Gusiaczek Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 Witaj Sarinko, dzielna dziewczynko :) Quote
kakadu Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 [quote name='Zofija']ja Tobie mogę plakat wysłać na maila-ale jutro dzisiaj nie będę na necie. Podaj mi swój mail na pw. A tak jak pisała-cancer na dogo i fb są te same informacje możesz słać na [email protected] koleżanka spróbuje coś zrobić po swojemu, nawyżej będą dwa; chyba, że oba będą uderzająco podobne, bo w sumie co tam pisać.... no nic - zobaczymy jak sie skonfrontuje; Quote
Marycha35 Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 Ooo, fajocha ruch plakatowy;) A jak nasza dziewczynka dzielna dzisiaj się miewa:)? W Łodzi pochmur, lejochy i ogólnie nudziawa pogodowa!!! Moja Filka mówi: chrrr... chrrrrr...;) i przebiera łapkami! Gdzie ona tak pędzi w tym śnie nie wiem, a szkoda, bo bym się zabrała;) Quote
MALWA Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 Zaglądam.............................. Quote
Zofija Posted September 17, 2013 Author Posted September 17, 2013 Sarina zaczyna być, jak widać, baaaaaaaardzo głodna: Quote
bela51 Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 Bardzo sie ciesze, ze dziewczynce wrócił apetyt :loveu: Quote
Zofija Posted September 17, 2013 Author Posted September 17, 2013 [quote name='bela51']Bardzo sie ciesze, ze dziewczynce wrócił apetyt :loveu:[/QUOTE] Ponoć nawet baaaaardzo, bardzo:) Quote
stzw Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 [quote name='Zofija']Sarina zaczyna być, jak widać, baaaaaaaardzo głodna: Kieliszki w zlewie - czyli już piła. Może szukała zagryzki? Quote
cisowianka Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 Szukając papu wspina się już na sprzęt AGD ;) Quote
cancer43 Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 Na FB jest taka informacja - może powiadomić policję że był podobny przypadek,niestety,zakończony tragicznie Na portalu Beskidzka24 ktoś napisał w komentarzu: "na wiosne znaleziono martwa suczke owczarka..byla w podobny sposob potraktowana.....mysle ze policja powinna sie przyjrzec tym bestialstwom..moze to ten sam zwyrodnialec?" - żeż k*** mać, bo już nie wiem, co napisać... Quote
Nutusia Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 Zdjęcia nie widzę, ale sobie wyobrażam i bardzo się cieszę :) Koniecznie trzeba zgłosić i podrzucić temat, może to jakiś trop... Ale w kraju, gdzie się pakuje dzieci do domów dziecka z powodu otyłości, trudno uwierzyć, że to coś da :( Quote
zozola77 Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 [quote name='Nutusia']Zdjęcia nie widzę, ale sobie wyobrażam i bardzo się cieszę :) Koniecznie trzeba zgłosić i podrzucić temat, może to jakiś trop... Ale w kraju, gdzie się pakuje dzieci do domów dziecka z powodu otyłości, trudno uwierzyć, że to coś da :([/QUOTE] kibicuje Sarince ..niech wrca do zdrowia... zwyrodnialców nie brakuje ale moze to faktycznie ten sam.... ?? na szczescie sąd zdecydował ze chłopczyk zostaje u dziadków..tylko dietka Quote
Marycha35 Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 Sarinka wspinaczkę uskutecznia, ufff, jest dobrze:):):):) Kochane mordziątko, szczuplinka taka!!! Zosik, łap ten trop, co powyżej, może się uda gnoja ucapić!!!!! Quote
Kejciu Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 Zaglądam i buziaki przesyłam dla Sarinki :) Quote
Mattilu Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 zagladam i ciesze sie, ze mala czuje sie lepiej:) Quote
Zofija Posted September 18, 2013 Author Posted September 18, 2013 Tak więc już piszę co u Księżniczki, która kawę sobie sama robi. Po napiciu się lampki wina-jak pokazuje zdjęcie;). Sari coraz lepiej. Aportuje-popisuje się tym. Jest bardzo głodna i głodna. Dzisiaj przyjechał Pan, który chce ją adoptować. Przywiózł puszki royala-te specjalistyczne-chyba z 8 sztuk. Pan ma dom w Bystrej. Wie, ze będzie sprawdzony do 5 tego pokolenia wstecz:). Powiedział, ze to do zaborów dojdziemy:). Pan ma 12 letnią oneczkę i żonę;). W przyszłym tygodniu przyjedzie z żoną i oneczką , zeby się wszyscy wstępnie poznali. Oczywiście wizyta będzie przedadopcyjna i poadopcyjne. Pan wie, ze będzie na wyjątkowym obstrzale. Nie przeszkadza mu to wcale. Myśleli z żoną, ze jakby ich psiunia umarła to wtedy adoptują następnego psiaka. Ale jak przeczytali historię Sariny, to oboje podjeli decyzję. Chcą adoptować. Oneczka mieszka w domu. W ogrodzie ma budę. Sari się bardzo przed Panem popisywała- aport za aportem.....:crazyeye: Quote
Zofija Posted September 18, 2013 Author Posted September 18, 2013 No i wiadomo - najpierw musi wyzdrowieć nasza Panna Quote
cancer43 Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 http://www.beskidzka24.pl/artykul,sarina_wyrwana_z_rzezi_-_poszukiwany_oprawca,14715.html To jest link do artykułu o Sarinie,możecie dodawać komentarze,ewentualnie uzupełnić informacje Quote
Zofija Posted September 18, 2013 Author Posted September 18, 2013 Dowiedziałam się też , ze Policja sprawę potraktowała poważnie i chodzą po domach i pytają. Natomiast jakoś tak obawiam się, ze ona może być z innych okolic. I albo ją ktoś przywiózł-albo uciekla. Dlatego tak ważne jest udostępnianie jej na fejsie przez ludzi z całej Polski Quote
Zofija Posted September 18, 2013 Author Posted September 18, 2013 [quote name='cancer43']http://www.beskidzka24.pl/artykul,sarina_wyrwana_z_rzezi_-_poszukiwany_oprawca,14715.html To jest link do artykułu o Sarinie,możecie dodawać komentarze,ewentualnie uzupełnić informacje Tylko nie znalazłam komentarza dotyczącego podobnego przypadku. Albom ślepa? Quote
cancer43 Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 kacha2, 2013-09-17 godz. 17:29 na wiosne znaleziono martwa suczke owczarka..byla w podobny sposob potraktowana.....mysle ze policja powinna sie przyjrzec tym bestialstwom..moze to ten sam zwyrodnialec? Quote
Marycha35 Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 Zosik, ale jak uciekła i sama się do drzewa przywiązała??? To mądra sunia, ale aż tak...;) A Pan kochany, jeżeli się nie wystraszył takiego prześwietlania to jest to baardzo TEN człowiek, bo odważny;):):):) Quote
auraa Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 nie bardzo wierzę, że go znajdą:shake: Quote
Gusiaczek Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 Ogromnie się cieszę z wieści o Sarince :multi: Wracaj szybciutko do pełnej formy Kochana Suczynko :loveu: Quote
Recommended Posts