Jump to content
Dogomania

Sarina- oneczka-po straszliwych przejściach- SZUKAMY JEJ DOMU!!!

Recommended Posts

Posted

bela51 napisał(a):
Wyglada tak slicznie.:loveu:
A czy czuje juz sie lepiej ?

Prawda? Taka księżniczka:). Dostała kroplówkę z witaminami i coś jeszcze. Nie je, ale plusem jest to, ze nie jest apatyczna. Ona chyba za "szybko" zaczeła wracać do siebie po TAKICH przejściach i teraz jest regres.

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czytam ten wątek, ale do tej pory nie byłam w stanie nic napisać :shake::-(. Przyszło mi na myśl (ten ogromny siniak na brzuszku), czy ten s....syn nie uszkodził jej dodatkowo narządów wewnętrznych, tak, jak to ścierwo z Będzina Szymonkowi... Czy miała robione usg?

Posted

zula131 napisał(a):
Czytam ten wątek, ale do tej pory nie byłam w stanie nic napisać :shake::-(. Przyszło mi na myśl (ten ogromny siniak na brzuszku), czy ten s....syn nie uszkodził jej dodatkowo narządów wewnętrznych, tak, jak to ścierwo z Będzina Szymonkowi... Czy miała robione usg?

Chyba miała. Zadzwonię do Kasi po południu. Teraz jest na Policji. Mówiła mi, ze miała robione wszystkie możliwe badania.Ale, oczywiście zadzwonię!

Posted

Zula, też o tym pomyślałam, po informacjach o Szymonku :-(. Perfidni damscy bokserzy :angryy: nie startują do równych sobie, bo się ich po prostu boją... Natomiast do bicia bezbronnych dzieci i zwierząt są pierwsi w kolejce. Marycha, czasem myślę, że ten nóż,
którego nie mam ;), to chyba byłoby za mało, przydałby się ... jakiś kałasznikow, czy coś w tym rodzaju na to całe świństwo... Też bardzo czekam na te dobre wieści :modla: o księżniczce. Tym bardziej, że dotąd te dzisiejsze dogo - wiadomości nie były najlepsze :shake:. Walcz kochanie, Sarinko nie poddawaj się, nie teraz, kiedy masz taką dobrą opiekę i kiedy jest nadzieja na poprawę Twojego losu. Trzymam mocno kciuki za sunieczkę :thumbs:.

Posted

[FONT=Times New Roman]Uzupełniłam finanse Sarinki do dnia dzisiejszego:
09.09. Aleksandra P. z Katowic-100zł
[/FONT]
[FONT=Times New Roman]09.09. ajw -10zł[/FONT]
[FONT=Times New Roman]10.09. Wojciech Ś. Z Bielska-Białej- 20zł[/FONT]
[FONT=Times New Roman]10.09. Kasia S. z Warszawy-30zł[/FONT]
[FONT=Times New Roman]10.09. Lidia-STOKROTKA-100zł[/FONT]
[FONT=Times New Roman]10.09.Bozena R. z Bielska-Białej-300zł[/FONT]
[FONT=Times New Roman]10.09. Karolina G.-206,77zł[/FONT]
[FONT=Times New Roman]10.09.Ula N. -30zł[/FONT]
[FONT=Times New Roman]11.09. Sylwia Czarna FB-5zł[/FONT]
[FONT=Times New Roman]12.09-Malwa-50zł[/FONT]
[FONT=Times New Roman]12.09. Mattilu i od przyjaciółki Matyldy-122,63zł[/FONT]
[FONT=Times New Roman]12.09. Justyna Sz. -173,60zł[/FONT]
[FONT=Times New Roman]12.09. Ewa A. z Wrocławia-50zł[/FONT]
[FONT=Times New Roman]13.09. Dorota K-D z Kęt- 200zł[/FONT]
[FONT=Times New Roman]13.09. Jerzy L. z Bażanowic- 30zł[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Razem-1428,0zł DZIĘKUJEMY![/FONT]

Posted

u Sariny bez zmian. Codziennie kroplówka z witaminami. W badaniach wyszedł ostry stan zapalny trzustki. 3 wetów powiedziało czekać. Jeśli chodzi o rentgen -Sarina była otwierana