Zofija Posted April 4, 2015 Author Posted April 4, 2015 WESOŁYCH ŚWIĄT KOCHANI!!:) Mam nowe zdjęcia Sari, wstawię je po świętach...:) Quote
Figunia Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 Pięknych Świąt w zdrowiu i radości a dla Sariny cudnego domku!!!!:) Quote
bela51 Posted April 6, 2015 Posted April 6, 2015 Dalszego radosnego świetowania Wszystkim życze :) Quote
Gusiaczek Posted April 6, 2015 Posted April 6, 2015 WESOŁYCH ŚWIĄT KOCHANI!! :) Mam nowe zdjęcia Sari, wstawię je po świętach... :) Czekamy :) Quote
Nadziejka Posted April 17, 2015 Posted April 17, 2015 Zagladm z pozdrowionkami dla Sarinki cudnej co slychac u niuni? Quote
Nadziejka Posted April 17, 2015 Posted April 17, 2015 cudna postokroc cudna! Najlepszego kochana suniu niechaj sie spelni wszystko najpiekniejsze dla ciebie Quote
Zofija Posted April 17, 2015 Author Posted April 17, 2015 Dziewczyny, ten pies jest mega pilny... Siadła mu psychika., jeśli nie pomożemy odejdzie.. http://www.dogomania.com/forum/topic/146597-alarm-fazi-odchodzi-b%C5%82agamy-o-pomoc/ Quote
zozola77 Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 a ja zagladam do malutkiej.. trafiłam na fotki :) super Quote
phase Posted April 21, 2015 Posted April 21, 2015 ciekawska dama :) http://images66.fotosik.pl/807/3059a3600f1ef759med.jpg Quote
Gusiaczek Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 Sarina Cud Dziewczyna :) Pamiętam :( jak nie mogłam przestać płakać, gdy poznałam jej historię ... Teraz serce się raduje, gdy na nią patrze i wiem, że Anioł Stróż postawił Dobre Dusze na jej drodze Quote
Nilsson Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Zapraszam na wątek Fionki z cieszyńskiego schronu -potrzebuje pomocy!!! http://www.dogomania.com/forum/topic/146873-m%C5%82oda-sunia-z-wybitym-okiem-samo-cierpienie-pomoc-pilnie-potrzebna/ Quote
elficzkowa Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 Co słychać u Sariny łobuzicy ? Rządzi pewnie wszystkimi Quote
Zofija Posted June 28, 2015 Author Posted June 28, 2015 Sarina rządzi. Typ alfa, bezapelacyjnie. Mega silna psychika. Zdrowotnie to jest na specjalistycznej karmie... I tak już zostanie. Kochani, mam kolejną mega bidę..Spójrzcie: http://www.dogomania.com/forum/topic/147554-gowin-wielki-smutny-cierpi%C4%85cy-pies-pilne/ Quote
Zofija Posted June 30, 2015 Author Posted June 30, 2015 ochani mam kolejny problem...Pamiętacie Gruzję? Jedna z dogomaniaczek, która składała się na jej utrzymanie, przez długi czas, sama ma duży problem ze swoim psem:(((. Echinacea... Jej pies ma raka .. Takiego maila otrzymałam w niedziele: - moja sunia prawie 5letnia Esia, ma chłoniaka złośliwego. Spadło to jak grom z jasnego, Esia od zawsze była psem chorowitym, alergicznym, ma niedoczynność tarczycy, zdiagnozowaną alergię, zespół jelita drażliwego, przeszłyśmy operację wycięcia tłuszczaka z główki. Pierwsze dwa lata cierpiała na ostre biegunki i wymioty- więc kasa i wysiłek, aby to ustabilizować. Mówiąc krótko, często chodzimy do weta- ostatnio 3 tyg temu byłyśmy. wetka Esię obejrzała, wszystko ok. W ostatni czwartek rano Esia była mocno osowiała, słaba, zupełnie bez powodu, bo poprzedniego dnia wszystko było OK. A oglądam ją zawsze pod kątem kleszczy, ale do głowy mi nie przyszło to, co się stało.. i na wszelki zaprowadziłam ją do weta. Powiększone węzy chłonne, natychmiast na badania krwi i badania histopatologiczne na Białobrzeską. No i diagnoza ( w zał). Leczymy się dalej Białobrzeskiej, ponoć to znakomity adres. Jesteśmy już po pierwszej chemii, potrzebuję pomocy- bo leczenie onkologiczne ( chemia, kroplówki w domu, leki) miesięcznie kosztują prawie 2 000 zł. Sterydy dla psa to spory koszt. Oczywiście, dopiero startujemy ale już widzę, co się będzie działo z finansami. Czy ktoś z WAS MOZE ZROBIĆ WYDARZENIE NA FEJSIE???? Quote
elficzkowa Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 Sarino - królewno , co u Ciebie ? Quote
Zofija Posted October 11, 2015 Author Posted October 11, 2015 Sarina ma się bardzo dobrze. Silna, piękna sunia. Jedynie co pozostało, po jej straszliwych przejściach to problemy gastryczne. Jest na specjalnej karmie. Quote
Recommended Posts