Jump to content
Dogomania

Sarina- oneczka-po straszliwych przejściach- SZUKAMY JEJ DOMU!!!

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Zofija']ja Tobie mogę plakat wysłać na maila-ale jutro dzisiaj nie będę na necie. Podaj mi swój mail na pw. A tak jak pisała-cancer na dogo i fb są te same informacje
możesz słać na [email protected]
koleżanka spróbuje coś zrobić po swojemu, nawyżej będą dwa;
chyba, że oba będą uderzająco podobne, bo w sumie co tam pisać....
no nic - zobaczymy jak sie skonfrontuje;

Posted

Ooo, fajocha ruch plakatowy;) A jak nasza dziewczynka dzielna dzisiaj się miewa:)? W Łodzi pochmur, lejochy i ogólnie nudziawa pogodowa!!! Moja Filka mówi: chrrr... chrrrrr...;) i przebiera łapkami! Gdzie ona tak pędzi w tym śnie nie wiem, a szkoda, bo bym się zabrała;)

Posted

Zdjęcia nie widzę, ale sobie wyobrażam i bardzo się cieszę :)

Koniecznie trzeba zgłosić i podrzucić temat, może to jakiś trop... Ale w kraju, gdzie się pakuje dzieci do domów dziecka z powodu otyłości, trudno uwierzyć, że to coś da :(

Posted

[quote name='Nutusia']Zdjęcia nie widzę, ale sobie wyobrażam i bardzo się cieszę :)

Koniecznie trzeba zgłosić i podrzucić temat, może to jakiś trop... Ale w kraju, gdzie się pakuje dzieci do domów dziecka z powodu otyłości, trudno uwierzyć, że to coś da :([/QUOTE]

kibicuje Sarince ..niech wrca do zdrowia...

zwyrodnialców nie brakuje ale moze to faktycznie ten sam.... ??

na szczescie sąd zdecydował ze chłopczyk zostaje u dziadków..tylko dietka

Posted

Tak więc już piszę co u Księżniczki, która kawę sobie sama robi. Po napiciu się lampki wina-jak pokazuje zdjęcie;).
Sari coraz lepiej. Aportuje-popisuje się tym. Jest bardzo głodna i głodna. Dzisiaj przyjechał Pan, który chce ją adoptować. Przywiózł puszki royala-te specjalistyczne-chyba z 8 sztuk. Pan ma dom w Bystrej. Wie, ze będzie sprawdzony do 5 tego pokolenia wstecz:). Powiedział, ze to do zaborów dojdziemy:). Pan ma 12 letnią oneczkę i żonę;). W przyszłym tygodniu przyjedzie z żoną i oneczką , zeby się wszyscy wstępnie poznali. Oczywiście wizyta będzie przedadopcyjna i poadopcyjne. Pan wie, ze będzie na wyjątkowym obstrzale. Nie przeszkadza mu to wcale. Myśleli z żoną, ze jakby ich psiunia umarła to wtedy adoptują następnego psiaka. Ale jak przeczytali historię Sariny, to oboje podjeli decyzję. Chcą adoptować. Oneczka mieszka w domu. W ogrodzie ma budę. Sari się bardzo przed Panem popisywała- aport za aportem.....:crazyeye:

Posted

Dowiedziałam się też , ze Policja sprawę potraktowała poważnie i chodzą po domach i pytają. Natomiast jakoś tak obawiam się, ze ona może być z innych okolic. I albo ją ktoś przywiózł-albo uciekla. Dlatego tak ważne jest udostępnianie jej na fejsie przez ludzi z całej Polski

Posted

kacha2, 2013-09-17 godz. 17:29
na wiosne znaleziono martwa suczke owczarka..byla w podobny sposob potraktowana.....mysle ze policja powinna sie przyjrzec tym bestialstwom..moze to ten sam zwyrodnialec?

Posted

Zosik, ale jak uciekła i sama się do drzewa przywiązała??? To mądra sunia, ale aż tak...;) A Pan kochany, jeżeli się nie wystraszył takiego prześwietlania to jest to baardzo TEN człowiek, bo odważny;):):):)