Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Być może córeczka była ulubienicą Poli ... cieszę się, że ochłonęła.

W sumie nastawiamy się na dożywotnie pomaganie porzuconym psom z konieczności i z wyboru

Myślę, że Wasz wybór stał się koniecznością, a świat byłby lepszy, gdyby takich Desperatów było  więcej.

Z Lady .... o matulu :( co za zaraza się jej czepiła :nonono2:

Mamy za dużo starych zwierząt :-(.

starość, tak ogonkowa jak i ludzka - wyrok bez prawa do apelacji ... ten, kto umie się nad nią pochylić jest godzien największego szacunku

Bardzo i mnie zastanawia zachowanie Beti  ... dziwne  jest, ale ja się zupełnie na psach nie znam i pozostaje mi tylko dziwowanie

Posted

Ech, całokształt jest taki, że dziś w nocy prawdopodonie Pręga - która też załatwia się często w domu w nocy- zasikała strasznie kanapę w jadalni. Jestem w szoku od rana. Jordi piszczy, Gacuś piszczy jak chcą wyjść w nocy, Fiźka nie robi takich rzeczy. Beti, Pola i szczeniak sypiają na werandzie. Jestem załamana kompletnie. Pręga często w nocy załatwia się za stołem w jadalni - czasami ze 3 razy w tygodniu jest niespodzianka, a teraz znowu zniszczona kanapa. Nie wiem co zrobić, naprawdę. 

Posted

Ha, ha - jaki gospodarz takie odwiedziny :-).  Piszę o sobie oczywiście bom ponurak i maruder :-).

Zaraz będzie bazar orzechowo pigwowcowy na nalewki - prosto z drzewa. Trzeba uzbierać na szczepienia Poli i malucha i na sterylkę.

Posted

coraz mniej osób nas odwiedza.... 

Może tylko się nie ujawniają, tak jak ja. No bo ja na przykład jestem codziennie u Was :-) I pewnie takich jest więcej 

Posted

Nikt mnie nie kocha,nikt mnie nie lubi,
mama i tata,chudzi i grubi...
Nikt mnie nie kocha,nikt mnie nie lubi...

Idąc na francuski,całą drogę szlocham....
Bo mnie nikt nie lubi,bo mnie nikt nie kocha...
Jerzyk to jest urwis...skarżypytą - Zocha!
Czemu mnie nie wolisz?
Czemu mnie nie kochasz?

Nikt mnie nie kocha,nikt mnie nie lubi,
mama i tata, chudzi i grubi...
Nikt mnie nie kocha,nikt mnie nie lubi...

Eeeee,coś ten wierszyk taki,jakiś bardzo długi...
Pójdę jeść robaki!!
Czemu mnie nie lubisz??

(A. Osieckai ja ;))

A gdzie reszta? :hand:  Nie ma  :niewiem:

DzieńDoberek :)

Posted

Zajrzałam na bazar, ale to się momentalnie sprzeda  (:

Z tym laniem na kanapę... no teraz każdy rozpuszcza psy, kiedyś pies nie miał prawa skakać po meblach, mógł najwyżej dywan załatwić. Różnych rzeczy psu nie było wolno i to mu bardzo dobrze robiło, musiał myśleć na co dzień.