywiście zaciśnięte, widzę, że plan maksimum, oby się udał!!! Quote
arnold Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 Ja także trzymam mocno kciuki za Piękną Damę, Quote
Poker Posted November 6, 2013 Author Posted November 6, 2013 Dziękuję za kciuki, przydadzą się , bo jakoś jestem niespokojna. Faktycznie Dziunia może być od Ja DZIUNI :evil_lol: Udało mi się jeszcze sporo z niej wytrymować po kąpieli.Robi się gładziutka i milutka. Quote
Ewanka Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 Już jest po 19-tej, czyli sunia na stole ... kciuki zaciśnięte do granic możliwości!!! Quote
Poker Posted November 6, 2013 Author Posted November 6, 2013 A Dziunia jest w trakcie zabiegu.Czekam na telefon z informacją ,że można ją odebrać. Quote
yolanovi Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 I my czekamy z Tobą Poker, a kciuki to już bolą od zaciskania Quote
Poker Posted November 6, 2013 Author Posted November 6, 2013 Czekam na telefon i sie bardzo denerwuje,aż mam dygotki. Quote
arnold Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 Wpadam na chwilę aby sprawdzić jak tam Dama. Quote
Lucyna Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 Napisz coś Pokerku, kciuki zaciśnięte ... Quote
Poker Posted November 6, 2013 Author Posted November 6, 2013 Teraz mogę napisać.Dziunia w domku.Miała dość rozległy zabieg, bo oprócz sterylki ma usunięte 3 gruczoły mleczne, wyczyszczone zęby i poprzypalane laserem brodawki. Wstała już i chodzi.Nie daje sie właściwie dotknąć, bardzo płacze i nawet ze strachu kłapie ząbkami , za chwilę macha ogonkiem. Sama weszła po schodach i leży na posłanku u nas w sypialni. Quote
Lucyna Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 Dzięki za wieści, bidulinka cierpi ... dobrej i spokojnej nocki życzę ...:roll::calus: Quote
Bogusik Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 Dobrze,że tyle udało się zrobić za jednym razem.Biedna malutka,nie wie na pewno za bardzo,co się z nią obecnie dzieje...Mam nadzieję,że dostała jakieś znieczulacze.... Quote
Recommended Posts