Jump to content
Dogomania

Sarina- oneczka-po straszliwych przejściach- SZUKAMY JEJ DOMU!!!

Recommended Posts

Posted

Są już dwa domy chętne na Sarinkę:). Ale na razie wiadomo-musi bardziej dojść do siebie i jeszcze pełna diagnostyka.
Potem będą wizyty pa. Sarina zaczeła grymasić:p, wiedziałam, ze to księżniczka, jak moja Samba:)

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zofija napisał(a):
Są już dwa domy chętne na Sarinkę:). Ale na razie wiadomo-musi bardziej dojść do siebie i jeszcze pełna diagnostyka.
Potem będą wizyty pa. Sarina zaczeła grymasić:p, wiedziałam, ze to księżniczka, jak moja Samba:)

Zatem kciuki zaciskam za Domek Saruniu :)
Grymas, grymaś Kochana ;)

Posted

Nutusia napisał(a):
O kurczaki... Domki prześwietlić do piątego pokolenia wstecz, żeby księżniczce już nigdy w życiu niczego dobrego nie zabrakło ;)

Przychylam się do wniosku prześwietlenia domku ;)

Posted

Ha, sunieczka mądra głowa, śliczna i kochana!!!! Jak aport to aport, do końca;) Drops podwalił piłę, a sunia wyyyyczeeeeekała i siup, aport dokończony:razz: JEST DOBRZE!!!!! Ogonek nawet sobie nieśmiało chodzi, ech........ :multi:Zochna, a dlaczego to zgłoszenie do Policmajstrów jeszcze nie zrobione?????????

Posted

Marycha35 napisał(a):
Ha, sunieczka mądra głowa, śliczna i kochana!!!! Jak aport to aport, do końca;) Drops podwalił piłę, a sunia wyyyyczeeeeekała i siup, aport dokończony:razz: JEST DOBRZE!!!!! Ogonek nawet sobie nieśmiało chodzi, ech........ :multi:Zochna, a dlaczego to zgłoszenie do Policmajstrów jeszcze nie zrobione?????????

Czekamy na obdukcję. Będzie w tym tygodniu na 1000%.