Jump to content
Dogomania

Sarina- oneczka-po straszliwych przejściach- SZUKAMY JEJ DOMU!!!

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Sarina Cud Dziewczyna :)

Pamiętam :( jak nie mogłam przestać płakać, gdy poznałam jej historię ...

Teraz serce się raduje, gdy na nią patrze i wiem, że Anioł Stróż

postawił Dobre Dusze na jej drodze

• 1 month later...
Posted

ochani mam kolejny problem...Pamiętacie Gruzję? Jedna z dogomaniaczek, która składała się na jej utrzymanie, przez długi czas, sama ma duży problem ze swoim psem:(((. Echinacea... Jej pies ma raka ..

Takiego maila otrzymałam w niedziele:

- moja sunia prawie 5letnia Esia, ma chłoniaka złośliwego. Spadło to jak grom z jasnego, Esia od zawsze była psem chorowitym, alergicznym, ma niedoczynność tarczycy, zdiagnozowaną alergię, zespół jelita drażliwego, przeszłyśmy operację wycięcia tłuszczaka z główki. Pierwsze dwa lata cierpiała na ostre biegunki i wymioty- więc kasa i wysiłek, aby to ustabilizować. Mówiąc krótko,  często chodzimy do weta- ostatnio 3 tyg temu  byłyśmy. wetka Esię obejrzała, wszystko ok.

W ostatni czwartek rano Esia była mocno osowiała, słaba, zupełnie bez powodu, bo poprzedniego dnia wszystko było OK. A oglądam ją zawsze pod kątem kleszczy, ale do głowy mi nie przyszło to, co się stało.. i na wszelki zaprowadziłam ją do weta. Powiększone węzy chłonne, natychmiast na badania krwi i badania histopatologiczne na Białobrzeską. No i diagnoza ( w zał). Leczymy się dalej Białobrzeskiej, ponoć to znakomity adres.

Jesteśmy już po pierwszej chemii, potrzebuję pomocy- bo leczenie onkologiczne ( chemia, kroplówki w domu, leki) miesięcznie kosztują prawie 2 000 zł. Sterydy dla psa to spory koszt. Oczywiście, dopiero startujemy ale już widzę, co się będzie działo  z finansami.

Czy ktoś z WAS MOZE ZROBIĆ WYDARZENIE NA FEJSIE????

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

Sarina ma się bardzo dobrze. Silna, piękna sunia. Jedynie co pozostało, po jej straszliwych przejściach to problemy gastryczne. Jest na specjalnej karmie. 

• 2 months later...