Gusiaczek Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 Być może córeczka była ulubienicą Poli ... cieszę się, że ochłonęła. W sumie nastawiamy się na dożywotnie pomaganie porzuconym psom z konieczności i z wyboru Myślę, że Wasz wybór stał się koniecznością, a świat byłby lepszy, gdyby takich Desperatów było więcej. Z Lady .... o matulu :( co za zaraza się jej czepiła :nonono2: Mamy za dużo starych zwierząt :-(. starość, tak ogonkowa jak i ludzka - wyrok bez prawa do apelacji ... ten, kto umie się nad nią pochylić jest godzien największego szacunku Bardzo i mnie zastanawia zachowanie Beti ... dziwne jest, ale ja się zupełnie na psach nie znam i pozostaje mi tylko dziwowanie Quote
Mattilu Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Czytam i sie martwie razem z Wami i choroba Lady i laniem Beti i staroscia tymczasow...sciskam kciuki za caloksztalt i pozdrawiam Was serdecznie Quote
mestudio Posted September 28, 2014 Author Posted September 28, 2014 Ech, całokształt jest taki, że dziś w nocy prawdopodonie Pręga - która też załatwia się często w domu w nocy- zasikała strasznie kanapę w jadalni. Jestem w szoku od rana. Jordi piszczy, Gacuś piszczy jak chcą wyjść w nocy, Fiźka nie robi takich rzeczy. Beti, Pola i szczeniak sypiają na werandzie. Jestem załamana kompletnie. Pręga często w nocy załatwia się za stołem w jadalni - czasami ze 3 razy w tygodniu jest niespodzianka, a teraz znowu zniszczona kanapa. Nie wiem co zrobić, naprawdę. Quote
Ziutka Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Ewa, potwierdź wpływ z bazarku o tutaj ;) http://www.dogomania.com/forum/topic/139770-rozliczam-dla-tofika-i-mestudio/#entry15641055 to zamknę bazarro juz Quote
inka33 Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Pozdrawiam całe towarzystwko łapne i nożne! :) Paczuszątko nadałam wczoraj... Quote
TZmestudio Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 coraz mniej osób nas odwiedza.... Quote
Mattilu Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Nieprawda, jestem pewna, ze wielu ludzi czyta ten watek, tylko siedza cicho, bo nie wiedza jak pomoc... Quote
Marysia R. Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Ja zaglądam regularnie ale ponieważ nie mam nic mądrego do powiedzenia to się nie odzywam ;) Quote
Maupa4 Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 To i my "pokażemy" że cały czas z Wami jesteśmy. Quote
Ziutka Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 No i ja też jestem oczywista oczywistość :) Quote
mestudio Posted September 28, 2014 Author Posted September 28, 2014 Ha, ha - jaki gospodarz takie odwiedziny :-). Piszę o sobie oczywiście bom ponurak i maruder :-). Zaraz będzie bazar orzechowo pigwowcowy na nalewki - prosto z drzewa. Trzeba uzbierać na szczepienia Poli i malucha i na sterylkę. Quote
dorcia01 Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 A nie mowilam? :) Mówiłaś, mówiłaś :) Quote
TZmestudio Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 A gdzie reszta? :hand: Nie ma :niewiem: Quote
NikaEla Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Czy doszły wpłaty z bazarku imiennego? (50zł i 5zł) Quote
mestudio Posted September 28, 2014 Author Posted September 28, 2014 Czy doszły wpłaty z bazarku imiennego? (50zł i 5zł) Elu widziałam na koncie, są oczywiście, jutro uzupełnię i pięknie dziękuję. 40 zł z tego jest chyba dla Pani Małgosi bo to za imiona piesków, które zabrała do siebie. A tu bazar orzechy - pigwowiec. http://www.dogomania.com/forum/topic/143149-pigwowiec-na-nalewk%C4%99-i-orzechy-na-bdt-do-210-2200/ Quote
Kejciu Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 A gdzie reszta? :hand: Nie ma :niewiem: jestem jestem :):):) Quote
TZmestudio Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Zapraszamy:Musimy zebrać trochę waluty na szczepienia..... Quote
Lida Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 coraz mniej osób nas odwiedza.... Może tylko się nie ujawniają, tak jak ja. No bo ja na przykład jestem codziennie u Was :-) I pewnie takich jest więcej Quote
Jo37 Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Ja też jestem codziennie. Przy okazji się zapytam czy Roxi urządziła wczoraj imprezę ? Quote
Gusiaczek Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Nikt mnie nie kocha,nikt mnie nie lubi, mama i tata,chudzi i grubi... Nikt mnie nie kocha,nikt mnie nie lubi... Idąc na francuski,całą drogę szlocham.... Bo mnie nikt nie lubi,bo mnie nikt nie kocha... Jerzyk to jest urwis...skarżypytą - Zocha! Czemu mnie nie wolisz? Czemu mnie nie kochasz? Nikt mnie nie kocha,nikt mnie nie lubi, mama i tata, chudzi i grubi... Nikt mnie nie kocha,nikt mnie nie lubi... Eeeee,coś ten wierszyk taki,jakiś bardzo długi... Pójdę jeść robaki!! Czemu mnie nie lubisz?? (A. Osieckai ja ;)) A gdzie reszta? :hand: Nie ma :niewiem: DzieńDoberek :) Quote
rozi Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Zajrzałam na bazar, ale to się momentalnie sprzeda (: Z tym laniem na kanapę... no teraz każdy rozpuszcza psy, kiedyś pies nie miał prawa skakać po meblach, mógł najwyżej dywan załatwić. Różnych rzeczy psu nie było wolno i to mu bardzo dobrze robiło, musiał myśleć na co dzień. Quote
Recommended Posts