Jump to content
Dogomania

Sarina- oneczka-po straszliwych przejściach- SZUKAMY JEJ DOMU!!!

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zosiku, dziękuję pięknie, dyg dyg dyg:p Ha, pycha to mało wykląskane!!!!!:):):) RE WEL KA:):):) Suniaczek wodę łapie, hi hi, kochana smoczyca, gałganek i dzwoniec w jednym:) Jak dobrze widzieć ją w takiej formie!!!!

Posted

[quote name='Marycha35']Zosiku, dziękuję pięknie, dyg dyg dyg:p Ha, pycha to mało wykląskane!!!!!:):):) RE WEL KA:):):) Suniaczek wodę łapie, hi hi, kochana smoczyca, gałganek i dzwoniec w jednym:) Jak dobrze widzieć ją w takiej formie!!!![/QUOTE]

dzwoniec nieobadany:). A jak filmik zobaczysz z gwiazdą Sari-to dopiero pycha:)

Posted

Przepraszam, że dopiero teraz. :oops:
Ale uwierzcie warto było czekać! Filmik wspaniały, Sarinka zachwyca z każdym dniem!

"Sarina uwielbia zabawy z wodą :-) Gdy tylko widzi strumień wody od razu skacze i zaczepia."

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
[video=youtube;lXYtLMwuMxo]http://www.youtube.com/watch?v=lXYtLMwuMxo&list=HL1381051894[/video]

Posted

[quote name='Nutusia']Cudna! Nasz ONek Oskar też tak z wodą szalał...
I ta radość żadnym strachem nie podszyta! :)[/QUOTE]

od razu pomyślałam o Oskarze :)
mam jeszcze jedno wspomnienie, ale ciarki po mnie łażą ....
kiedy chciał koniecznie złapać petardę sylwestrową :shake:
to był wyjątkowy Fisio ;)

Posted

Zoś, czy przytkało Cię strasznego coś???;) Gadaj nam na już co u sunieczki:) I nie kląskaj, że trzeba pracować, nie można się narzucać i takie tam szelesty i szurania...hi hi;)

Posted

[quote name='Marycha35']Zoś, czy przytkało Cię strasznego coś???;) Gadaj nam na już co u sunieczki:) I nie kląskaj, że trzeba pracować, nie można się narzucać i takie tam szelesty i szurania...hi hi;)[/QUOTE]

te! Proszę się tu ze mnie nie nabijać;) . A nie trzeba, jak trzeba:). U Sarinki wszystko w porządku. Ma apetyt, biega, bawi się.Ale ciągle chuda.